Makkelijk en effectief telefonisch contact. Denken met je mee en helpen je waar mogelijk. Prima bedrijf.

Ben inmiddels 11 jaar "klant" en ben altijd zeer goed en vriendelijk geholpen, ook als ik een keer een "probleempje" had. Medireva is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf/leverancier.

Vriendelijke mensen aan de telefoon, helaas zijn de benodigde stomamaterialen voor mijn bejaarde moeder nog nooit op voorraad geweest als ik ze bestel. Ook is nooit bekend wanneer de spullen weer wel... Voir plus

⭐⭐⭐⭐⭐ Ontzettend tevreden over Mediariva! 😊 Vanaf het eerste contact werd ik heel vriendelijk en prettig geholpen. Na het plaatsen van mijn bestelling werd alles snel geregeld en was de leveri... Voir plus

1. Fournisseur d'équipement pour personnes handicapées
  2. Conseiller santé
  3. Service de soins à domicile
  4. Matériel et équipement d'hôpital
  5. Fournisseur d'équpement médical
  6. Magasin de matériel médical

MediReva gelooft dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis met de juiste begeleiding gestimuleerd kunnen worden om hun eigen veerkracht te vinden en de draad weer op te pakken. Wij hebben als doel om op de meest klantvriendelijke wijze en kwalitatief hoog niveau hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en de bijbehorende zorg te leveren tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst.

4,6

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

381 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Uitermate fijn bedrijf

31 août 2026

Réponse de MediReva

Dat vinden we erg fijn om terug te horen - hartelijk dank voor uw fijne review!

MediReva Is een bedrijf waar je met…

MediReva Is een bedrijf waar je met vragen en oplossingen terecht kan omtrent Incontinentie,en de nodige spullen kan bestellen.en advies krijgt over het gebruik van de aangeboden spullen.

19 août 2026

Réponse de MediReva

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve feedback!

goede servie

ik ben al jaren klant bij medireva en als er iets veranderd of zo van mij uit moet worden hoef ik maar te bellen en het word meteen geregeld en
bestelling word snel bezorgd
gewoon super service

23 août 2026

Réponse de MediReva

Superfijn om te horen, dankjewel!

Kundige mensen die daar werken

Als ik een vraag heb kun je ze altijd contacteren en kijken dan echt met je mee zodat je en goede oplossing hebt voor je probleem

20 août 2026

Réponse de MediReva

Goed om terug te horen, dank u wel!

betrouwbaar en klantvriendelijk

Al jarenlang betrouwbaar, klantvriendelijk en behulpzaam. Makkelijk plaatsen van bestellingen en snelle levering.

23 août 2026

Réponse de MediReva

Heel fijn om te horen, dank u wel!

Top!

Dit bedrijf is zeer goed. Vriendelijk personeel. Hulpvaardig. Meedenkend. Snelle levering.

21 août 2026

Réponse de MediReva

Heel fijn om dit terug te horen - dank u wel!