Hej med jer Jeg har været i dialog med en meget sød medarbejder ved navn Emma Hald fra Visma e-conomic Hun lyttede og satte sig ind i min situation og lærte mig hvordan systemet fun... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Jeg vender tilbage til Vi Små gang på gang. Butikken har lækre varer til gode priser, og Heidi er simpelthen den sødeste butiksejer, jeg længe har mødt! Altid hurtigt svar, hvis der er spørgsmål - og... Voir plus
Jeg modtog min pakke fra vismaa.dk allerede to dage efter bestillingen. Det er hurtig leverance og simpelthen så dejligt, når nu moren her næsten ikke kunne vente på at lade knægten prøve sine nye vog... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi Små er Danmarks hyggeligste webshop med børnetøj fra 0-12 år. Vi forhandler mærker som Smallstuff, Christina Rohde, Small Rags, Gro Company, Petit by Sofie Schnoor og mange flere. Hos Vi Små får du en ærlig og loyal kundeservice, hvor du som kunde altid er i fokus. Vi har åbent døgnet rundt, og du er altid velkommen til at komme og hente dine varer i vores showroom – Vi giver gerne en kop kaffe
Coordonnées de contact
Helenelyst 71, 8220, Brabrand
- info@vismaa.dk
- www.vismaa.dk
Emma Hald
Hej med jer
Hun lyttede og satte sig ind i min situation og lærte mig hvordan systemet fungere - det var med en pædagogisk tilgang.
Med stor tålmodighed viste hun mig hvordan man anvender deres system.
hun tog sig god tid til at forklare, guide det praktiske.
Super sød medarbejder med stor kompetenece som forstår sine kunder og som har en stor værdi for virksomheden og afdelingen.
Jeg håber hun vil være der mange år frem så flere kunder kan have gavn af hendes professionelle tilgang til jobbet samt hjælpe sine kunder på en ordentlig måde.
bedste hilsner
en yderst tilfreds kunde.
Hurtig levering og tilbagemeldelse på mail- en rigtig god oplevelse og handler der gerne igen :)

Réponse de www.vismaa.dk
Har netop handlet for første gang på. Rigtig god service. Der er hurtig svar på emails, og de fine vare bliver hurtigt sendt afsted. Kan varmt anbefales.

Réponse de www.vismaa.dk
God service og hurtig levering.
Flotte varer, god service og meget hurtig levering. Handler helt sikkert her igen😀

Fantastisk service
Meget hurtigt levering - bestilte kl. 12 og fik varerne dagen efter. Tøjet lever fuldt op til forventningerne. Der var vedlagt en fin lille personlig hilsen fra Heidi, med tip til brug af tøjet, samt en lille Peter Pedal pixibog min datter blev ellevild over. Dejlig overraskelse. Meget anbefalelsesværdigt firma.

Réponse de www.vismaa.dk
Super service samt god og hurtig kommunikation og forsendelse, og tilmed en lille gave, tak for den :-)

Super oplevelse
Den eneste online butik der havde lige de mærker, min datter passer bedst. Gode priser og hurtig levering - og så var der endda en sød lille besked med varerne. Vil absolut handle igen😊

Réponse de www.vismaa.dk
Handler her helt sikkert igen
Én af varene jeg havde bestilt var udsolgt, blev ringet op dagen efter med forslag til hvad vi så gjorde, så endte med samme body bare i en anden farve!
Varene kom hurtigt, var forsvarligt pakket og derudover en sød personlig hilsen og en lille overraskelse!!
God oplevelse...

Elsker bare denne butik.
Good vibes. Altid ærlig service. Jeg fornemmer en kærlighed til børnene, der skal have tøjet, og en personlighed bag det. God kvalitet. Rimelige priser. Rart at handle der.

super service
Bestilte varerne en dag, og fik besked om at pakken var ankommet til pakkeshoppen dagen efter...........

Flot service :)
Rigtig flot og hurtig service. Gode priser og lækkert tøj. På trods af januar udsalgs travlhed, fulgte der alligevel en personlig hilsen med, hvilket for mig gør online handel en tand mere personligt. Siden kan varmt anbefales :)

Réponse de www.vismaa.dk
Fantastisk service, hurtig levering og mega lækre varer
Jeg har bestilt flere gange hos www.vismaa.dk og det er lige fantastisk hver gang. Super god service, søde Heidi, mega hurtig levering, en ekstra lille gave i pakken, lækre varer til fantastiske priser.. Kun positivt herfra, kan klart anbefales og det er ikke sidste gang jeg lægger en ordre hos hende.

Réponse de www.vismaa.dk
Fantastisk service og hurtig levering!!!
Har handlet ved Vismå en del gange fordi servicen er i top og der er hurtig levering. Man kan altid kontakte dem for gode råd og størrelser.

Réponse de www.vismaa.dk
Bestilte for en lille uges tid siden tøj til min datter ved "De små" og tøjet kom indenfor ca 2 hverdage, billigt og nemt. Kan kun varmt anbefale De små til alle andre.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.