1 - stjerne , fordi det ikke er muligt at give '0' eller negative stjerner. 1 star, since it is not possible to give '0' or 'negative'- stars.

Lisez les avis des autres
Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min mand og jeg skiftede til Middelfart Sparekasse fra 2 andre pengeinstitutter og har fra dag 1 modtaget kompetent og ikke mindst hurtig rådgivning. Middelfart Sparekasse har hjulpet os igennem både... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Banque
- Société de crédit et de prêt automobile
- Consutant économique
- Entreprise de gestion des fonds
- Banque d'épargne
À propos de Middelfart Sparekasse
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Middelfart Sparekasse ❤️
Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.
Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.
I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.
Bliv kunde >>Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.
Coordonnées de contact
Havnegade 21, 5500, Middelfart, Danemark
- kontakt@midspar.dk
- www.midspar.dk
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Middelfart sparekasse har gennem snart…
Middelfart sparekasse har gennem snart 15 år været min faste følgesvend, først på erhverv siden med nystartet virksomhed, udtræden igen og nu som pensionist. Med pension, formuepleje etc. når dertil kommer det dtorr engagement de har ydet mig og min forening og den hjælp og donationrr der gived til lokslsamfundende, giver jeg mine bedste anbefalinger de
R går på proffessionelisme. Empati og storebiden

En rigtig “verdensbank”
En rigtig “verdensbank”
Super god service
Altid parat med gode råd

Grundet huskøb mm
Grundet huskøb mm. Valgte jeg at høre Middelfart Sparekasse, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Super god service, søde og rare at snakke med, og en rigtig god og synlig gennemgang af min økonomi og huskøb. Kan kun anbefale banken til andre der ønsker et skifte, eller ikke får hjælp af deres egen bank.

Réponse de Middelfart Sparekasse
God personlig kontakt og hurtigt svar
God personlig kontakt og hurtigt svar. Kan klart anbefales

Réponse de Middelfart Sparekasse
Dejligt der er let kontakt til fysisk…
Dejligt der er let kontakt til fysisk fremmøde og meget hjælpsomme medarbejdere.

Réponse de Middelfart Sparekasse
Tak for et godt og grundigt bankmøde…
Tak for et godt og grundigt bankmøde med Anja Clausen. Altid forberedt og har styr på tingene og god til at forklare

Réponse de Middelfart Sparekasse
Middelfart sparekasse er virkelig en…
Middelfart sparekasse er virkelig en god bank. Du kan altid kan få fat i en kompetent medarbejder, når du en sjældent gang ringer og skal svar eller hjælp. og så skifter man ikke bankrådgiver konstant
Kan stærkt anbefale sparekassen

Réponse de Middelfart Sparekasse
Fleksibel og meget meget hjælpsom
Fleksibel og meget meget hjælpsom. Gennemgang af ens økonomi hvert år, meget trygt

Udmærket pengeinstitut
Udmærket pengeinstitut, jeg har været kunde i 50 år. Jeg er nu lidt bange for at de bliver for store så de mister fodfæstet

God og behagelig rådgivning
Vi giver Finn Søndergaard, fem stjerner for en super behagelig og forståelig rådgivning, og sin behagelige måde at være på, det er rart at have en rådgiver som tager sig tid til at ringe en gang imellem og høre om alt er som det skal være ✨✨✨✨

Réponse de Middelfart Sparekasse
Det helt rigtige valg for mig var at…
Det helt rigtige valg for mig var at skifte til Middelfart Sparekasse. En fornuftig udlånsrente og et behageligt personale i Odense afdeling

Réponse de Middelfart Sparekasse
Meget glad og tilfreds med Middelfart…
Meget glad og tilfreds med Middelfart Sparekasse. Rigtig god service og meget dygtige medarbejdere

Réponse de Middelfart Sparekasse
Fik en rigtig god service og snakket…
Fik en rigtig god service og snakket med dem inden vi skiftede til Midelfart Sparekasse, kan varmt anbefales 👍😉😉

Réponse de Middelfart Sparekasse
God rådgivning og gode produkter.
Meget venlig og hurtig telefonsamtale
Meget venlig og hurtig telefonsamtale

Rigtige mennesker!
Det personlige og ikke mindst den professionelle tilgang og ser muligheder og løsninger
En virkelig rar oplevelse
Mvh
Tommy Skou Bonde

Réponse de Middelfart Sparekasse
En rigtigt fin og overskuelig netbank
En rigtigt fin og overskuelig netbank, de har også en god service som gør kunder sikre i deres valg.

Réponse de Middelfart Sparekasse
lukker min netbank 2026 med deres…
lukker min netbank 2026 med deres skemaer til skat.2025 fik de lov til at gå ind på skat for de kunne få oplysninger de ville have

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.