Dit was voor mij de allereerste keer, dat ik in contact ben gekomen met MediReva. Dit was absoluut een verademing, de manier waarop de medewerkster mij te woord stond: warm, behulpzaam.
L'entreprise a répondu
Medireva zit zo prima afgestemd in elkaar dat ik alleen maar kan zeggen: DANK JULLIE WEL EN BLIJF ASJEBLIEFT ZO ALS JULLIE ZIJN. Vriendelijk behulpzaam begrijpend en zeer kundig advies. Als nodig v... Voir plus
Eerst wat problemen gehad met de bestelling, ik zou te veel producten bestellen, maar qua stoma zorg zijn er erg veel producten, samen met het SKB gekeken na de juiste zakjes, nu niks geen probleme... Voir plus
MediReva gelooft dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis met de juiste begeleiding gestimuleerd kunnen worden om hun eigen veerkracht te vinden en de draad weer op te pakken. Wij hebben als doel om op de meest klantvriendelijke wijze en kwalitatief hoog niveau hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en de bijbehorende zorg te leveren tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst.
Pays-Bas
N'a pas répondu aux avis négatifs

Ben goed geholpen
Producten zijn voor mij perfect
Zou het zeker aanraden bij fam. En vrienden

Réponse de MediReva
De juiste vragen werden gesteld, dinsdag besproken met verpleegkundige in het ziekenhuis, donderdag gebeld door Medireva, en vrijdag aan het begin van de middag de spullen in huis.

Réponse de MediReva
Klantgericht duidelijk uitleg, snelle levering

Réponse de MediReva
Makkelijk te bestellen,je spullen staan al voorgeprogrammeerd in de bestellijst.
Denken goed mee met oplossingen,snelle levering.

Réponse de MediReva
Voor de eerste keer had ik producten van jullie nodig, en ik ben daarbij uitstekend geholpen door een medewerker. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en alles werd duidelijk uitgelegd. Daarnaast heeft de medewerker ervoor gezorgd dat ik voortaan zelfstandig digitaal mijn bestellingen kan plaatsen

Réponse de MediReva
Vlotte levering, goede informatie, prettige meedenkende medewerkers aan de telefoon

Réponse de MediReva
Het is een fijn medische instantie waar ik gebruik van kan maken. Ze geven duidelijk gehoor aan je probleem. Service is top. Vriendelijkheid is top. Bedankt voor deze goede zorg. Groetjes Astrid.

Réponse de MediReva
Snelle levering en vriendelijk personeel

Réponse de MediReva
Dit is een meer dan betrouwbaar Top bedrijf.
Die ik iedereen aanraad als hulpbehoevend bent,
en je middelen nodig hebt zoals inleg-luiers en meer.
En waar mijn vrouw al heel wat jaren gebruik van maakt.
En er zeer content mee is van de middelen waar zij gebruik van maakt.
Men leverd netjes datgene wat men besteld.
En het is Top kwaliteit wat men aan producten leverd.
En hopen nog lang gebruik te mogen maken van dit Top bedrijf.

Réponse de MediReva
Eenvoudig bestellen en snelle bezorging.
Telefonische ondersteuning is prima in orde.

Réponse de MediReva
En savoir plus sur les différents types d'avis.