2,7

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,7

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

sinds begin dit jaar heb ik longkanker

sinds begin dit jaar heb ik longkanker. deze wordt behandeld door longarts van den Heuvel en mevrouw le Brun. aangezien ik al in een best zwaar stadium (niet uitgezaaid) binnenkwam ben ik een artsenteam besproken en is gelijk besloten om me te behandelen met zowel bestraling als ook chemo. Deze behandeling sloeg zo goed aan dat ik daarna doorkon met immuno. deze moest helaas na 3 keer worden gestopt omdat mijn immuunsysteem te hard "werkt "en gezonde delen van m'n lichaam "äanvalt" .
nu de zorg: bovenstaande personen zijn echt met me bezig en volgen me wekelijks met allerlei onderzoeken gesprekken , etc. beide HEEl kundig en met gevoel!
voor mijn immuunprobleem 3 dagen opgenomen geweest op de afdeling MDL . hier heel kundig geholpen door Dr van /gameren . ook zij is in mijn ogen heel kundig en neemt absoluut de tijd om dingen goed uit te leggen.
Als laatste; als patient proef ik over het algemeen een hele goede sfeer tussen de collega's en volgens mij is het heel fijn werken hier!
ook de verzorging was erg goed en je wordt de hele dag voorzien van eten en drinken.

1 juillet 2026

Alles begint bij communicatie

De communicatie met en door Meander is dermate slecht dat je bij voorbaat de specialisten NIET het voordeel van de twijfel kunt geven. Als patiënt wordt je keurig aangehoord maar vervolgens heb je geen enkele invloed op de behandeling of doel.
Dit is een hardnekkig probleem gebleken daar er al jaren over gecommuniceerd wordt, of het interesseert niemand hoe de bezoeker het verblijf in totaliteit beoordeeld. Het is gewoon een grote slagerij.

30 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zoek een ander ziekenhuis!

Onze 4 kinderen zijn hier geboren. Slechte ervaringen. Nu heb ik borstkanker en ben ik overgestapt naar het Alsxander Monro(super goed ziekenhuis). Ik probeer de uitslag van een oncologisch genonderzoek al een week door te krijgen. Bel ik (op de juiste tijd) is de afdeling ineens gesloten, bel ik (op de juiste tijd) moet ik een andere afdeling hebben, bel ik (juiste tijd), sta ik 10 minuten in de wacht waardoor ze mij niet meer kunnen helpen en morgen weer moet terugbellen. Blij dat ik ben overgestapt. Je uitslagen liggen gewoon ergens onderop een stapel ook al is het spoed! Word woensdag geopereerd, de uitslag is een week binnen bij het Meander en nog weet ik geen uitslag!

29 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

bij Meander cardiologie staat de cardioloog centraal

bij Meander cardiologie staat de cardioloog centraal. De assistentes (en zeker de wat oudere dames) zeggen gewoon; wat u zegt klopt niet, ik luister niet naar u want in het dossier staat het niet zo. Het nieuwe normaal: helaas zijn er patienten!

6 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Operatie geslaagd, maar...

Op zich had ik een positieve ervaring bij kaakchirurgie en de verpleegafdeling. Helaas veranderde die ervaring nadat ik vandaag de brief las die de kaakchirurg aan mijn huisarts gestuurd heeft.

Daarin stond medicatie voor pijnbestrijding vermeld die ik, vanwege andere medicatie, niet mag hebben. Dat had ik de verpleegster ook aangegeven en in plaats daarvan kreeg ik een oxycodon mee. Niets daarover in het verslag.

Tevens stond vermeld dat ik de volgende dag een afspraak had bij de tandarts voor nacontrole. Daar dit vooraf niet was aangegeven was die afspraak niet gemaakt, wat ik ook heb gemeld op de OK aan de kaakchirurg,

Wederom, waarschijnlijk, standaard brieven die niet voldoen aan persoonlijke gezondheidszorg.

Maar goed, doel van de operatie is bereikt én ik ben wakker geworden. Maar, Meander MC verbeterd duidelijk niet.

Klacht indienen bij de klachtenfunctionaris heeft geen zin. Zelfs wanneer de Cliëntenraad mijn brief doorzet naar de klachtenfunctionaris is zijn reactie "Ik zie geen duidelijk geformuleerde klacht, dus kan deze niet behandelen". Let wel, de Cliëntenraad stuurt het door....

4 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

I almost died because of Meander…

I almost died because of Meander medical centre - Do not give birth here! I provided all the medical proof, I consulted other doctors around the world and they all concluded it could have been prevented if the Doctors just listened to me. My legal case is ongoing I will not stop and I will not have another mother go through what I did.

29 avril 2025

Pedicure

Pedicure, maakt geen juiste afspraak met wat je wil. Ik ging voor alleen teennagels ivm kalk/schimmel. Mijn rekening kwam voor totale behandeling? Ik was verrast en durfte niks te zeggen. Daarnaast werd mijn voet gecontroleerd door diabetesverpleegkundige en het eelt was niet volledig weggehaald. Email gestuurd, ik moest antwoord geven wanneer ik was geweest en vervolgens nooit meer iets gehoord. Let op! Dit is geen medische pedicure

27 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Positieve ervaringen, behalve 1 punt

Ik ben bij Meander onder behandeling bij een paar specialisten. Bij allen heb ik zeer goede ervaringen m.b.t diagnose en behandeling.
Enige punt van verbetering is de telefonische bereikbaarheid, die is rampzalig. Lange wachttijden aan de telefoon voor er überhaupt al opgenomen wordt, maar dat is het enige negatieve commentaar dat ik heb.

23 mai 2025

Mike van Breukelen
Local Guide·60 reviews·28 foto's
zojuist
Nieuw
Als mens en als persoon wordt je, als patiënt bij Meander mc, geacht als een computer te leven blijkbaar.
Vandaag ZONDAG( 15-2) word ik compleet onverwacht "overvallen " met een …Meer

Bart Hietkamp
Local Guide·376 reviews·539 foto's
5 maanden geleden
Wat een geweldige mooi ziekenhuis. Grote ontvangst hal, waar je doorgaat naar verschillende afdelingen. Je kunt er ook heerlijk eten voor weinig geld. Wat ik jammer is de start in de parkeergarage. Geen oplaadpunt voor mijn auto, bijzondere …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Bart Hietkamp
Foto 2 wordt beoordeeld door Bart Hietkamp

❤️🤯2

Kenan T
Local Guide·98 reviews·1384 foto's
6 maanden geleden
Mooie schone ziekenhuis! Aardige personeel.

Het gebouw an sich is erg indrukwekkend, grote, dikke houten balken die het dak …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Kenan T
Foto 2 wordt beoordeeld door Kenan T
❤️1

ShelLuser
Local Guide·17 reviews·3 foto's
3 maanden geleden
Ik ben eindelijk op een punt gekomen waarop ik het aandurf een review achter te laten. Ikzelf heb geen ervaring als patient, maar mijn beide ouders kwamen hier met een zekere regelmaat vanwege nare ziektes (waaraan ze uiteindelijk ook …Meer
❤️4
Mike van Breukelen
Local Guide·60 reviews·28 foto's
zojuist
Nieuw
Vandaag ZONDAG( 15-2) word ik compleet onverwacht "overvallen " met een AUTOMATISCH BERICHT met de opdracht MORGEN om 09.00u te verschijnen in Amersfoort.
1 ik maak geen afspraken op mijn verjaardag.
2 ik maak geen afspraken op dagen dat mijn PB-er mij niet kan begeleiden.
3 De structuur en de regelmaat is in mijn leven essentieel. Mede door de lange samenwerking zou dit afdoende bekend moeten zijn en is de " nieuwe afspraak " NIET HAALBAAR en NIET HANDELBAAR.
4 Meander weet eigenlijk totaal niet met wie of wat ze te maken hebben.
5 De eerder gemaakte afspraak ( voor 27-2) waren duidelijk ,helder en bevestigd.
Een mc als Meander staat aan de wortels van het medisch infarct in Nederland.
Als het al zo " moeilijk " is om gekwalificeerd personeel te vinden en het mc draaiende te houden met de beschikbare middelen, ZORG dan dat de zorg die je biedt ook afdoende en accuraat is.
DOE geen handelingen halfbakken zodat dezelfde handelingen opnieuw moeten of klachten opleveren.
De laatste 3/5 JAAR voel ik me zo VERLOREN EN NIET SERIEUS GENOMEN DOOR MEANDER MC dat ik serieus overweeg zogenaamde " second opinions" aan te vragen, bij een alternatief ziekenhuis uiteraard, omdat ik gewoon voel dat er fouten of hiaten zitten in hun doen en laten.
Het enige dat hun uiterste best doet zijn de mensen die je de route wijzen als er iets onduidelijk is ...en er is en blijft VEEL ONDUIDELIJK bij Meander mc.

15 février 2026

Geen contact mogelijk

Contactueel een bedrijf wat het in de particuliere sector zeker niet gaat redden.
Geen poli is te bereiken
Faillissement zou binnen een week as zijn
Wat slecht
Ps en niet vandaag maar al maanden
Gr Henk

15 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook slechte ervaring met dementie in het Meander

Ja dat klinkt heel herkenbaar. Al wordt ik liever niet aan die duistere periode herinnerd dat een geliefde met dementie zo moest lijden in het Meander MC ziekenhuis. De artsen lijken niet geïntereseerd in het lot van de patienten en dienen inderdaad allemaal geestdodende middelen toe die een deleir versterken en de situatie alleen maar verslechterd. Heel triest dat dit in Nederland getolereerd wordt

1 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Laat je niet opnemen met dementie in het MeanderMC te Amersfoort

Dementie en het MeanderMC te. Amersfoort

Kijk goed uit bij opname in het MeanderMc als jij of jouw naaste tekenen van Dementie heeft. Standaard worden mensen met dementie, bijv. als ze te veel vragen van de verpleging, chemisch vastgebonden. Ze krijgen ongevraagd, dus zonder toestemming medicatie, antipsychotica(Haldol) en/of benzodiazepines.
Dit wordt niet eens gemeld, laat staan dat er dus toestemming voor is gegeven. Vervolgens wordt er niet gekeken naar de anamnese van de patiënt of de toediening van dergelijke medicatie schade kan opleveren of zelfs ernstiger zoals een beroerte met de overlijden tot gevolg. Haldol staat bekend om mogelijke beroertes, zeker bij patiënten met een TIA of CVA verleden. Astrid (CvB) weet hiervan en houdt dit met de juristen stevig in de doofpot
Dus wees gewaarschuwd!

12 décembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus