Noté 1 sur 5 étoiles

Jeszcze raz piszę opinię, ponieważ po 1,5 msc otrzymałem towar , który nie był fabrycznie zapakowany - pudełko było otwarte, towar nie wygląda tak , jak w ofercie , poza tym próbuje naładować. Paweba... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tragedia, że też człowiek nabierze się na taką stronę, zawsze sprawdzam wcześniej opinie.. a teraz wyjątkowo nie. Jeden produkt przyszedł ok, drugi natomiast w ogólnie nie taki jak zamawiałam to inna... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Otrzymałam zamówioną pastę do odnowy plastiku ale chodziło mi o pastę czerniącą… To co przyszło to przeźroczysta substancja która wygląda jak wazelina i na pewno nabłyszcza ale nie niweluje za... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Nie polecam sprzedawcy. Towar otrzymałam,jednak ze zwrotem jest już problem. Lunzo pośredniczy w sprzedaży i kontakt jest przez to utrudniony z właściwym sprzedawca. Mój zakup okazał się towarem z Chi... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

86 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

totalna porażka

totalna porażka, omijajcie szerokim łukiem. szkoda czasu i kasy na zakupy tutaj. towar przychodzi z aliexpress, jest jakości chińskiej w cenach już nie koniecznie. gorszego pseudo sklepu nigdy nie spotkałem a opinie w necie przeczytałem zbyt późno. nie są one przesadzone. jaka jakośc taka nota

15 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jestem bardzo rozczarowany moim…

Jestem bardzo rozczarowany moim doświadczeniem.

Zamówiłem etui do mojego telefonu Sony Xperia 1 II, ponieważ produkt był oznaczony jako dostępny w magazynie. Natychmiast dokonałem płatności i oczekiwałem szybkiej wysyłki.

Po złożeniu zamówienia otrzymałem wiadomość e-mail z informacją, że dostawa może potrwać do 14 dni. Zaakceptowałem to i cierpliwie czekałem.

Niestety minął już ponad miesiąc, a ja nadal nie otrzymałem zamówienia. Kiedy skontaktowałem się z obsługą klienta, poinformowano mnie, że powinienem czekać nawet do 60 dni, a dopiero potem zostanie podjęta decyzja, co dalej zrobić.

Moim zdaniem jest to nie do zaakceptowania. Produkt reklamowany jako dostępny w magazynie nie powinien być dostarczany po kilku miesiącach. Jeśli produkt nie był faktycznie dostępny, informacja o tym powinna zostać podana przed dokonaniem płatności.

Na tym etapie czuję się wprowadzony w błąd jako klient. Zapłaciłem za produkt, który rzekomo był dostępny, a po ponad miesiącu nadal go nie otrzymałem i nie zaproponowano mi żadnego konkretnego rozwiązania.

Na podstawie mojego doświadczenia nie mogę polecić tego sklepu.

1 mai 2026

Oszuści!

Oszuści!, produkt wadliwy, niezgodny z opisem w zamówieniu, dramatyczna jakość. Kategorycznie nie polrecam

9 juin 2026

Firma Lunzo.pl sprzedaje "Chińskie… podróbki

Firma Lunzo.pl sprzedaje "Chińskie podróbki" odzieży markując to niby swoją marką "LUNZO.PL", zarabia pieniądze na pośrednictwie- handlu towarem z Chin (szyjąc te same produkty u różnych dostawców) Padłem ofiarą nieuczciwości oraz nierzetelności firmy!!! Zamówiłem dwa te same produkty z tego samego fasonu (w odstępie czasowym). Pierwszy przyszedł zgodny z zamówieniem. Gdy dokonałem zakupu po pewnym czasie tego samego produktu w tym samym rozmiarze i ten sam fason (tylko w innym kolorze)- otrzymałem produkt ZA MAŁY - dwa rozmiary mniejszy... Brak możliwości kontaktu telefonicznego!!! Brak metki na produkcie!!! Mimo załączanych zdjęć obrazujących różnice (widoczną gołym okiem) otrzymywałem zdawkowe i lakoniczne odpowiedzi: (źle zwymiarowane zakupione produkty, źle zrobione zdjęcia, różnica w rozmiarach jest wynikiem normalnego procesu produkcyjnego i mieści się w tzw. normach... itp.) Dla jasności sytuacji i przestrogi potencjalnych nabywców napiszę ze rozbieżności sięgają od: 3-10 cm!!! Firma LUNZO.PL chcąc pozbyć się problemu kazała mi: OMINĄĆ ICH CENTRALĘ W CZECHACH I ODESŁAĆ PRODUKT DO CHIN!!! Przepychanka na argumenty drogą mailową trwa kilka miesięcy i jest BEZSKUTECZNA!!

ODRADZAM JAKIE KOLWIEK ZAKUPY W TEJ FIRMIE!!! SZKODA KASY, CZASU I NERWÓW!!!

6 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Towar, który otrzymałam, był całkowicie niezgodny ze zdjęciami i opisem zamieszczonym na stronie. Jakość produktu pozostawia wiele do życzenia, a kolor i wykonanie odbiegają od tego, co zostało przedstawione w ofercie.

Sklep unika odpowiedzialności, nie uznaje reklamacji i utrudnia kontakt z klientem. Zwrot towaru do Hongkongu jest bardzo problematyczny i kosztowny, co wygląda na celowe działanie mające zniechęcić klientów do dochodzenia swoich praw.

Mam wrażenie, że jest to zwykłe wprowadzanie klientów w błąd. Nie polecam — strata pieniędzy, czasu i nerwów.

25 mai 2026

produkty chińskie

produkty chińskie, bardzo słabej jakości, niezgodne ze zdjęciami , zwrot tylko do Hong Kongu oczywiście na mój koszt , nie polecam a wręcz odradzam

14 mai 2026

Wystrzegajcie sie tej strony

Wystrzegajcie sie tej strony! Ja zrobiłam błąd bo nie poczytałam wcześniej opini i teraz żałuję. Zamówiłam garnitur męski, przyszedł wogole inny rozmiar. Odpisują ma maile po 3 dniach. Firma stwierdziła ze ja źle zinterpretowałam tabele rozmiarów. Dane do zwrotu wywalają do Hongkongu, gdzie za paczkę muszę zapłacić 230 złotych. Gra nie warta świeczki, jak teraz juz nawet nie mam pewności czy oddadzą pieniądze za garnitur. Omijać z daleka ta stronę!

14 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ostrzegam!!! Nie kupujcie tam!!!

Zdecydowanie nie polecam Lunzo! Klient jest wprowadzany w błąd – strona wygląda jak polski sklep, ale dopiero po problemach wychodzi na jaw, że to tylko pośrednik sprzedający tandetne produkty z Chin, Hongkongu itp.

Brak jasnej informacji przy zakupie, że zwrot trzeba zrobić na własny koszt za granicę, często do Chin, a koszt przesyłki bywa wyższy niż wartość produktu. Firma nie bierze za nic odpowiedzialności i zasłania się regulaminem.

Produkt słabej jakości, obsługa fatalna, zero uczciwości wobec klienta. Zwykłe wprowadzanie ludzi w błąd. Ostrzegam – szkoda pieniędzy i nerwów! Dałabym przy ocenie zero gwiazdek ale nie ma takiej możliwości.

4 mai 2026

Tragedia

Tragedia, chcialem zwrocic towar oczywiscie kazali mi odeslac towr do Hongkongu ... przesylka drozsza niz towar.

26 avril 2026

Beznadziejny sklep

Beznadziejny sklep. Towar nie przypomina tego ze zdjęcia. Zwrot możliwy na własny koszt do Hongkongu. Nieopłacalne. Dodatkowo przy deklaracji chęci zwrotu wyznaczają 5 dni kalendarzowych na zwrot. Jak dostaniesz takiego maila w piątek to masz 3 dni robocze!!! Jak w tym czasie wyjeżdżasz i napiszesz, że chcesz wysłać 6 dnia kalendarzowego to Ci odpiszą, że termin minął. Omijać ten sklep szerokim łukiem. Jak coś potrzeba z Chin to lepiej kupić na AliExpress. Tam jest możliwość zwrotu przez paczkomat.

23 avril 2026

Oszuści !!

Oszuści !!! Od roku co 60 dnia piszą ze mogę złożyć reklamację !!! Nie chcą oddać kasy !!! Zdecydowanie odradzam !!!

22 avril 2026

oszusci !!!!!!

oszusci !!!!!!, jak trzeba kupić to szybko chcą zapłaty , towar podrobiony -chiński, opisują ze pomogą w zwrocie , z chwila kiedy chce sie zwrócić podrobiony towar , w ogóle się nie odzywają .
Zgłosze sprawę na policje
Nic nie zamawiajcie , nie kupujcie....

16 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Podrobiona piłka do siatkówki.

Podrobiona piłka do siatkówki.
Kupiłem piłkę, która była oznaczona jako Mikasa V200W, a okazała się być podróbką - inny materiał i performance niż oryginału. Kiedy chciałem dokonać zwrotu, to dostałem adres sprzedawcy w Hong Kongu. Przesyłka tam przekracza wartość zamówienia.
Zdecydowanie nie polecam!
Ps. W następnym dniu po publikacji recenzji otrzymałem informację, że Lunzo dokona zwrotu płatności za towar bez konieczności jego odsyłana. Zwrot rzeczywiście otrzymałem.

24 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Długa realizacja zamówienia. Brak możliwości anulowania zamówienia i zwrotu środków.

14 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus