Takk for god service og rask levering, selv om jeg bor i Norge. Det tok mindre enn en uke fra jeg bestilte varen til jeg fikk den i posten. Jeg er veldig fornøyd med min nye Manduca bæresele som jeg b... Voir plus
Vi bestilte to sæt pigsåler med velcroremme torsdag 30/11 kl. 10.40. Mindre end 24 timer senere spankulerede vi rundt på sne - og isglatte veje med dem på. Hurtigt og venligt svar på mail-forespørgsel... Voir plus
Bestilte en strækvikler i håb om at sønniken ville falde mere til ro. Bestilt i går og pakken ankom i dag og har nu en sovende baby på maven :-) Derudover har min hustru bestilt 2 DVDer, dog ikke... Voir plus
Jeg fik bestilt en forkert dukke, bestilte og betalte så for en anden. og returnerede den første, hvorefter der opstod en misforståelse, hvorved jeg fik to nye dukker tilsendt. Men et opkald til M... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Babyslynger, vikler og bæreseler samt tilbehør når du bærer din baby. Find din favorit slynge i vores store udvalg. Dansk brugsanvisning med billeder, så du let kommer i gang.
Cannerslundvej 28, 9490, Pandrup
- al@mamaslife.dk
- www.mamaslife.dk
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig svar ved forespørgsel, også efter "normal" åbningstid.
Varer til fuld tilfredshed i pris og…
Varer til fuld tilfredshed i pris og stand, ok leveringstid
Virkelig god levering og kan absolut…
Virkelig god levering og kan absolut anbefale Mamas life var desværre nød til at returnere min varer da jeg fik noget lignende i gave som jeg ikke vidste men ka absolut anbefale Mamas LIFE
Effektiv service
Nem og hurtig levering, intet at sætte en finger på. Ville handle der igen.
Rigtig god service og gode produkter
Rigtig god service, hurtigt respons og gode varer.
Købte en Bæresele der fik en defekt. Ombytning uden problemer. Senere gik en trykknap til, og jeg fik lynhurtigt en ny del sendt.
Kan varmt anbefales!
Nemt og hurtigt
Nem hjemmeside, nem bestilling og fik varen allerede dagen efter. Fuldt ud tilfreds 👍
Udvalget
Udvalget, kundekontakten, priserne, leveringen samt en ufattelig viden om de produkter der sælges!
Jeg bestilte en bærejakke til min kone sidste jul. Den er stadig som ny, bestemt ikke fordi den ikke er blevet tæsket igennem. Kvalitet!
Service og levering var over …
Service og levering var over forventning. Dejligt.
Flot mei tai
Købte en super fin mei tai glæder mig til at få den brugt. Hurtig levering med gls.
God service.
Hjemmesiden kunne godt bruge lidt overskuelighed, men servicen er i orden og varen bliver sendt lynhurtigt. Snakkede med dem i tlf inden køb og det var en god samtale.
Fantastisk service
Jeg købte en bærejakke og nogle småting hos Mamaslife. Det viste sig at jakken var for stor, og da jeg byttede den til en mindre fik jeg returportoen refunderet. Talte med indehaveren i telefonen, og hun var simpelthen så sød og hjælpsom.
Så tilfreds
Jeg har mange gange været i kontakt med MamasLIFE, hun svarer altid hurtigt, hjælper med at finde den rigtige produkt og meget hjælpsomme. Jeg bestilte pakken til afhentning i butik, og den kom dagen efter. Jeg kan varmt anbefale butikken og vil gerne købe her igen.
Fremragende!
Ringede for at få vejledning, og blev mødt af den venligste dame. Rådgivningen var suveræn og ikke blot "vælg den dyreste model". Meget glad for den fine betjening, og fik hurtigt efter bestilt min fastvikle. Jeg fik den tilsendt hurtigt og uden nogle problemer.
Har nu anvendt min vikle, og med den gode service og vejledning fik jeg valgt den helt rigtige model.
Vil klart anbefale andre at handle på denne side. Intet andet end ros herfra.
Perfekt!
Har bestilt fra mamaslife flere gange - hurtig levering, billlig fragt, godt udvalg og markedets bedste priser - tak! :)
Meget tilfreds
Hurtig levering, fin service.
Det kunne dog være rart at få track&trace nummeret på mail så man kan følge pakken.
Hurtig
Bestilte varen igår og allerede samme dag modtager jeg mail vedr varen nu er pakket og på vej 😊👍 det er da god service! Ser frem til at modtage pakken
Meget hurtigt
Meget hurtigt. I dag jeg har fået varen det jeg har bestilt i går. Perfekt :) w
God oplevelse!
Hurtig og billig levering!
Inden jeg bestilte et fødekar fra Mamaslife.dk, havde jeg en masse spørgsmål. Jeg fik lynhurtigt svar igen og igen selvom jeg skrev mange gange! Jeg følte mig rigtig godt taget hånd om og følte mig tryg ved at bestille derindefra.
Jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds og ville handle der igen en anden gang!
Fantastisk og hurtigt service
Jeg har flere gange bestilt hos Mamaslife, og jeg får altid en super god service. Der er hurtig svar ved henvendelse på mail og altid hjælp at hente hos Anne-Louise hvis der er behov for det.
Jeg vil helt klart anbefale andre at handle her.