Noté 1 sur 5 étoiles

dotyczy to Mix Sklep mix-sklep pl szkoda ze nie ma na minus. to złodzieje. zamówiłem karty pamięci. otrzymałem produkt nie ten co zamawiałem. bubel. odesłałem. oczywiście....miał być zwrot za 14 dni... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam, zakupiony twardy dysk SSD 2Tb okazał się nie działającym dziadostwem, chyba chińszczyzną. Najpierw problem z dostawą, potem problem z niedziałającym dyskiem, a potem wielokrotne mail... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Scam służący do wyłudzania pieniędzy. Spółka zarejestrowana na fikcyjne biuro za granicą. Czują się bezkarni i od kilku miesięcy, mimo ponagleń i wezwań brak zwortu pieniędzy. Radzę omijać szero... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

dotyczy to Mix Sklep… shop..mix sklep

dotyczy to Mix Sklep mix-sklep pl
szkoda ze nie ma na minus. to złodzieje. zamówiłem karty pamięci. otrzymałem produkt nie ten co zamawiałem. bubel. odesłałem. oczywiście....miał być zwrot za 14 dni roboczych. kazano mi przesłać dane które były we wcześniejszych mailach. Po upływie 18 dni roboczych napisałem maila z zapytaniem gdzie są pieniądze. i nomen omen dostaje maila ze ostatni raz proszą o przesłanie danych do zwrotu. Są to złodzieje i chamy. pytanie czy są to odchody z Polski czy żółte? karty pamięci miały być wysłane z Polski a przyszły z chin.

5 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Najpierw problem z dostawą, potem problem z niedziałającym dyskiem, a potem wielokrotne mailowanie, zwrot na swój koszt, grożenie sprawą w sądzie o zwrot pieniędzy, na koniec zwrócili o 20 zł mniej niż zapłaciłem.
Dla mnie to oszuści liczący na tych co machną ręką na kłopoty ze zwrotem pieniędzy.
Zamiast u nich kupić lepiej od razu wyrzucić pieniądze do śmieci.

20 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Scam służący do wyłudzania pieniędzy

Scam służący do wyłudzania pieniędzy.
Radzę omijać szerokim łukiem, a tym którzy muszą walczyć o swoje pieniądze radzę od razu zgłosić sprawę na policję oraz do operatora płatności

15 août 2026

UWAGA!!!

UWAGA!!!

W dniu 2.06.2026 r. zamówiłem interkom motocyklowy. Otrzymałem link do śledzenia przesyłki, który okazał się nieprawidłowy. Kiedy zwróciłem się z pytaniem, jaką firmą kurierską została wysłana paczka oraz u którego przewoźnika mogę ją śledzić, otrzymałem jedynie odpowiedź, że przesyłka jest w drodze i proszą o cierpliwość.

Po upływie deklarowanego terminu dostawy złożyłem reklamację oraz zażądałem zwrotu wpłaconych przeze mnie środków. Po wymianie kilku wiadomości, a także poinformowaniu sprzedawcy, że w przypadku braku rozwiązania sprawy zgłoszę ją odpowiednim organom, w dniu 26.06.2026 r. sprzedawca zgodził się na zwrot pieniędzy. Zostałem poinformowany, że środki powinny trafić do mnie w ciągu 14 dni roboczych.

Do dnia dzisiejszego, tj. 12.08.2026 r., zwrot pieniędzy nie został jednak zrealizowany. Mimo upływu znacznie dłuższego terminu nadal nie otrzymałem należnych mi środków ani konkretnej informacji wyjaśniającej przyczynę opóźnienia.

Sprawa trwa już ponad dwa miesiące, a sprzedawca pomimo wcześniejszego potwierdzenia zwrotu nadal nie wywiązał się ze swojego zobowiązania.

2 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ten sklep to jeden wielki przekręt i…

Ten sklep to jeden wielki przekręt i farsa. Zamówiłem intercomy do kasków motocyklowych, a po 3 tygodniach dostałem, ale nie te które zamówiłem tylko innej marki. Złożyłem reklamację bo na podany nr telefonu nie można nawiązać połączenia. Na maila dostałem informację, że w ramach rekompensaty zwrócą 50% ceny na konto. I to był ostatni kontakt. Po tej informacji zero odzewu, brak kontaktu i oczywiście zwrotu nie dostałem. Ostrzegam - unikać szerokim łukiem bo nie warto, a sam towar to chiński szajs.

30 juin 2026

Oszuści i kłamcy

Oszuści i kłamcy. Opłacone zamówienie potrzebowało trzech tygodni aby dotrzeć do mnie. Wcześniej bezczelnie wysyłają SMS, że zamówienie wysłane. Po kilku ponagleniach następuje dopiero utworzenie listu przewozowego i prawdziwe nadanie przesyłki. Więc po co były te kłamstwa w SMS ? Nigdy więcej nie skorzystam, lepiej zapłacić 10 PLN więcej w sklepie stacjonarnym.

30 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

NIE POLECAM !!!Zamówiłem dwie karty…

NIE POLECAM !!!Zamówiłem dwie karty micro sd xc II 10 klasa V60 U3 A2 czyli bardzo szybką kartę pamięci do nagrywania w 4k do drona i kontrolera,jak wiadomo takie sprzęty nie przyjmują byle jakich kart.
To co dostałem to najgorszej jakości
chińszczyzna oczywiście moje sprzęty odrzucają te karty,to co jest na nich napisane a co faktycznie dostałem tego nie wie nikt ,dałem się nabrać jak debil.
Przesyłka zamiast 2 dni jechała 2 tygodnie,Nie Dajcie się nabrać ten sklep.

23 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ostrzegam nic nie kupujcie i piszcie do UOKiK jeśli już Was oszukano

Ostrzegam, nic nie kupujcie bo towaru nie otrzymacie.
Nie wysłali mi mejla z informacją co kupiłam, bo tego nie notują, ponieważ nic nie wysyłają .
Podany numer rzekomo wysłanej paczki nie istnieje u żadnego przewoźnika.
Zwróciłam się o zwrot pieniędzy, bez odpowiedzi.
Sklep nie ma siedziby i adresu w Polsce, regulaminu, polityki zwrotów, bo to mu niepotrzebne .
Właścicielem sklepu jest firma zarejestrowana na Polaka, na którego zarejestrowanych jest wiele spółek w Londynie.
Biura teoretycznie mieszczą się w budynku, w którym jest 540 spółek, a faktycznie nic tam nie ma, nawet szyldów.
Oszuści są przekonani, że zarejestrowanie spółek w Anglii na słupa zapewni im bezkarność.
Nie u mnie.
Ja powiadomię wszystkie organy jakie się da w Polsce, Europie i Anglii .
Też piszcie to np. UOKiK szybciej sprawę zalatwi, on może zamknąć stronę sklepu i zlikwidować jego chmurę w Shoper.
Piszcie też do Shoper, to polska spółka, niech wie komu dała chmurę i co przez to umożliwiła.

11 juillet 2026

Złodzieje

Złodzieje! Omijać szerokim łukiem ani towaru anie pieniędzy! Odpisują na mejle biją pianę ale nic się nie dzieje!!!!!! Zgłaszać ich na policję bo widać ile osób zsię stało oszukanych !!!!!

30 mai 2026

OSZUŚCI!

OSZUŚCI!
Otrzymałem intercom motocyklowy, ale bez słuchawek i bez mikrofonu-czyli bezużyteczny. Po złożeniu reklamacji i kilka miesiącach oczekiwania nadal nie otrzymałem zwrotu środków. Ciągle giną gdzieś moje dane, na które powinien zostać zrobiony zwrot pieniędzy.
Zdecydowanie NIE POLECAM.

27 avril 2026

Zamówiłem kartę pamięci

Zamówiłem kartę pamięci, z Chin przyszła podróba której żadne urządzenie nie wykrywało. W sklepie na meile odpisuje albo idiota albo najtańszy agent IA. Unikać!

1 juin 2026

Tragedia

Tragedia , produkt który zamówiłam był chińska podróbka nigdy bym nie dała 180 zł za chińskie klocki które dodatkowo szy miesiąc . Po próbie kontaktu ze sklepem zaproponowano mi zwrot połowy środku wraz z zatrzymaniem produktu . Mialo być 14 dni roboczych minęło tydzień temu . Brak kontaktu ze sklepem nie odpisują na email . Porażka . Zdecydowanie nie polecam !!

2 février 2026

Firma oszustwo

Firma oszustwo. Dno...
Zamówiłem,zapłaciłem za laptopa który nie dotarł...
Brak kontaktu
Nie polecam niestety z finałem w sądzie.

1 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus