Min Guldsmed Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Har nu ventet i mere en måned på et tilbud på forlængelse af et tennisarmbånd i hvidguld med sorte diamanter - får nu at vide (efter at have rykket for) at prisen vil være kr 22.000 for en forlængelse... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Svar på mail.

Jeg har bestilt en ringmåler, den kom meget hurtigt efter jeg havde bestilt den. Men efter vi havde målt vores fingre skrev vi en mail til jer angående om man kunne sætte 2 sten i en af jeres vielsesringe. Nu er vi ikke nogen der vil have en ring som alle andre har og derfor valgte vi at høre jer om man kunne få sat sten i, men uden held vi hørte aldrig noget som helst fra jer, så det trækker desværre ned. Ellers havde i været helt i top.

10 août 2011
Logo de Min Guldsmed

Réponse de Min Guldsmed

Hej Heidi
Det kan vi da godt forstå du synes er ærgerligt.
Vi har med det samme gennemset hele vores mailsystem og vi kan ikke se at vi har modtaget andet fra dig end selve ordren, som du jo også har fået leveret.
Som jeg skrev til dig i går, er I meget velkomne til at sende en mail, for vi vil selvfølgelig gerne besvare jeres spørgsmål. Vi kan med de fleste vielsesringe få dem fremstillet præcis som det ønskes.
Venligst
Min Guldsmed

min guldsmed nærum

Tak for FANTASTISK service i forbindelse med mit ødelagte ur..som jeg havde været hos flere smykkebutikker for at få lavet - intet kunne lade sig gøre før jeg ringede til jer - TAK:)
SUPER-SERVICE fra første gang jeg talte med jer i telefonen - til jeg stod med mit fine ur i hånden igen:)
En helt igennem positiv oplevelse - og mig som ny stam-kunde:)
Havde der været 6 stjerner havde jeg givet det - TAK:)

4 août 2011

Alt helt perfekt :o)

Rigtig hurtig levering og en vare der er i topkvalitet. Jeg har handlet her flere gange og gør det helt sikkert igen :o)

1 août 2011

super

super firma.
har handlet hos dem mange gange og varer er altid kommet hurtigt.
og de er rigtig venlige.
kun stor anbefaling herfra.

20 juillet 2011

HOLD JER FRA DEM!

Købte et sæt marguerit ørestikker til min kæreste til gave. Da de var 5 måneder gamle begyndte det sorte gummi/maling på bladene at falde af. Min Guldsmed ville ikke dække noget da de mente at ørestikkerne har været brugt i bad, svømmehal osv, hvilket de ikke har.

Så hvis I køber noget der inde, så er der INGEN garanti på det, når skaden er sket!!

19 juillet 2011
Logo de Min Guldsmed

Réponse de Min Guldsmed

Hej Lars
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse, men vil gerne knytte en kommentar til din bedømmelse.
Vi har selvfølgelig garanti på vores varer. Vi har 3 fysiske forretninger udover vores webshop, og ville aldrig kunne fungere som guldsmed, hvis vi ikke havde garanti.
Når vi med dine Margueritter desværre ikke kan levere dig et par nye, skyldes det at Kranz og Ziegler som fremstiller Margueritterne, ikke tager dem retur hvis de har været brugt uhensigtsmæssigt. Den epoxy der er anvendt krakelerer / falder ikke af, når Margueritterne anvendes efter foreskrifterne.
Se evt link: http://minguldsmed.dk/index.php/om-margueritter
Dette er gennemtestet af Kranz & Ziegler, som iøvrigt altid er flinke til at klare garantisager, hvis der er fejl på deres smykker.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt forvirring, men alt i alt super!

Jeg bestilte en sort diamantring hos dem, og de trak så mine penge, men der blev ved med at stå at ordren ikke var bekræftet, det gjorde mig lidt usikker, og jeg skrev så til kundeservice, som svarede meget hurtigt flere gange - og jeg har nu lige fået min ring ind af døren.

Alt i alt kan de varmt anbefales.
Lækker service.

4 mai 2011
Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering, men langsom til at svare

Skrev til dem inde på deres sider, hvor de skriver at de vil vende tilbage så hurtigt som muligt. Der burde jo nok skrive inden for et par dage.
Jeg ville bare gerne vide om varen var på lager.
Da det tog lang tid med at få et svar, tog jeg chancen og bestilte. Det gik som håbede jeg nåde at få det inden jul og inden for den leveringstid de lover

2 janvier 2011
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og personlig betjenning.

I forbindelse med årets julegaveindkøb var jeg - som sædvanlig - meget sent ude. Af samme årsag havde jeg indstillet mig på, at ikke alle ville modtage julegaver fra mig Juleaften. Det sørgede Min Guldsmed i Nærum imidlertid for at lave om på. Med en usædvanlig iver og vedholdenhed sikrede Min guldsmed og navnlig Kira, at den måske vigtigste gave kom under juletræet i rette tid. Tusinde Tak for hjælpen. :-)

27 décembre 2010

God sevice

Vi har flere gange bestilt varer hos Min Guldsmed og er meget tilfredse. Ved spørgsmål svarer de hurtigt, og varerne bliver leveret til tiden. Fin indpakning. Kan anbefales!

6 juillet 2010
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et Imagine armbånd og jeg sparede 10 %, armbåndet kom 2 dage efter det blev bestilt, så rigtig hurtig levering og pæn indpakning.

13 avril 2010

God Service.

Bestilte et Nike-Ur hos minguldsmed.dk, der blev leveret til den aftalte tid.
Fandt ud af at uret ikke lige var mig alligevel og sendte det derfor retur.
Havde en god korrespondance over mail med ansatte, og fik også mine penge hurtigt igen.
En god oplevelse selvom det ikke lige blev til et ur til mig i denne omgang.

30 avril 2009

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus