Mwgulvteknik Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Virkelig dygtige fagmænd som holder hvad de lover. Ordentlige og pertentlige med deres arbejde. Kæmpe anbefaling. Vil bruge dem igen til hver en tid. God og hurtig kommunikation. Meget pligtopfylde... Voir plus

Vi har benyttet os af MW gulvteknik ifm. renovering af vores nye hus. Besigtigelse og fremsendelse af tilbud, skete kort efter vi havde taget kontakt til dem. De har været imødekommende og fleksibl... Voir plus

MW gulvteknik leverede varen. Folkene der kom på pladsen var virkelig gode og de havde styr på alt vedr sildeben. Vi er meget imponeret af resultatet og deres venlighed. Eneste lille bitte ting man k... Voir plus

Hvis du kan leve med de aldrig tager telefonen, giver dig falske sandheder om hvorfor, og langt fra holder den tidsplan som lovet, så kan dj snildt vælge dem. Selve resultatet var ok, men grundet dere... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fremragende

Jeg er simpelthen så begejstret for det arbejde MW Gulvteknik har udført. 200 kvm med den smukkeste sildebensparket som løber ubrudt gennem hele lejligheden.
Arbejdet er så professionelt og resultatet bedre end jeg havde drømt om.
Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Alle aftaler var overholdt til tiden. Samarbejdet fungerede som det skulle og overleveringen præcis som lovet.

Ja, jeg lyder overstrømmende og det skyldes, at jeg ikke kendte til MW Gulvteknik i forvejen. Jeg valgte dem alene ud fra en grundig søgning på nettet. Og så er det bare virkelig en fornøjelse at ende med et resultat i topklasse.
Jeg giver min fulde anbefaling af Michael og hans dygtige folk.

28 novembre 2020

Jeg har af to omgange benyttet mig af…

Jeg har af to omgange benyttet mig af MW Gulvteknik og begge gange har været en fornøjelse - jeg har fået de fineste gulve, der fuldstænding matcher det, jeg ønskede mig.
De er kommet som aftalt, har vejledt mig super godt hele vejen igennem og altid fulgt op, når opgaven var udført.
Noget af det jeg har været mest imponeret over (ud over det proffessionelle arbejde:- )) er, at jeg har aldrig følt, at jeg var "mindre vigtig", fordi jeg ikke havde de største opgaver. Jeg har altid følt, at jeg fik prioritering og opmærksomhed. Jeg ville på det varmeste anbefale dem hvis du står og mangler et sildebensgulv.

4 juin 2020

Super professionelt og dygtige folk.

Super professionelt og dygtige folk.

Tænk, hvis alle håndværkere var som dem 👌
De holder aftaler, er lynhurtige, venlige og der er absolut intet oprydning efter dem.
... og vores sildebensgulv i eg ligner intet mindre end en million.

Vores allerstørste anbefaling herfra, 👌👌👌

5 mai 2020

Nyt sildebensparket - meget tilfreds

Jeg har fået lagt sildebensparket i 2 stuer af Mwgulvteknik. Arbejdet er blevet udført som aftalt og jeg har fået nogle meget flotte stuer. Tillægsarbejde som dørtrin blev også udført som aftalt. Det er nogle meget dygtige ansatte, der arbejder i firmaet. Fuldt tilfreds med mine nye gulve.

22 octobre 2019

MW gulvteknik er vanvittigt dygtige og pålidelige

MW gulvteknik har lavet det flotteste sildeben i vores nye hjem, i en rustik eg, med en mat olie behandling i vores nye hjem.

Alt har kørt snorlige, hvor alle aftaler er blevet overholdt, de har været meget grundige hvor intet er overladt til tilfældighederne, så jeg kan kun give dig bedste og varmeste anbefalinger til Bjørn fra MW gulvteknik, samt team.

26 avril 2019

Vi har fået lavet sildeben af…

Vi har fået lavet sildeben af MWGulvteknik og er meget glade for udseendet og resultatet.

De har været rigtig dygtige og hurtige til at udføre deres arbejde. Der har været en god dialog i hele processen, og de har overholdet tidsplanen.

Eneste minus er, at vi synes gulvet er meget modtageligt overfor ridser, og det er til trods for at vores gulv er blevet lakeret 3 gange. Vi havde eksempelvis en stol som nåede at lave et par grimme ridser, fordi en filtpude var faldet af, og det var på trods af at stolen i forvejen havde gummidutter på alle 4 stoleben.

Vi føler derfor vi virkelig skal være over gulvet, for at undgå at lave ridser og mærker i det, hvilket vi er lidt kede af.

8 avril 2019

Perfekt

Kom fra den ene dag til den anden, overholdt alle aftaler og leverede et virkelig fint resultat, og så til en rigtig god pris. Kan varmt anbefales

4 février 2017

Super resultat - super service

Kan helt sikkert anbefale MW Gulv Teknik. De lavede et perfekt resultat. Slibning af vores plankegulve + efterbehandling
De kom til tiden. Var færdige til tiden
Der var ryddet og ordentligt efter de havde været der. Alle aftaler overholdt.

Alle stjerner værd!

29 mars 2016