Bij Medireva wordt je zeer snel, vriendelijk, deskundig, betrouwbaar geholpen door zowel de telefoniste als de verpleegkundige en de zorgadministratie. Topservice en alle kwalitatief goede producten v... Voir plus
Lisez les avis des autres
⭐⭐⭐⭐⭐ Ontzettend tevreden over Mediariva! 😊 Vanaf het eerste contact werd ik heel vriendelijk en prettig geholpen. Na het plaatsen van mijn bestelling werd alles snel geregeld en was de leveri... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vriendelijke mensen aan de telefoon, helaas zijn de benodigde stomamaterialen voor mijn bejaarde moeder nog nooit op voorraad geweest als ik ze bestel. Ook is nooit bekend wanneer de spullen weer wel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ben inmiddels 11 jaar "klant" en ben altijd zeer goed en vriendelijk geholpen, ook als ik een keer een "probleempje" had. Medireva is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf/leverancier.
À propos de l'entreprise
- Fournisseur d'équipement pour personnes handicapées
- Conseiller santé
- Service de soins à domicile
- Matériel et équipement d'hôpital
- Fournisseur d'équpement médical
- Magasin de matériel médical
Écrit par l'entreprise
MediReva gelooft dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis met de juiste begeleiding gestimuleerd kunnen worden om hun eigen veerkracht te vinden en de draad weer op te pakken. Wij hebben als doel om op de meest klantvriendelijke wijze en kwalitatief hoog niveau hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en de bijbehorende zorg te leveren tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.medireva.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 43 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vandaag gebeld door een verpleegkundige…
Vandaag gebeld door een verpleegkundige van medireva( Nancy) Dat ze me een product ( Scarbane) gaat verminderen zonder enig overleg. Helemaal geen empathie of luisterd oor van deze vrouw gekregen. Vind dit erg teleurstellend. Ik gebruik dit product al 14 jaar geen problemen, en nu opeens wil Nancy de hoeveelheid afnemen! Vind dat ik niet goed ben behandelend door haar. Nooit problemen met Medireva altijd netjes mijn bestelling ontvangen en netjes te woord gedaan. Maar helaas.

Bestellen
Voor de bijvoeding van mijn man is het makkelijk en snel te bestellen

Prima service.
Duidelijke website. Goede productomschrijving. Snelle levering.

Réponse de MediReva
Pakket MediReva binnen 2 dagen…
Pakket MediReva binnen 2 dagen geleverd, en voor de rest van mijn leven !

Fantastisch medisch bedrijf
Fantastisch medisch bedrijf, ontzettend goed en klantvriendelijkheid echt toppers bij medireva

Réponse de MediReva
Elke maand een nieuw type vernedering door MediReva
In Jan. 2026 gediagnosticeerd met nog een paar maanden te leven door de VUmc te Amsterdam. Zelf nog geen zin om te gaan dus ik ga nog lekker voor maanden op vakantie maar #MediReva probeert dat zo moeilijk mogelijk en zo vernederend mogelijk te maken. Zelf krijg ik het al niet voor elkaar om meer dan 30 stoma zakjes te bestellen en als ik m’n thuiszorgverpleegkundige het laat doen word die zelfs gevraagd om een inventarisatie lijst van wat ik allemaal nog heb thuis. En als ik nog een half flesje stoma poeder thuis heb dan krijg ik er niet nog 2 geleverd want met eentje zou je nog makkelijk 2 maanden voort moeten kunnen. Zelf mag ik niet voor iets meer dan een maand bestellen. Want dan zal ik toch al wel dood moeten zijn.
Een chemo van 10 duizenden euro’s zou geen enkel probleem zijn maar als ik met het ‘Joe Tippens protocol’ en ‘Fenbendazole’ te samen met het ‘Keto dieet’ een veel betere levenskwaliteit en en duur weet te bewerkstelligen dan gaan ze moeilijk doen vanwege een flesje stoma poeder of een extra doosje van 10 stoma zakjes van een paar euro. En niemand heeft de schuld, allemaal wijzen ze naar een ander en ik moet uitleggen waarom ik nog niet dood ben en meer stoma’s wil terwijl de K anker en het ziekenhuis me allang dood hadden willen hebben!
Op zoek naar een andere profider. Zorg systeem in NL is ziek! Als ik ik Spanje naar de apotheek ga voor een flesje stoma poeder vragen ze beleefd hoeveel flesjes…

Réponse de MediReva
Voor mij is MediReva een topbedrijf
Dit was voor mij de allereerste keer, dat ik in contact ben gekomen met MediReva.
Dit was absoluut een verademing, de manier waarop de medewerkster mij te woord stond: warm, behulpzaam.