Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren zijn we naar Watchrr in Leeuwarden gegaan om een Rolex yachtmaster te verkopen , nadat ik alle foto’s en gegevens van het horloge had doorgestuurd kregen we vrij snel een heel goed bod wat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor het verkopen van mijn horloge ben ik erg adequaat geholpen. Goede, snelle reactie, met een mooi bod. Binnen no-time geregeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Volgde Watchrr al tijdje op Insta in mijn zoektocht naar een Rolex. Ze reageren super snel op berichten. Uiteindelijk toch voor Tudor gekozen omdat ik het horloge vooral als daily wil gebruiken. Watch... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was al een lange tijd geïnteresseerd om een Rolex submariner te kopen. Via Instagram kwam ik Watchrr tegen. Ik volgde ze al een tijdje en afgelopen dinsdag boden ze een ingeruilde ongedragen Sub aa... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Wij kopen en verkopen Luxe horloges. Voor zowel herenhorloges als dameshorloges van merken als Rolex en Patek Philippe bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor de diverse merken kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw volgende horloge. Wij bieden een persoonlijke benadering aan onze klanten. Op verzoek brengen wij uw horloge persoonlijk naar u toe en passen het direct aan uw pols aan. Met jarenlange passie voor horloges hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we concurrerend kunnen inkopen en de beste prijzen kunnen garanderen. Zonder een fysieke winkel en personeel kunnen we de kosten laag houden en de beste deals aanbieden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top Kauf und Service

Gute und einfache Kommunikation über Whats App, schneller Versand, die gekaufte Uhr war genau so wie beschrieben. Gute Preise bei den in Zahlung gegebenen Uhren. Alles Top.

21 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Superstars in the watch game

Superstars in the watch game. I would give jesse and patrick my babies if i was a female. 10/10 top tier service every single time😍

2 février 2025

Top ervaring gehad!

Top ervaring gehad bij de aankoop van m’n eerste Rolex! Kon heel makkelijk het horloge reserveren terwijl ik nog in het buitenland zat, en toen ik eenmaal in NL aankwam werd ik vriendelijk ontvangen op kantoor. Superbetrouwbare en vriendelijke heren!

23 décembre 2024

Super service!

Super service en onwijs snelle levering! Gevraagd of ze een nieuwe daytona panda en een everose day-date met olive dial snel konden leveren. Uiteindelijk binnen 5 dagen geregeld. Thanks mannen! Zeer professioneel en betrouwbaar!

11 décembre 2024

Super ervaring

Super ervaring! Snelle communicatie en goede en realistische marktprijzen- ga zeker in de toekomst nog zaken met ze doen!

19 décembre 2024

Enorm blij!

Enorm blij!
Heb de jongens van watchrr een bericht gestuurd op IG dat ik op zoek was naar een eisenkiesel 40mm daydate. Binnen een week hadden ze hem gefixt en hebben ze zelfs shipment naar Dubai geregeld.
Super blij met de horloge en de service.

Zeker een aanrader

4 décembre 2024

Goed geregeld

Snelle, vriendelijke en eerlijke service mogen ontvangen bij de aankoop van mijn eerste trofee! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een horloge en zeker wilt zijn dat er niet gesjoemeld wordt.

Erg fijne ervaring met Wachterr

Erg fijne ervaring met Wachterr. Ontzettend vriendelijke en betrokken gasten. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooi horloge en goede service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service, deskundig én gastvrij!

Jesse en Patrick hebben me echt super geholpen! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en betrouwbaar. Ze nemen echt de tijd voor je en hun expertise sprak voor zich. Het hele proces verliep soepel en zonder gedoe. Hier kun je met een gerust hart je aankoop doen. Ik kom hier zeker terug!

10/10

Top gasten die weten waar ze het over hebben. Ervaring was super, kom hier zeker nog eens terug

Top service!

Top service! Top communicatie!
Goede sfeer en nemen de tijd voor je. Tot de volgende keer!

3 novembre 2024

Super service

Super service, mijn aanvragen super snel kunnen regelen en een heel goed gevoel nog na het aankopen van een mooi horloge.

3 novembre 2024

Geweldige service

Heb je een luxe horloge nodig? Dan is er geen betere service dan bij deze heren! Ook nog eens de beste prijs. Ben hier de komende jaren zeker vaker!

2 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus