Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren zijn we naar Watchrr in Leeuwarden gegaan om een Rolex yachtmaster te verkopen , nadat ik alle foto’s en gegevens van het horloge had doorgestuurd kregen we vrij snel een heel goed bod wat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor het verkopen van mijn horloge ben ik erg adequaat geholpen. Goede, snelle reactie, met een mooi bod. Binnen no-time geregeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Volgde Watchrr al tijdje op Insta in mijn zoektocht naar een Rolex. Ze reageren super snel op berichten. Uiteindelijk toch voor Tudor gekozen omdat ik het horloge vooral als daily wil gebruiken. Watch... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was al een lange tijd geïnteresseerd om een Rolex submariner te kopen. Via Instagram kwam ik Watchrr tegen. Ik volgde ze al een tijdje en afgelopen dinsdag boden ze een ingeruilde ongedragen Sub aa... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Wij kopen en verkopen Luxe horloges. Voor zowel herenhorloges als dameshorloges van merken als Rolex en Patek Philippe bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor de diverse merken kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw volgende horloge. Wij bieden een persoonlijke benadering aan onze klanten. Op verzoek brengen wij uw horloge persoonlijk naar u toe en passen het direct aan uw pols aan. Met jarenlange passie voor horloges hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we concurrerend kunnen inkopen en de beste prijzen kunnen garanderen. Zonder een fysieke winkel en personeel kunnen we de kosten laag houden en de beste deals aanbieden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Altijd super!!

Een horloge kopen is een feestje bij Watchrr! Inmiddels een aantal horloges aangeschaft bij de heren. Goede sfeer en nemen de tijd voor je. Tot de volgende!

1 novembre 2024

Top service!

Geweldige service, scherpe prijzen.
Daar boven op nog eens gezellig contact met de mannen.
Super blij met mijn aankoop!

30 septembre 2024

Top ervaring!

In drie woorden: betrouwbaar, professioneel en super behulpzaam! Top ervaring!

13 septembre 2024

Meerdere aan/verkopen gedaan.

Inmiddels 2 horloges gekocht en zelfs 1 verkocht via Watchrr.
Het hele proces verliep soepel, je merkt dat deze mannen echt weten waar ze over praten. Het stijve van een traditionele juwelier is er af, je voelt je hier nog specialer. Mijn volgende aan of verkoop zou ik zeker weer via deze mannen doen.

30 août 2024

Dik tevreden …

Wat een top service wat ze beloven komen ze na echt een aanrader !!

Super blij met mijn nieuwe aanwinst 🤩

Ik zou echt iedereen aanbevelen om hier iets moois te kopen en dat hebben ze zeker 👌🏻

Helemaal top 💯

30 août 2024

Top zaak

Top zaak! Jij zoekt iets? Zij zullen vinden, binnen 1 dag mijn droom horloge gevonden, concurrentie vroeg 1750
Euro meer als dat watchrrr vroeg! Alles volgends afspraak en alles top geregeld , nooit meer een ander!

23 août 2024

Super aankoop!

Patrick heeft ons zeer aangenaam ontvangen in zijn kantoor. Hij nam de tijd voor het horloge volledig aan ons te laten zien en gaf hierbij de nodige uitleg. Wij raden Patrick zeker aan voor de aankoop van uw horloge en wie weet zie je ons nog eens! Groetjes uit België!

17 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag mijn eerste Rolex gekocht bij…

Vandaag mijn eerste Rolex gekocht bij Watchrr. Vanaf het eerste moment al goed contact en een fijn gevoel gekregen. Ze reageren snel en leggen je alles netjes uit. In de toekomst zal ik zeker weer contact opnemen met Watchrr.

16 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben uitstekend geholpen door de…

Ik ben uitstekend geholpen door de jongens van Watchrr. Van begin tot eind waren ze erg behulpzaam en hierdoor heb ik uiteindelijk een mooie aankoop kunnen doen. Ik zal hier zeker terugkomen in de toekomst.

5 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

(te)veel geschreeuw en weinig wol

(te)veel geschreeuw en weinig wol. Gebrek aan echte vakkennis en kunde van het zakendoen.

19 juillet 2024
Logo de Watchrr

Réponse de Watchrr

Goedemorgen Cor, |

Naar ons idee hebben wij elkaar nog niet eerder gesproken. Wij waarderen dat u een review wilt achterlaten maar zijn benieuwd waar deze weg komt. Wij werken keihard voor een goede reputatie, daarbij proberen wij iedereen tevreden tehouden. Dit zouden wij ook graag bij u doen. Maar hebben beide eerlijk gezegd geen idee waar deze review weg komt. Wij komen graag met u in contact om dit op te lossen.

Top Service!

I bought my first Rolex via Watchrr and they answered all my questions. Friendly, patient, professional and above all, trustworthy team.

8 août 2024

Goede service!

Bemiddeld bij een transactie, hierdoor de deal kunnen maken. Bedankt voor de onafhankelijkheid en de goede service.

8 août 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus