Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Avis 1 132

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min mand og jeg skiftede til Middelfart Sparekasse fra 2 andre pengeinstitutter og har fra dag 1 modtaget kompetent og ikke mindst hurtig rådgivning. Middelfart Sparekasse har hjulpet os igennem både... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Umildbart ikke ligefrem en bank der er for folk uden store investeringer eller lån. Overvejer skift, men må indrømme jeg finder det uoverskueligt. Dyre gebyrer. Ønskede et midlertidigt bevilliget over... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fine hensigter, men udførelsen halter. Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning på 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i øvrigt ingen forståelig ref... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Banque d'épargne

À propos de Middelfart Sparekasse

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❤️

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 86 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Middelfart Sparekasse 👍👍👍

Har været kunde siden 1995 og er altid blevet behandlet godt.
Produkterne fra Middelfart Sparekasse er også i den gode ende.
Altid god kundeservice og god og fair behandling. Kan sagtens anbefale Middelfart Sparekasse 😃

1 février 2026

Altid søde og hjælpsomme

Altid søde og hjælpsomme, når man ringer eller kommer i banken selv med de mange spørgsmål som kan rumstere i ens hoved, hvor det kan være svært at følg med for os ældre. 🥰

13 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Efter én kaotisk tid med skilsmisse og…

Efter én kaotisk tid med skilsmisse og flytning, mødte jeg kun forståelse. En bank som var lydhør, hjælpsom og som var klar til at være "med mig i kaosset". De gjorde mit liv nemt, indtil jeg landede dér hvor jeg er nu. Fortryder at jeg ikke skiftede til dem for flere år siden.
Channe D. S. Hansen

17 février 2025

Alt fungerer godt

Personlig bankrådgiver der kender vores behov og økonomi og som giver gode råd om opsparing og investering. Vi er meget tilfredse med alt.

1 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vores bankrådgiver er sublim!

Vi er meget glade for vores bankrådgiver Simon, Dalum afdelingen, han er lydhør, hurtig, meget serviceminded og ordentlig i hans forretningsgang.
Steffen og Pia

30 janvier 2026

God service altid😄

29 décembre 2025

Hej Steen
Det går aldrig af mode hos os - dejligt, at du mærker det i hverdagen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi er forholdsvis nye i MS

Vi er forholdsvis nye i MS. Deres mobil App er ikke særlig brugervenlig, samt deres rådgiver handler lidt på egen hånd, som vi oplevede ved et huskøb. De hævede bare penge fra den konto der var flest penge på uden at kontakte os først.

29 juillet 2025

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke sige, hvad der er sket i kommunikationen mellem jer og jeres rådgiver, men jeg vil foreslå jer at række ud til vedkommende. Der plejer at være en god forklaring på, at vi gør som vi gør. Din rådgiver kan helt sikkert også hjælpe med de spørgsmål du har til mobilbanken.

Fine hensigter, men

Fine hensigter, men udførelsen halter.
Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning på 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i øvrigt ingen forståelig reference.
"Jamen, det er vores IT- operatør som bestemmer det!" oplyses det fra bankens personale. Nå nå - aha!?
Sikkert en "goddaw mand økseskaft" besvarelse! Præcis

1 janvier 2026

Réponse de Middelfart Sparekasse

Hej Per. Jeg er med på, at det virker underligt, at bogstaver kan koste ekstra, men det er faktisk forbundet med en udgift for os, når man passerer 20 tegn.
Jeg giver dine input vedr. informationen både i øjeblikket og efterfølgende, når gebyret hæves på kontoen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har den bedste bankrådgiver.

Vi har den bedste bankrådgiver. Han har fulgt og været der for os i mere end 30 år.

29 janvier 2026

Hej Majbrit
Tak, fordi I er lige så trofaste som jeres rådgiver :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig og personlig kunderådgivning der…

Dygtig og personlig kunderådgivning der er tilpasset ens livssituation. Føler os velkomne og der bruges den tid på os kunder, der er behov for. Skifter aldrig bank, de er pålidelige og er en moderne bank

28 janvier 2026

Hej Ingelise
Tak for de pæne ord. Vi omtaler gerne os selv som en moderne sparekasse baseret på gamle dyder. Det rimer vist meget godt på det, du oplever :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Middelfart sparekasse har gennem snart…

Middelfart sparekasse har gennem snart 15 år været min faste følgesvend, først på erhverv siden med nystartet virksomhed, udtræden igen og nu som pensionist. Med pension, formuepleje etc. når dertil kommer det dtorr engagement de har ydet mig og min forening og den hjælp og donationrr der gived til lokslsamfundende, giver jeg mine bedste anbefalinger de
R går på proffessionelisme. Empati og storebiden

28 janvier 2026

Hej Kim
Tak for de pæne ord. Vi vil meget gerne være vores kunders faste følgesvend gennem livets faser :-)

Altid hjælpsomme

Altid hjælpsomme

18 décembre 2025

Hej Flemming
Tak - vi hjælper gerne alt det, vi kan.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus