Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk en effectief telefonisch contact. Denken met je mee en helpen je waar mogelijk. Prima bedrijf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben inmiddels 11 jaar "klant" en ben altijd zeer goed en vriendelijk geholpen, ook als ik een keer een "probleempje" had. Medireva is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf/leverancier.

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Ontzettend tevreden over Mediariva! 😊 Vanaf het eerste contact werd ik heel vriendelijk en prettig geholpen. Na het plaatsen van mijn bestelling werd alles snel geregeld en was de leveri... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipement pour personnes handicapées
  2. Conseiller santé
  3. Service de soins à domicile
  4. Matériel et équipement d'hôpital
  5. Fournisseur d'équpement médical
  6. Magasin de matériel médical

Écrit par l'entreprise

MediReva gelooft dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis met de juiste begeleiding gestimuleerd kunnen worden om hun eigen veerkracht te vinden en de draad weer op te pakken. Wij hebben als doel om op de meest klantvriendelijke wijze en kwalitatief hoog niveau hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en de bijbehorende zorg te leveren tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 43 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

Tous les avis

381 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verstand van zaken

Kennis, kunde, correctheid, behulpzaam, vriendelijk.

13 août 2026

Réponse de MediReva

Hartelijk dank voor het delen van deze positieve feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, prettig en persoonlijk geholpen

19 août 2026

Réponse de MediReva

Dat is heel prettig, fijn om te horen!

Noté 5 sur 5 étoiles

MediReva, vriendelijk en snel geholpen, zeer correct uitgevoerd.

Via het ziekenhuis waar ik geopereerd ben, had ik al een startpakket met materiaal ontvangen en waren mijn gegevens doorgegeven bij MediReva. Het plaatsen van een vervolgbestelling verliep dan ook heel soepel. Vriendelijk, zorgzaam en goed verzorgd.

13 août 2026

Réponse de MediReva

Heel fijn om te horen, dank en een voorspoedig herstel gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettig en efficiënt bedrijf.

Prettig en efficiënt bedrijf.
Als je al eerdere bestellingen hebt gedaan dan worden de artikelen binnen een dag geleverd.
Ben hier heel tevreden over.

12 août 2026

Réponse de MediReva

Dat is goed om te horen - hartelijk dank!

Bellen , bestelling tegenhouden ea

Ik heb met medireva te maken gehad sinds maart 2018. Ik heb medireva altijd geroemd over snelle levering en oplossings gerichtheid.
Echter sinds medireva samen gegaan is met ander(e( bedrijf/ bedrijven wordt er voor elke standaard bestelling ineens op irritante manier gebeld om ..niks.. steeds weer opnieuw gevraagd de bestellijst door te nemen. Ze houden gewoon een bestelling tegen zonder reden . Belachelijk. Je hangt minstens 20-30 minuten aan de lijn om eea steeds weer opnieuw uit te leggen. Dingen die al jaren bekend zijn.
Als ze zelf n paar dozen materiaal te veel leveren hoor je niks, als medireva in ander halve week bij voorbeeld 3 dozen ringetjes ,zonder overleg ongevraagd stuurt hoor je ze niet.
De ene keer bellen ze, maar meestal niet om overleg als iets er niet is.
Ik heb slecht gehoor en als ze je bellen op n moment dat je echt niet kunt opnemen( bijvoorbeeld als ik in ziekenhuis ben) dan sturen ze geen mail met de vraag of ik aub terug kan bellen om iets te overleggen,nee ze sturen gewoon 3x materiaal wat ik al had..zonde ook van de verzendkosten.. Had voorkomen kunnen worden als ze op de juiste manier contact opnemen oftewel bellen en "" bij geen gehoor altijd email om te vragen contact op te nemen voordat ze zomaar iets opsturen."" Ik hoor van mijn stoma consulent in het ziekenhuis zo n beetje hetzelfd verhaal van andere patienten.
Ik heb trouwens inmiddels 2 stomas ( 2018 en 2025)....en dan vinden ze dat je teveel besteld? ( ging om afval zakjes! Waar heb je t over he)Toen de 2de stoma werd aangelegd is het benodigde materiaal door de stoma verpleegkundige geïnitieerd.Dat is de regel. Natuurlijk heb je dan dubbel materiaal nodig. Colostoma enn urostoma, helaas.
Telkens weer uitleggen. Bizar. Alsof men tijd te veel heeft.
Medireval AUB bel ennn mail klanten als er iets niet is en informeer wanneer het ontbrekende product er wel is....soms kan iets dan gecombineerd worden. Hetgeendat onnodige kosten voorkomt.
Verder sinds,medireva samen is,gegaan met andere bedrijven al heel wat keren te maken gehad ,,leverings problemen,, aldus medireva. Bel ik andere firma's of importeur,, kan gewoon geleverd worden,,, lijkt wel of medireva zelf de productlijn uitkleedt en snel zegt dat iets niet geleverd kan worden, bel ik bijvoorbeeld mathot , mediq en anderen ,, géén leverindprobleem,, Verder ik bestel wb huidplakkrn en benodigde colostomie en urostomie zakjes beslist niet meer dan wat op website van zilveren kruis staat. Dan nog weet medireva te ,,jengelen,,
Met 2 stomas en grvoelige huid moet ik zelf dubbel zoveel remover doekjes kopen. 1 doosje = ongeveer 30 euro ( bij medireva. Via Dipso.nl is het goedkoper!) Dat wordt niet vergoed.ze hebbrn liever dat je huid kapot gaat zodat je 3x in de week bij je stoma verpleegkundige in het ziekenhuis zit. Alsof dattt niks kost. Belachelijk.
Als je één of 2 stomas hebt heb je altijd n bepaalde voorraad thuis nodig . Ze vragen nu telkens,, wat heeft u allemaal thuis,, dat hoeven,horen ze niet te vragen.altijd bepaalde reserve is belangrijk vooral sinds medireva de laatste tijd ,,steeds,, leverings probleem heeft en t niet lijkt te willen/ kunnen oplossen terwijl andere firma's wel voorraad vd de producten heeft. Vind t jammer n slecht review te moeten geven na bijna 9 jaar tevredenheid.
Mvg

6 août 2026

Beste TomTes,

Bedankt dat je jouw ervaring uitgebreid met ons hebt gedeeld. Jammer om te lezen dat je onze dienstverlening sinds de samenwerking met andere bedrijven als minder prettig ervaart. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je herhaaldelijk je situatie moet toelichten, zeker als je al langere tijd klant bent en afhankelijk bent van de juiste stomamaterialen.

Ook vinden we het vervelend om te lezen dat je bij bestellingen onvoldoende duidelijkheid of afstemming hebt ervaren. Dat is niet hoe wij onze dienstverlening willen laten verlopen. We nemen je signalen serieus en kijken graag samen met je naar je dossier, de bestelhistorie en de mogelijkheden om toekomstige leveringen beter af te stemmen op jouw situatie.

Wil je contact met ons opnemen via klachten@medireva.nl? Dan zoeken we graag samen naar een passende oplossing.

MediReva

Noté 2 sur 5 étoiles

Vriendelijke mensen aan de telefoon, beleid hopeloos

Vriendelijke mensen aan de telefoon, helaas zijn de benodigde stomamaterialen voor mijn bejaarde moeder nog nooit op voorraad geweest als ik ze bestel. Ook is nooit bekend wanneer de spullen weer wel komen. Vanuit het bedrijf gaat altijd het verwijt naar de leverancier/fabriek, maar toen ik die zelf eens belde, bleek er daar voldoende te zijn. Als MediReva zou bellen, zou mijn moeder het de volgende dag in huis hebben. Jammer genoeg kon MediReva daar niet aan beginnen, vanwege de strikte regels. Die regels vertellen ook dat medewerkers vragen hoeveel steriele doekjes mijn moeder gebruikt bij haar verschoning. Eén per dag blijkt de norm. Geen idee of het overal zo gaat, als mantelzorger word ik in elk geval moedeloos van het contact om
mijn moeder een zo normaal mogelijk leven te laten leiden.

4 août 2026

Beste Sandra,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Erg vervelend om te lezen dat de benodigde stomamaterialen voor je moeder niet op voorraad waren en dat je hierdoor zelf veel moest uitzoeken en regelen. We begrijpen heel goed dat dit extra belastend is, zeker wanneer je als mantelzorger probeert om je moeder zo goed en normaal mogelijk te ondersteunen.

Ook vinden we het jammer om te lezen dat je het contact met ons als moeizaam ervaart en dat je onvoldoende duidelijkheid hebt gekregen over wat er wél mogelijk is. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We kijken graag met je mee naar de situatie en naar wat we hierin kunnen verbeteren en/of oplossen.

Zou je contact met ons willen opnemen via klachten@medireva.nl? Dan kunnen we samen nagaan wat er precies is gebeurd en kijken naar een passende oplossing voor je moeder.

MediReva

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus