Podrobiona piłka do siatkówki. Kupiłem piłkę, która była oznaczona jako Mikasa V200W, a okazała się być podróbką - inny materiał i performance niż oryginału. Kiedy chciałem dokonać zwrotu, to dosta... Voir plus
oszusci !!!!!!, jak trzeba kupić to szybko chcą zapłaty , towar podrobiony -chiński, opisują ze pomogą w zwrocie , z chwila kiedy chce sie zwrócić podrobiony towar , w ogóle się nie odzywają . Zgło... Voir plus
Nie polecam sprzedawcy. Towar otrzymałam,jednak ze zwrotem jest już problem. Lunzo pośredniczy w sprzedaży i kontakt jest przez to utrudniony z właściwym sprzedawca. Mój zakup okazał się towarem z Chi... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Tragedia
Tragedia, chcialem zwrocic towar oczywiscie kazali mi odeslac towr do Hongkongu ... przesylka drozsza niz towar.
Beznadziejny sklep
Beznadziejny sklep. Towar nie przypomina tego ze zdjęcia. Zwrot możliwy na własny koszt do Hongkongu. Nieopłacalne. Dodatkowo przy deklaracji chęci zwrotu wyznaczają 5 dni kalendarzowych na zwrot. Jak dostaniesz takiego maila w piątek to masz 3 dni robocze!!! Jak w tym czasie wyjeżdżasz i napiszesz, że chcesz wysłać 6 dnia kalendarzowego to Ci odpiszą, że termin minął. Omijać ten sklep szerokim łukiem. Jak coś potrzeba z Chin to lepiej kupić na AliExpress. Tam jest możliwość zwrotu przez paczkomat.
Oszuści !!
Oszuści !!! Od roku co 60 dnia piszą ze mogę złożyć reklamację !!! Nie chcą oddać kasy !!! Zdecydowanie odradzam !!!
oszusci !!!!!!
Zgłosze sprawę na policje
Nic nie zamawiajcie , nie kupujcie....
Podrobiona piłka do siatkówki.
Podrobiona piłka do siatkówki.
Kupiłem piłkę, która była oznaczona jako Mikasa V200W, a okazała się być podróbką - inny materiał i performance niż oryginału. Kiedy chciałem dokonać zwrotu, to dostałem adres sprzedawcy w Hong Kongu. Przesyłka tam przekracza wartość zamówienia.
Zdecydowanie nie polecam!
Ps. W następnym dniu po publikacji recenzji otrzymałem informację, że Lunzo dokona zwrotu płatności za towar bez konieczności jego odsyłana. Zwrot rzeczywiście otrzymałem.
Długa realizacja zamówienia. Brak możliwości anulowania zamówienia i zwrotu środków.
Towar dostarczony długo po czasie
Towar dostarczony długo po czasie. Niezgodny z opisem.
Zwrot na własną rękę do Hongkongu.
Nie nie i jeszcze raz nie polecam.
Najgorsza jakość towaru jaką tylko…
Najgorsza jakość towaru jaką tylko można dostać!!! Żeby dostać zwrot pieniędzy trzeba zapłacić 300-400 zł za przesyłkę. A z towaru nawet nie mogę skorzystać!!!!
Absolutnie odradzam.
Jakość produktów b.niska, pomimo wysokich cen. Faktycznie niemożliwy zwrot. Produkty idą z Chin, oni pośredniczą.
Tragiczna jakość produktu oraz…
Tragiczna jakość produktu oraz karygodne ceny za zwrot produktu. Nie polecam.
Piękna bransoletka tak jak na zdj…
Piękna bransoletka tak jak na zdj prezentuje sie super polecam bardzo
nie wysłali mi rękawiczek i nie oddali…
nie wysłali mi rękawiczek i nie oddali pieniędzy
brak zamówionego towaru i pieniedzy. oszuści
towar miał dotrzeć w ciągu 20 dni.
dali informację bym czekał trzy miesiące, mimo to towar nie dotarł. teraz problem z odzyskaniem kasy.
Produkt niezgodny ze zdjęciem na…
Produkt niezgodny ze zdjęciem na stronie, osobiście było mi wstyd, gdyż produkt który zamówiłam miał być prezentem jako wsparcie osoby która z dnia na dzień zaczęła nosić peruki, po otwarciu paczki zostałam w szoku i nie wiedziałam jak jej to pokazać..
Zamówiłam branzoletka magnetyczna na…
Zamówiłam branzoletka magnetyczna na początku grudnia 2025.jest 11 marca a ja nic nie dostałam. Pisałam maile, cztery co najmniej, ale dostawałam odp że przesyłka jest w drodze. Niestety zaplacilam za towar i to był błąd. Wolałabym to, ale chciałam ta branzoletka. Dziś też napisałam, że są złodziejami, bo to złodzieje. Żadnej firmy nie ma i oni niczego nie wysyłają. Taka jest prawda 😪
Firma pułapka
W moim przypadku zakupy w tym sklepie były bardzo problematyczne. Anulowanie zamówienia nawet krótko po jego złożeniu okazało się niemożliwe, co oceniam bardzo negatywnie.
Jak wyczytałem w sieci - zwrot towaru do Chin odbywa się na koszt klienta, a informacja o tym - w mojej ocenie - nie jest wystarczająco jasno komunikowana przed zakupem. Przy tańszych zamówieniach koszt zwrotu może być nawet wyższy niż wartość produktu.
Całość sprawia wrażenie modelu, który jest bardzo niekorzystny dla klienta.
FIRMA DRAMAT
FIRMA DRAMAT. Jeśli kusi się jakiś produkt dobrą ceną, a zdjęcie zachęca, to tylko PUŁAPKA!!!! nacięłam się i jedynie teraz mogę być sama sobie winna, ale jeśli tylko mogę przestrzec kogoś dalej to TO WŁAŚNIE ROBIĘ!!!! Chcesz towar godny uwagi, nie śmierdzący tanim plastikiem, TO NIE KUPUJ NA LUNZO.PL !!!!!!!
Zamówiłam ponczo za 140zl
Zamówiłam ponczo za 140zl, przyszła ściera a zwrot do Chin o czym oczywiście nie było informacji. Nie polecam
Oszustwo i wprowadzanie klienta w błąd
Oszustwo i wprowadzanie klienta w błąd. Głownie chodzi o termin realizacji. z 5-14 dni zrobiło się 60.
En savoir plus sur les différents types d'avis.