Reparationsopgave udført som aftalt
Lille reparationsopgave blev udført som aftalt for rimelig pris og på aftalt tidspunkt.
Super god service - lige så god og fair priser. Tidspunkter og øvrige aftaler blev overholdt - og der var tilmed tid til en ekstra opgave oven i. Absolut ikke sidste gang at jeg bruger Michael.
Meget positiv oplevelse.
Vi har fået anbefalet dem fra flere og det har vi ikke fortrudt.
De svarede med det samme, på trods af det var en lille opgave, som ingen andre ville tage.
De kom til aftalte tid, prisen blev overholdt og resultatet var virkelig godt.
Har du lyst til at få en fabelagtig service og et godt håndværker, så kan vi sagtens vælge dem.
Tak for et godt stykke arbejde.
Hurtigt svar på forespørgsel. Hvilket i sig selv var meget mere end hos mange andre murer jeg skrev til, som aldrig svarede.
Arbejde ordenligt udført og til aftale tid og endda til under den anslået pris.
Giver tilbud uden konkret at se på opgaven. Den viser sig at være noget andet men vi bliver stadig faktureret fuldt beløb. Ubehagelig at snakke med - En af den slags håndværkere man skal holde sig langt væk fra.