Jeg har handlet i en fysisk butik i Horsens. Købte en super en fin blazer og sad derhjemme efterfølgende og så på hjemmesiden den på tilbud til 600 kr mindre end i butikken. Så husk og sammenlign pris... Voir plus

Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedst... Voir plus

Bestilte 3 t-shirts, men ordren blev annulleret med begrundelsen, at prisen var sat for lavt. Samme t-shirt kan fås på andre hjemmesider til lavere pris, så den begrundelse holder vist ikke.

Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Voir plus

L'entreprise a répondu

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,9

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Advarsel

Advarsel.
Jeg har købt et par bukser, som var nedsat til kr. 799 den 24.6. Da jeg kom hjem med bukserne, fandt jeg ud af, at bukserne ikke var syet sammen i skridtet, og at vaskeanvisningen sagde, at bukserne ikke måtte vaskes. Da jeg dagen efter reklamerede over manglerne ville butikschefen ikke give mig et tilgodebevis så jeg kunne finde noget andet. Jeg fik dog tilbudt, at de ville sende bukserne til en skrædder for reparation og jeg blev belært om at vaskeanvisningen på bukserne ikke betød noget - de kunne sagtens vaskes!

Efter denne behandling vil jeg fraråde alle, at handle i den butik. Jeg har i hvert fald handlet der ikke for første, men for sidste gang.
En utilfreds tidligere kunde hos Mr. Mantra på Fisketorvet.

5 juillet 2021

Hej Ole

Tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse i en Mr butik.
Jeg har givet din anmeldelse videre til vores Retail Manager, som vil tage en dialog med butikken.

Vi håber på at se dig igen til 5-stjernet oplevelse i en Mr butik eller online på Mr.dk.

Mr.dk

Mr-mantra på fiske har det værste service

Fortryder så meget at jeg og en ven brugte ca. 10.000kr i dette butik. Når de ser dollartegn så røvslikker de for sygt, prøver at sælge dig noget du ikke har lyst til at købe. Men når du kommer tilbage for et bytte en t-shirt og de ikke ser den dollartegn mere så er servicen helt ned i bunden af bund.. De tager ike vare retur men hvis jeg kunne havde vi afleveret det hele, for de fortjener ikke en krone.

3 mai 2021

Tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse i en Mr butik.
Jeg har givet din anmeldelse videre til vores retail manager, som vil tage en dialog med butikken.

Misvisende markedsføring

Mildest talt træt af den hjerneløse, idiotiske, fladpannede og misvisende mål at markedsføre sig på. Fik en mail - ‘op til 70% Rabat’. Det kuste jo mega godt - ikke? Når man så bruger tid på at besøge de fantastiske tilbud så er det jo 100% fup og clickbait. Så er der et par sko i størrelsen 47 som kan tilkøbes med stor (70%) rabat og resten svæver omring de 10%. I har det sikkert hård i corona tider og det respekterer jeg fuldt ude men lad være med at spilde min tid på den måde. Det er under nivået! 100%! Det er i hvert fald sidste gang jeg har kigget på jeres site!

22 janvier 2021

Super god service

Rigtig lækker butik i Ballerup Centeret.
Man får hurtigt brugt en masse penge på tøj - når man besøger dem.
Jeg vil gerne have lov at rose personalet i Ballerup butikken og helt især til butikschefen.
Han gøre et helt fantastisk arbejde - jeg havde rigtig mange valg muligheder omkring en ny vinterjakke. Han tog sig rigtig god tid til at finde den helt rigtige vinterjakke.
Tak for en rigtig god behandling.
Håber min feedback, når til butikken.

12 octobre 2020

FORFÆRDELIG SERVICE!

Har du lyst til til at bestille fra webshoppen så forbered dig på total inkompetence angående pasform. 2 gange bestilte jeg en slim fit skjorte (fremgår også af fakturaen) og begge gange modtog jeg en contemporary fit.
Så kunne jeg ellers bruge tid på at printe retur labels og returnere samme forkerte skjorte 2 gange. Det ender med at jeg opgiver at få tilsendt skjorten. Efter 2. returnering ser jeg ikke mine penge i 11 dage og hører heller intet fra mr.
Jeg ringer derefter til deres venlige kundeservice i butikken i Horsens, og bliver viderestillet til deres yderst IKKE-servicemindet afdeling i Kolding. Her får jeg besked om de har modtaget skjorten jeg har sendt retur, men der ikke er blevet ageret på det. Her bliver returneringsprocessen så sat igang, og der vil yderligere gå et par dage før jeg ser mine penge. Så alt i alt har jeg brugt et par timer på at hente og bringe pakker til posthuse og printe labels mm. haft mine penge udestående hos mr. i en 3 ugers tid, (sikkert længere hvis ikke jeg selv havde kontaktet dem) og brugt 10-15 minutter i telefonen med en dame som ikke ligefrem efterlod en i godt humør. og uden at være én skjorte rigere.
Kompensation for dette postyr = tilbud om at sende returlabel med posten, så jeg ikke behøvede at printe den ud selv.

11 septembre 2020

Superbetjening - fair priser

Mr. Møllbach i Ballerup Centret har en fantastisk kundeservice - fuldstændig modsat Mr. Stridborg i RC, som gør det tydeligt, hvorfor der er butiksdød og det ikke bare er prisnivau ift. Webshops

25 juillet 2020

Mr. Næstved byen- dårlig service

Mr. Næstved -byen
Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt i butikken pga. Hende.
Jeg forlod butikken og fandt et andet sted. Det er bare så ærgerligt med sådan en oplevelse når jeg ellers er glad for at handle gaver hos jer.

16 décembre 2019

Hej Louise,

Butikken det drejer sig om er Mr. Isaksen i Odense

Dårlig service uden fornemmelse for kunden. Da jeg prøver en jakke til 4500kr, og beder om noget at sammenligne med, da det er et lidt højt budget for mig, bliver jeg puttet i en jakke til 8300, uden at sælger gør opmærksom på prisen.

Sælgeren virkede snobbet omkring min manglende interesse for en jakke i den prisklasse, på trods af at butikken ikke ellers udstråler dette prisniveau.

1 novembre 2019

Hej Kristian Madsen,

Tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse i en fysisk Mr butik.
Jeg giver din anmeldelse videre til en retail manager, som vil tage en dialog med butikken.

Super service

Super service, hutigt og simpelt.
Har bestilt ad flere omgange efter mit første forsøg. (Man skal jo altid være lidt varsom).

Men jeg er tryg, og superglad og vil fortsætte med at bestille via dem.

2 octobre 2019

Fik ikke forventet service og kvalitet.

Bestilte en jakke til gave og bad derfor om indpakning og byttemærke.

Der kom en pakke uden indpakning og byttemærke - og en jakke som var tydeligt falmet på skulderen.

30 septembre 2019

Hej Eva,

Vi er rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos Mr, netop vores service niveau er noget vi vægter højt!

Jeg kan se du har været i kontakt med kundeservice og håber i den forbindelse de har taget sig godt af dig.

Med venlig hilsen
Kundeservice, Mr.dk

meget dårlig oplevelse da jeg fik sende…

meget dårlig oplevelse da jeg fik sende den forkerte pakke

20 septembre 2019

Hej Lisbeth,

Tak for din feedback
Vi beklager du havde en dårlig oplevelse på Mr.dk

Jeg kan dog forstå at der lynhurtigt blev fundet en løsning med vores kundeservice.
I den forbindelse håber jeg trods alt du er glad for varen.

Med venlig hilsen
Kundeservice, Mr.dk