Gisteren zijn we naar Watchrr in Leeuwarden gegaan om een Rolex yachtmaster te verkopen , nadat ik alle foto’s en gegevens van het horloge had doorgestuurd kregen we vrij snel een heel goed bod wat... Voir plus
Lisez les avis des autres
Voor het verkopen van mijn horloge ben ik erg adequaat geholpen. Goede, snelle reactie, met een mooi bod. Binnen no-time geregeld.
Volgde Watchrr al tijdje op Insta in mijn zoektocht naar een Rolex. Ze reageren super snel op berichten. Uiteindelijk toch voor Tudor gekozen omdat ik het horloge vooral als daily wil gebruiken. Watch... Voir plus
Ik was al een lange tijd geïnteresseerd om een Rolex submariner te kopen. Via Instagram kwam ik Watchrr tegen. Ik volgde ze al een tijdje en afgelopen dinsdag boden ze een ingeruilde ongedragen Sub aa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij kopen en verkopen Luxe horloges. Voor zowel herenhorloges als dameshorloges van merken als Rolex en Patek Philippe bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor de diverse merken kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw volgende horloge. Wij bieden een persoonlijke benadering aan onze klanten. Op verzoek brengen wij uw horloge persoonlijk naar u toe en passen het direct aan uw pols aan. Met jarenlange passie voor horloges hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we concurrerend kunnen inkopen en de beste prijzen kunnen garanderen. Zonder een fysieke winkel en personeel kunnen we de kosten laag houden en de beste deals aanbieden.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- watchrr.nl
Les gens ont aussi consulté
Super service
Super service! Denken met je mee ook wanneer je zelf niet kan komen ophalen. Horloge werd also mint omschreven en dat is deze ook. Ben verzamelaar en zeker voor herhaling vatbaar.
Service top
Top en professioneel behandeld met de…
Top en professioneel behandeld met de aankoop van mijn Rolex….en zeker niet de laatste die ik bij jullie koop!😉💪🏼
Zeer professioneel en goed geholpen
Zeer professioneel en goed geholpen, top service. Blij met mijn horloge!
Ik heb onlangs een horloge gekocht en…
Ik heb onlangs een horloge gekocht en ben door Jesse perfect geholpen. Het contact met Watchrr verliep vlot en professioneel. Jesse dacht goed mee, reageerde snel en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Het horloge werd in topstaat geleverd en ik ben er ontzettend blij mee. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service!
Betrouwbaarheid met een Capitol 'B'
Contact gehad met Watcherr, telefonisch onderhandeld en afspraak gemaakt, door pro's een proeve van echtheid verricht en daarna beiden de inkoopverklaring getekend, na ontvangst betaling een betaalbewijs ontvangen. Niks schemerigs, ouderwetse betrouwbare behandeling. Service met een Capitol 'S', ik ga hen zeker binnen mijn netwerk aanbevelen.
Zeer tevreden met eerste aankoop Rolex
Mijn eerste Rolex gekocht bij Watchrr. Goed persoonlijk advies gekregen van Patrick, erg behulpzame en bekwame jongens. Gaven mij het vertrouwen om de stap de zetten en ik heb er geen moment spijt van. Ze kwamen een tijdje na de aankoop ook nog even navragen hoe het horloge beviel en houden me op de hoogte van leuke events. Ik raad iedereen aan om met deze partij te werken voor het kopen van een luxe horloge.
Geweldige service en ervaring
De service is uitstekend, met een persoonlijke benadering en de mogelijkheid om het horloge direct aan je pols te passen. Ze bieden luxe horloges van topmerken tegen scherpe prijzen.
The Watchrr heeft mij vanaf het begin…
The Watchrr heeft mij vanaf het begin keurig te woord gestaan en goed gecommuniceerd. Er werd meegedacht met de klant bij de levering en ik heb deze aankoop als zeer prettig ervaren.
Aardige gasten snelle service
Wimbledon en een batgirl gescoord voor een nette prijs, niet alleen dit, super nette service. Zal hier zeker opnieuw terugkomen!
Dikke aanrader! Vertrouwd adres.
Dikke aanrader! Professioneel bedrijf.
Wij zijn in Leeuwarden geweest, mooi kantoor. Heel goed geholpen.
Bedankt, hier een hele blije eigenaar van een mooi horloge.
Aanschaf eerste Rolex
In de zoektocht naar mijn eerste Rolex bij de mannen van Watchrr terechtgekomen via social media. Het eerste contact was snel gelegd via Whatsapp en hierbij kreeg ik een passende aanbieding voor het beoogde horloge. Het contact verliep soepel, snel en vriendelijk, waardoor ik het horloge gereserveerd heb om hem vervolgens te bekijken in Leeuwarden. Na een fijn gesprek over van alles en nog wat zijn we overgegaan tot de koop. Ik ben onwijs blij met mijn Submariner en de verleende service. In de toekomst kom ik hier zeker terug voor uitbreiding van mijn collectie.
Top geholpen door Watchrr
Top geholpen door Watchrr! Opdracht uitgezet bij de heren welke zij snel en met perfecte kwaliteit gevonden en geleverd hebben! Zeer goede service met goede bereikbaarheid en communicatie!
Vorige maand heb in een Rolex Daytona…
Vorige maand heb in een Rolex Daytona Ghost gekocht bij de heren van Watchrr. Tot op de dag van vandaag kijk ik iedere dag met trots naar mijn pols en dit heb ik aan de mannen te danken.
In de toekomst zal de volgende aankoop zeker via hen verlopen.
Toppers
Toppers, kreeg zelfs eten toen ik tijdens etenstijd de klok kwam ophalen
Top service
Top deal gedaan en met top service de zaak rondgemaakt, rolex passend gemaakt!
Top!
Fijne, betrouwbare partij. Werken snel en doen er alles aan om voor jou het beste horloge te vinden. Aanrader.
Jesse en Patrick van Watchrr zijn…
Jesse en Patrick van Watchrr zijn eerlijke en betrouwbare mannen. Het was zeer prettig zaken doen met de mannen. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.
Great service and good guys
Great service and good guys. Really enjoyed buying my watch here. Hopefully more to come.
En savoir plus sur les différents types d'avis.