Har nu ventet i mere en måned på et tilbud på forlængelse af et tennisarmbånd i hvidguld med sorte diamanter - får nu at vide (efter at have rykket for) at prisen vil være kr 22.000 for en forlængelse... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Voir plus
Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Voir plus
I forbindelse med årets julegaveindkøb var jeg - som sædvanlig - meget sent ude. Af samme årsag havde jeg indstillet mig på, at ikke alle ville modtage julegaver fra mig Juleaften. Det sørgede Min Gul... Voir plus
Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.
Nærumvænge Torv 21, 2850, Nærum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Er rigtig glad for vores service og hurtig levering. Havde lidt tvivl da jeg skulle købe vielseringerne på deres hjemmeside. Men med kontakt til butikken, fik jeg svar og hjælp til det.
Rigtig glad og vi glæder os til at blive gift og få ringerne på
Købte et ur (Skagen), der gik i stykker på et helt grinagtigt grundlag. Producenten nægtede at reparere eller erstatte. Butikken valgte alligevel at give mig pengene retur, selvom de på ingen måde var forpligtet til det. Fremragende serviceniveau, der gør at jeg kigger forbi dem igen næsten gang.
Hej
Jeg kan varmt anbefale at handle med Min Guldsmed som internetlev. af smykker.
Hilsen Marianne
Nem hjemmeside og hurtig levering. Dog er det ur, jeg havde bestilt, noget klarere i farven på billedet end i virkeligheden. Til gengæld var det så billigt, at jeg ikke gider at bytte det :-)
Nemt, billigt og superfedt at handle hos minguldsmed. Hurtig levering.
Super god service.
Vil absolut handle der igen. .
Nem og overskulig hjemmeside, min var kom inden for kort tid. Kan kun anbefale at bruge denne butik.
Fin betjening.. Alt overholdt og et fint produkt leveret.
Jeg bestilte fingermåler inde ved dem og det gik som smurt,super hurtig levering og nem bestilling. Vil varmt anbefale jer til andre
Bestilte et ringmålersæt hos minguldsmed.dk, og i løbet af meget kort tid, var varen allerede fremme hos mig.
Jeg har intet dårligt at sige overhovedet, det kørte som smurt i olie :)
Startede med at ringe til kundeservice, der var meget imødekommende og hjælpsomme. De lagde endda varer til side, som jeg var interesseret i, så det kunne blive pakket hurtigst muligt, når jeg efter endt telefonsamtale ville lave ordren.
Det gjorde jeg så efterfølgende og jeg havde varerne dagen efter !!!
I fin lille pose, så det var lige til at pakke ind.
Jeg vil helt sikkert bruge Minguldsmed.dk igen, når nu der skal handles ind til konfirmationerne. Der er jo også penge at spare.
Billige priser og endda gratis levering..
Super hjælpsomme også når man ringer til dem og de vil altid gøre deres bedste for at hjælpe med et eventuelt problem..
Kan klart anbefale folk at købe ved dem.. :D
Har handlet hos jer flere gange, og altid tilfreds. Sidste ordet var faktisk en order for mine forælder der ikke er så glade for at handle over nettet, men de blev overrasket over hvor hurtig det gik og super service:)
Havde bøvl med den lokale guldsmed (Gram i Vejle) - valgte derfor "Min Guldsmed". Ganske enkelt perfekt service: hurtig, billig, ingen bøvl - super vare og har allerede været i brug adskillige gange.Vil varmt anbefale Jer til alle, jeg kender!
Hurtig levering og super god service. Både rabat og gratis levering og indpakning så kan det da ikke blive bedre. Jeg var meget tilfreds med at handle på Min Guldsmed og har også anbefalet det til venner og familie.
Jeg bestilte 2 troldekugler og ventede på mine varer. De blev først sendt da jeg rykkede for dem. Men gode tilbud og vil da sikkert handle igen.
Har flere gange handlet gaver hos Min Guldsmed. Altid hurtig og korrekt levering.
Hurtig levering og rigtig god service - er mere end tilfreds med MIN GULDSMED :-)
hurtig levering, dejligt med gaveæsker. gode priser. Handler gerne der igen.
Hurtig levering og dejligt med info via mail om hvorlangt min ordre er, bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-)