Lisez les avis des autres
Voor het verkopen van mijn horloge ben ik erg adequaat geholpen. Goede, snelle reactie, met een mooi bod. Binnen no-time geregeld.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij kopen en verkopen Luxe horloges. Voor zowel herenhorloges als dameshorloges van merken als Rolex en Patek Philippe bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor de diverse merken kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw volgende horloge. Wij bieden een persoonlijke benadering aan onze klanten. Op verzoek brengen wij uw horloge persoonlijk naar u toe en passen het direct aan uw pols aan. Met jarenlange passie voor horloges hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we concurrerend kunnen inkopen en de beste prijzen kunnen garanderen. Zonder een fysieke winkel en personeel kunnen we de kosten laag houden en de beste deals aanbieden.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- watchrr.nl
Les gens ont aussi consulté
Snel, fijne ervaring
Een zeer tevreden klant
Gisteren zijn we naar Watchrr in Leeuwarden gegaan om een Rolex yachtmaster te verkopen , nadat ik alle foto’s en gegevens van het horloge had doorgestuurd kregen we vrij snel een heel goed bod wat we hebben geaccepteerd. Vervolgens een afspraak gemaakt en er na toe gegaan. We werden heel vriendelijk ontvangen en begeleid naar het kantoor op de 22e verdieping waar hun erg mooie kantoor bevond. Dit vrij jonge maar zeer professioneel bedrijf wordt gerund door 3 enthousiaste jongen mannen met veel kennis van zaken en we werden zeer goed geholpen. Nadat alles zorgvuldig was afgerond zijn we tevreden nog even de stad in geweest. Ik kan dit bedrijf bij iedereen die van luxe horloges houd aanraden want ze doen inkoop, verkoop en bemiddeling. Ik zal bij mijn volgende aankoop of verkoop zeker terug gaan naar deze heren want service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf en ze zijn volkomen transparant.
Met vriendelijke groet
Ronald en Marcella
Ps hopelijk tot snel
Fijne ervaring!
Fijn contact gehad, goed geholpen en geadviseerd, super mooie klok op kunnen kopen. Zeker een aanrader. De volgende keer kom ik weer bij jullie terug!
Fijne ervaring bij Watchrr
Een aantal weken geleden heb ik samen met mijn vader een horloge gekocht bij Watchrr. We hadden op zondag een afspraak gemaakt en werden vriendelijk ontvangen. Samen hebben we meerdere horloges bekeken en kregen we de kans om mee te kijken bij het controleproces van het horloge dat ik inruilde. Dat was voor ons nieuw en interessant om van dichtbij te zien.
Het hele bezoek voelde persoonlijk aan, in een mooi kantoor in Leeuwarden. Al met al een prettige ervaring. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Jesse is a great guy and definitely…
Jesse is a great guy and definitely someone who you can trust to do business with.
Perfecte en snelle service
Perfecte en snelle service! Reageren direct op je berichten en dezelfde dag kon ik mijn horloge nog ophalen! Kom hier zeker nog terug
In één woord TOP
In één woord TOP! Van contact, ontvangst tot afhandeling. Bedankt mannen👍
Aanrader!
Eind december via de Whatsapp contact gehad met Watchrr.
Wilde mijn huidige Rolex inruilen voor een ander model, werd zeer snel geholpen en voorzien van een keurige transparante prijsopgave + informatie om een goede keuze te kunnen maken.
Contact heb ik als zeer prettig ervaren.
Horloge opgehaald in Leeuwarden, goed ontvangen en er werd alle tijd genomen om de koop door te nemen en het horloge te overhandigen.
Niks anders dan lof voor deze heren!
10/10 dat ik terug kom hier.
Super geregeld en vertrouwd
Ik was al een lange tijd geïnteresseerd om een Rolex submariner te kopen. Via Instagram kwam ik Watchrr tegen. Ik volgde ze al een tijdje en afgelopen dinsdag boden ze een ingeruilde ongedragen Sub aan. Via bellen en whatsapp alles geregeld en uiteindelijk ervoor gekozen om het horloge per koerier thuis te laten bezorgen. Ik had geen tijd om naar Leeuwarden te rijden en zo had ik het horloge snel in bezit. Alles helemaal top geregeld zo. Ik ben blij! Thanks!
Topservice bij Watchrr!
Onlangs een Rolex GMT-Master II Bruce Wayne gekocht bij Watchrr. Geïnformeerd naar het model via de website en vanaf het eerste contact uitstekend geholpen.
Het model dat ik op het oog had was al verkocht, maar Jesse gaf een heldere toelichting op hun werkwijze en ging direct de markt op om er één te vinden.
Binnen een dag liet hij weten dat er een full set, unworn exemplaar de volgende week al binnen kon zijn.
Heldere communicatie, vakkundige aanpak en zichtbare passie voor horloges. Zeker een aanrader! Bedankt Team Watchrr!
Vijf sterren ervaring
Recentelijk heb ik via de mannen van Watchrr een horloge gekocht waar ik al lange tijd mijn oog op had. Het ging om een model waarvoor je ook een leuke auto zou kunnen kopen (om maar even aan te geven dat dit geen alledaagse aankoop was).
Jesse en Patrick hebben het horloge niet alleen binnen korte tijd weten te sourcen, maar toen de oorspronkelijke verkoper zich uiteindelijk terugtrok (wat blijkbaar een doodzonde is in horlogeland), hebben ze ook nog eens tegen dezelfde prijs een nieuwer model kunnen regelen.
Voor de overhandiging ben ik langsgegaan op kantoor, waar ik nog een tijd met hen heb zitten praten over alles wat met horloges te maken heeft. Het zijn dus niet alleen professionals, maar ook gewoon oprechte en leuke gasten.
Mocht ik in de toekomst nog een horloge willen laten sourcen, dan doe ik dat zonder twijfel opnieuw via Watchrr!
Top service bij Watchrr
Top service! De mannen van Watchrr zijn transparant, behulpzaam en snel.
Aanrader voor iedereen die een mooi uurwerk wilt aanschaffen 👌
Top service
Top service, precies zoals je het wil! Fijne gasten, weten wat ze doen wat uiteraard super belangrijk is in deze wereld. Ik kom snel terug voor de volgende ;)
Volgde Watchrr al tijdje op Insta in…
Volgde Watchrr al tijdje op Insta in mijn zoektocht naar een Rolex. Ze reageren super snel op berichten. Uiteindelijk toch voor Tudor gekozen omdat ik het horloge vooral als daily wil gebruiken. Watchrr gevraagd of ze deze nieuw konden leveren - direct positief antwoord en een scherpe deal ook. Ervoor gekozen het horloge op te halen in Leeuwarden. Mooi kantoor met super uitzicht. En vooral belangrijk: gepassioneerde medewerkers! Die Rolex komt nog wel. Blijf ze volgen.
Super goed geholpen
Super goed geholpen! Echt een aanrader. Heel persoonlijk en keurig.
Onlangs een nieuwe Rolex hier gekocht
Onlangs een nieuwe Rolex hier gekocht: uitstekend geholpen van begin tot einde. Snel, vakkundig en betrouwbaar. Ik zou mijn volgende horloge weer bij The Watchrr halen, echt een aanrader!
Top service
Top service, leuk contact vanaf het begin. Mijn wensen uitgesproken en buiten verwachten geregeld. Een mooie partij om je eerste klok of je 2,3 etc klok te kopen.
Prettige ervaring
Prettige ervaring,
Weten waar ze over praten en geen onzin.
Top geholpen door de heren van Watchrr
Top geholpen door de heren van Watchrr! In een fijne en veilige omgeving rustig het horloge kunnen bekijken en passen. Zat totaal geen verkoop haast achter en hij laat je rustig nadenken over je aankoop.
Tijdje na aankoop nog wat extra vragen gehad en ook daar werd meteen op gereageerd en gehandeld.
Al met al goede ervaring en er zal er zeker nog een volgen, thanks boys!
Uitstekende persoonlijke service
Uitstekende persoonlijke service met eerlijk advies en duidelijke uitleg, en dat alles voor een zeer scherpe prijs.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.