Voeren marketing via het invullen van…
Voeren marketing via het invullen van website formulieren op andere sites. Geen zaken mee doen.
Bij vloerenxxl half december vloer besteld met actie 'gratis leggen'. Januari eindelijk een tijd voor het leggen gekregen. (24 februari!!). 16 februari gebeld dat ze de vloer binnen gekregen hebben maar afgekeurd hebben. Eind maart komt een nieuwe lading binnen. Ik vroeg om een andere vergelijkbare vloer. (Ik vermoede een andere reden namelijk dat ze de vloer niet gratis willen/kunnen leggen.) Wordt de telefoon erop gegooid en kom ik in een gesprek van een andere klant(!!!!). 'Sorry u had plinten mee moeten bestellen, de actie gaat niet op uw order wordt geannuleerd'. Inmiddels komen bij mij de mailtjes binnen. 'bestelling op uw verzoek geannuleerd'.
Nog iets: Via hun site kan je bij trustedshops.com een recensie schrijven. (ALS ZIJ DAT WILLEN!) Klanten die ontevreden zijn kunnen geen recensie schrijven.
VloerenXXL is een rovershol vol leugenaars en oplichters.
Slechter kan niet. Heb hongaarse punt parket laten leggen. Na 2 maanden zot het vol met vlekken omdat de olie/lak niet dekkend genoeg is. Er blijkt verkeerd en te weinig aangebracht te zijn waardoor alle vlekken doortrekken. Bedrijf wil hun fout niet oplossen en durven zonder schaamte mee te delen dat ik met alcohol ofzo heb schoongemaakt. Ik heb zelf vermeld dat ze elke hoek onder de trappen mogen controleren. Overal is het zeer slecht aangebracht. Mijn hele woning is door dit bedrijf naar de kl.... Doe geen zaken met deze amateurs
Service sucks
Eindeloos mailen en bellen en nergens constructief iets bekomen.
Het is hopeloos.
Man heeft inderdaad geheugenverlies.
Eind december 2020 hebben we een visgraat vloer besteld. Deze zou uiterlijk 4 januari binnenkomen. Het is nu 19 februari 2021 en nog steeds niks... Als je belt is het steeds:”volgende week komt hij binnen”. Uiteindelijk gevraagd om geld terug te krijgen. “Volgende week krijg je je geld terug” ..... Zeer slechte service!
We planned most of our house with mega parket.
All hardwood floor.
The oak was not natural color as we ordered but a darker color, the finishing of the installations are below average. We tried to contact them many times for repairs. E mails and text messages with pictures did not help.We had to deal with many problems by ourselves which cost us quite a lot.
They charge the money for the installation before they come and are not responsible for the results. There is simply no reply.
Een redelijk dure vloer aangeschaft inclusief laten leggen bij Mega Parket Store.
Binnen een jaar begon de vloer veel problemen te geven, bol staan, kraken, toplaag die los laat.
Na bijna een half jaar onderzoek is gebleken dat de fout zat in een verkeerd type ondervloer, een fout van Mega Parket Store en de vloerenlegger die dit had moeten weten.
Sindsdien wordt er een spelletje gespeeld van totale geheugenverlies.
Langs vestiging gereden, afspraken gemaakt, weken niets meer horen, bellen, konden zich niet herinneren dat we geweest waren.
Zou teruggebeld worden, niet gebeurt uiteraard, weer bellen, verhaal nogmaals uitgelegd, moet dan weer terug gebeld worden, wat uiteraard niet gebeurd. Dat spelletje van paar weken wachten, bellen om ondanks toezegging niet teruggebeld worden kunnen ze blijkbaar heel erg lang volhouden, in de hoop dat je het een keer opgeef. En iedere keer hetzelfde verhaal, "we zoeken het uit, we bellen je in loop van de week/maand terug".
Garantie is probleemloos nagekomen.. Van het visgraatparket bleek na leggen een tiental planken niet in orde. Na inspectie door Mege parket werden de desbetreffende planken gerepareerd of vervangen. Alles zonder problemen en met goede afspraken.
valse informatie op hun site ben naar hun toe gereden om een xxxl eiken vloer te kopen, heel gemeen er staat vanaf 28 euro maar al daar aangekomen was hij 59 euro per m2 .
het verweer was dat de partij waar het over ging kwalitatief niet goed genoeg was , dit was meer als een maand geleden .
Op hun site staat nu nog steeds het zelfde ,als je hun belt of met hun chat
kunnen ze je geen prijs geven met als commentaar dat je naar de showroom moet komen ..
terwijl ik weet hoeveel m2, de kleur, de breedte eiken onbehandeld ik nodig heb .
de simpele vraag wat kost mij dat kreeg ik steeds de zelfde antwoord ,kunnen we niet zeggen , kom naar de showroom etc etc.
wat op de site staat klopt dus niet de xxxl plank is er niet uitverkocht en ga zo maar door.
Het zijn jokkebrokken en spreken niet de waarheid.
Dus pas op met deze parketboer want het is niet wat je ziet op hun site.

Réponse de Mega Parket Store
Wij hebben een vloer gekocht bij Mega Parket store Vianen. We zagen een mooie vloer maar twijfelden heel erg of de kleur wel bij de meubels zou passen. De verkoper adviseerde ons de plank mee te nemen (borg)en thuis te kijken. Dat hebben we gedaan. Toen we terug kwamen hebben we aangegeven hoeveel we nodig hadden. De verkoper ging kijken of er nog zoveel pakken waren. Bij terugkomst bleek dat ze van dit pvc nog een actie partij hadden liggen, voor iets meer dan de helft van de normale prijs!wat een meevaller! Wij zijn er blij mee en vinden dat we goed geholpen zijn en zullen dit bedrijf ook gerust aan iemand anders aanbevelen.
Ik heb vloerverwarming genomen via Inova vloerverwarming (prima aangelegd) Zusterbedrijf Megaparketstore (Vianen) heeft voor mij de sleuven van de ingefreesde vloerverwarming opgevuld.(€ 518,=) Dit was echt prutswerk. Omdat het op zaterdag was en maandagochtend de vloerenlegger (ander bedrijf) kwam egaliseren was ik niet in de gelegenheid om Megaparketstore hun fout te laten herstellen.
Bij het egaliseren kwamen €300,= extra kosten.
Ik heb contact opgenomen met Megaparketstoe en foto's en faktuur extra kosten opgestuurd.
Zij erkennen hun fout en geven aan dat een leerling de vloer heeft dichtgesmeerd.
Omdat ze niet de kans hebben gekregen hun fout te herstellen bieden ze mij een tegoedbon van € 60,=.
Mijn voorstel om in ieder geval de kosten te delen wordt niet op ingegaan.
Gezien het prutswerk ben ik blij dat de PVC vloer door een ander bedrijf gelegd is.
Wij zijn bij Megaparkertstore Vianen geweest en zijn hier geholpen door een mevrouw. Deze medewerkster had ons vriendelijke geholpen maar veel te weinig laminaat meegegeven. Wij lieten onze funda tekening zien met de afmetingen. Wij kochten een mat van 60,00 euro erbij.
Uiteindelijk thuis spraken wij meerdere mensen die zeiden dat dit veel te weinig was. Uiteindelijk bleek dit ook het geval en was de mat ook nog verkeerd gesneden waar wij nu niks meer aan hebben.
Contact gezocht met de klantenservice die ons vertelde dat wij een vergoeding kregen. Dit hebben wij nooit gekregen want wij werden later teruggebeld dat het ons eigen probleem was en dat funda tekeningen niet duidelijk zijn. De afmetingen blijven volgens ons het zelfde want een woonkamer van 8 bij 5 blijft 40 m2.... maar goed de service was uiteindelijk erg slecht. Wij raden dit bedrijf ook zeker niet aan.
En savoir plus sur les différents types d'avis.