My Perfect Day.se Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Det blev ett fel i min beställning, men Kaj svarade på mail efter TVÅ Minuter och allt löste sig jättebra. Snabb respons som attan, det var verkligen inget jag förväntat mig. Kommer beställa fler gång... Voir plus

My Perfekt Day med Palmolja i flertal produkter!!! Som konsument bör du helt UTESLUTA My Perfect Day!!! och deras produkter, då företaget svarar, att de ej bryr sig om skövling av regnskog och at... Voir plus

1. Prestataire de mariage

Informations provenant de diverses sources externes

Bröllop, bröllopsdekorationer och inspiration för fest, kalas, bröllop, dop och babyshower! Snabba leveranser och stort utbud!

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

59 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra kundservice

Det blev ett fel i min beställning, men Kaj svarade på mail efter TVÅ Minuter och allt löste sig jättebra. Snabb respons som attan, det var verkligen inget jag förväntat mig. Kommer beställa fler gånger.

23 juillet 2026

My Perfect Day och FROSTING produkter, medför PLÅGA FÖR OSKYLDIGA DJUR

My Perfekt Day med Palmolja i flertal produkter!!!
Som konsument bör du helt UTESLUTA My Perfect Day!!! och deras produkter, då företaget svarar, att de ej bryr sig om skövling av regnskog och att djur, ex orangutanger, dödas och plågas för denna palmolja.
De svarar att de samt andra återförsäljare, av bla FUN CAKE, Betty Crocker mm, säljer dessa förödande produkter, så länge det finns kunder som vill ha produkter med palmolja...!?
Ofta Amerikansk tillverkning.
Du som kund har ansvar och vågar troligt ej se, de bekräftade, äkta och fasansfulla fakta, med bilder/filmer som presenteras av miljöorganisationer. Förstklassig FROSTING går att skapa UTAN PALMOLJA!!!

23 juin 2026

Grym kundservice

Man blir ju rent skraj när man läser vissa omdömen, min upplevelse har jag bara gott att säga om! La min order en lördag kväll, hade en fråga om beställningen och kontaktade via formuläret på hemsidan -fick svar inom några minuter, Kaj var super trevlig och ordern levererades u.a på tisdagen. Allt var väl packat också. Rekommenderar!

28 avril 2026

Suverän kundtjänst

Suverän kundtjänst! Fick 10 ballonger istället för 50 packet jag beställt, mejlade kundtjänst och fick svar inom 5 minuter. Supernöjd med hela ordern!

1 avril 2026
Avis spontané

Bra utbud och snabb hjälp

Har alltid fungerat perfekt med snabba leveranser när man ska baka. Kundtjänsten är myckt hjälpsam och återkopplar snabbt då jag fick svar inom 10-20 minuter på både en lördag och söndag!

1 mars 2026

Fel leverans

Fick 10 pack ballonger istället för 25 pack som jag beställt är mejlade kundservice direkt när jag packat upp mitt paket (ca kl 16:00), problemet löst inte ens 1 h senare. Snabba svar och snabb hantering om det råkar bli fel!
Rekommenderar starkt! Produkterna var väldigt fina också ✨

5 février 2026

Fina saker till Babyshower

Jag köpte många saker till en Babyshower och är jättenöjd. Söta servetter Baby boy, konfettin baby blå/guld var söta, matchade servetterna och räckte till flera bord. Satinbanden är toppen. Jättenöjd med leveransen och innehållet.

16 janvier 2026

en månads leveranstid

Beställde en infraröd termometer den 26/11 som skulle levereras inom 10 dagar. Har förhört mig två gånger om när den ska levereras. Första gången skrev de innan den 19/12 och andra gången runt 5-7/1. Ingen uppdatering om försenad leverans från företaget utan att jag själv tagit kontakt med dem. Idag 23/12 fick jag en uppdatering om att den är skickad.
Kommer inte att handla fler gånger av detta företag.

23 décembre 2025

Dyr retur

Dyr retur! 99 kr för ingenting.
Det går ej skicka medlande på deras sida då det står att det är obligatoriskt att fylla i alla fält trots att man gjort det.

25 octobre 2025

Dålig leverans

Beställde ett Tårtljus den 2/6 som skulle levereras på några dagar.
Jag kunde inte se någon uppdatering på ”mina paket” så var i kontakt med dom, då hade det blivit en försening med paketet.
Dom skickar ut ett nytt paket fast med annat fraktbolag men det ombudet kan jag inte ta mig till… suck. Trist när kalaset är i helgen . Kommer inte handla där igen 👎

9 juin 2025
Avis spontané

Snabb leverans, fin service, dålig kvalité

Snabb leverans och fin service.
Fick först fel produkt skickad till mig. Mailade kundtjänst och ca 30 min senare var ett nytt paket med rätt produkt påväg till mig. Jättenöjd med servicen!🙌🫶

MEN caketoppersen i trä är tyvärr under all kritik. 1 av 2 bröts av på två ställen när jag skulle placera den..
Så jag är besviken på kvalitén på produkten, 49kr i sjön.

20 mars 2025

Utmärkt!

Fick min order i tid och kundtjänsten var mycket trevlig och supersnabb på att svara när jag ville ändra en produkt i beställningen.

29 janvier 2025

Total katastrof

Total katastrof!
Mitt paket hamnade i en annan stad som jag bott i för flera år sedan.
Jag var extremt och extra noga när jag beställde att rätt adress stod på min order. När jag skriver till kundtjänst vill dem inte erkänna sitt fel utan först hävdar dem att det var mitt fel och sen påstår dem att det är Klarna som hade fel adress. Har fått flera paket genom Klarna och dem har inte fel adress!!! Har kollat.
Vägrar ge mig ersättning...
Dessutom när jag la min beställning ville jag ha det via Postnord i brevlådan. Blev via Schenker i en annan stad.... Riktigt dåligt!!!
Kommer aldrig att handla där mer och nu ser jag ju att jag borde kollat recensioner först.

3 février 2025

super helpful staff

super helpful staff, I ordered the wrong item and the staff was super efficient and quick in helping me cancel the order. The order came SUPER quick as well

2 décembre 2024

Bästa!

Håller inte alls med dessa recensioner. Jag är alltid lika nöjd när jag beställer från My Perfect Day. Alltid i tid och aldrig några konstigheter. Trevlig kundtjänst!

28 novembre 2024