Det blev ett fel i min beställning, men Kaj svarade på mail efter TVÅ Minuter och allt löste sig jättebra. Snabb respons som attan, det var verkligen inget jag förväntat mig. Kommer beställa fler gång... Voir plus
Man blir ju rent skraj när man läser vissa omdömen, min upplevelse har jag bara gott att säga om! La min order en lördag kväll, hade en fråga om beställningen och kontaktade via formuläret på hemsidan... Voir plus
Beställde en infraröd termometer den 26/11 som skulle levereras inom 10 dagar. Har förhört mig två gånger om när den ska levereras. Första gången skrev de innan den 19/12 och andra gången runt 5-7/1.... Voir plus
My Perfekt Day med Palmolja i flertal produkter!!! Som konsument bör du helt UTESLUTA My Perfect Day!!! och deras produkter, då företaget svarar, att de ej bryr sig om skövling av regnskog och at... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Bröllop, bröllopsdekorationer och inspiration för fest, kalas, bröllop, dop och babyshower! Snabba leveranser och stort utbud!
Gräsdalsgatan 4, 65343, Karlstad, Suède
- order@myperfectday.se
- www.myperfectday.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
lång leverans
Gjorde beställning för över tre veckor sedan. Skulle ta 1-2 veckor för att få hem varorna, men står fortfarande behandlas när jag kollar min order. Katastrof. Rekommenderar ingen att handla här, tyvärr…
Sämsta någonsin…
Sämsta skräpet jag någonsin varit med om! La en beställning 21/8, idag är det 25/9 och vi har fortfarande inte fått full leverans! Ett tips är att beställa era partygrejer från Kina eller tillverka dom själv, det går nog både fortare och blir ett bättre resultat! Oseriöst agerande av kundtjänst som inte verkar bry sig ett dugg, aldrig igen!
Har fått fel 2 gånger som jag beställt
Har fått fel 2 gånger som jag beställt, dom ville att jag skulle skicka tillbaka de utan nån kompensation för tiden jag måste lägga ner för att skicka tillbaka något DOM gjort fel, hann inte heller beställa nytt innan kalas! Beställer ifrån en annan sida nästa gång!!
Jag gjorde en beställning på sidenband
Jag gjorde en beställning på sidenband. Något gick fel, så det blev bara en fraktkostnad på 49 kr som landade i min kundkorg. Jag gjorde då en ny beställning på min vara. Det gick bra. Men strax efter så hamnade fakturan på frakten (49 kr) hos Klaran + fakturan på min verkliga beställning. Då tog jag kontakt med kundtjänst och klargjorde läget och bad dom vänligen markulera fakturan som var på enbart en fraktkostnad. Näää då får jag till svar att ”din vara är redan packad” Och istället lägger dom till en vara och ändrar fakturan till 96 kr!!! Trots att det står klart o tydligt på deras hemsida: antal i varukorgen: 0 st. Att betala: 0 kr
Första o sista gången jag beställer från detta företag!!
Tyvärr blev det aldrig rätt
Tyvärr blev det aldrig rätt. 😞
Handlade först en gång och fick då fel varor + skadade varor.
Vid kontakt med kundservice fick jag frågan om retur eller avdrag.. fixade med returen och la sedan en ny beställning. Blev inte rätt denna gång heller. På hemsidan finns inget nummer till kundservice, utan man blir hänvisad till att mejl, med lovord om svar inom 24 timmar. Fortfarande inget svar på mitt senaste mejl och det har gått 3 dagar.
Tråkigt.
Finns mycket fint på hemsidan.
Vore nog bra om kundservice fick uppbackning så att de har rätt verktyg att hantera kunder samt kan vara tillmötesgående och ge service på riktigt istället för att använda mallar som svar. Känns varken proffsigt eller trevligt.
Fina saker på hemsidan
Fina saker på hemsidan! Beställde flera veckor innan ett dop, fick börja jaga kundservice för att fråga vad som hänt ordern. Dryga svar!
Handlar inte här igen. Var ute i riktigt god tid om du vill ha sakerna i tid!
Så snabb och bra hjälp!
Jag fick nästan overkligt snabb och bra hjälp angående en större order, där jag hade tabbat mig lite och råkat beställa min "gamla" varukorg i stället för den nyligen uppdaterade. Jag upptäckte mitt misstag och skickade ett mail till kundservice sen kväll/tidig natt. På tre minuter (!!!) hade de både svarat på mitt mail och löst situationen åt mig. Jag är ruskigt imponerad, och en väldigt nöjd kund. Återkommer definitivt fler gånger!
Under all kritik
Handla inte här. Så oseriösa. Allt är under all kritik. De svarar på mail men låter en tro att allt är ok med beställning, leverans osv. De har extremt lång leveranstid, 14 dgr, vilket är märkligt när de säljer produkter till fester och kalas och i studenttider får man inget veta om att leveranstiderna är så långa. När jag väl mottog paketet dagen innan min dotters student så var det inte mina varor med i leveransen. Så dåligt. Där stod vi utan ballonger, gästbok mm. Skulle läst på denna sidan innan ser jag.
Fusk
Läste på Trustpilot att många var missnöjda och hade fått fel/trasiga varor. Valde ändå att chansa och köpte en maileg mus. Min tanke var att det borde vara omöjligt att misslyckas med en order som bara innehåller 1 vara. Dock fick jag en annan mus mot den jag beställde trots att det i paketet låg en orderbekräftelse med en bild på den mus jag hade beställt men alltså inte fick. Musen jag beställde är ganska svår att få tag på och min gissning är att företaget gjorde detta ”misstag” för att kunna sälja varor som dom inte har i lager. Grundar detta i att flera andra har skrivit här att dom inte fått pengar tillbaka vid retur och jag vågar därför inte heller returnera varan.
Varje gång jag beställer från detta…
Varje gång jag beställer från detta företag blir det bara strul. Skickas till fel ombud. Dom anlitar fraktbolag som inte sänder sms när leverans finns att hämta ut utan man fick kolla i skräpposten på mailen för att hitta meddelandet. Oseriöst.
De skickar andra saker än det man beställt.
Handla någon annanstans.
Jag beställde 10 olika produkter 24…
Jag beställde 10 olika produkter 24 augusti inför vårt bröllop som var den 21 oktober. När paketet levererades så saknades produkter (som åtgärdades relativt snabbt genom att jag fick göra en ny beställning som dom fick kreditera) samt att ballongbågen vi beställt levererades med ett paket som var trasigt. Jag påpekade detta och bad dem åtgärda detta på direkten då jag inte ville stå där på bröllopsdagen med en trasig ballongbåge men fick till svar att jag bara behövde räkna ballongerna för att säkerställa att allt fanns med. Jag informerade dem om att jag inte har möjlighet att blåsa upp ballongerna för att kontrollera dem innan oktober då bröllopet var men enligt dom räckte det med att räkna dem. När bröllopet väl var så var såklart en större del av ballongerna trasiga och ej brukbara vilket resulterade i att vi inte kunde använda den som vi ville.
När jag sedan återkommer angående detta så vill de gå emot rådande regelverk angående reklamation och retur och enbart ersätta 49kr vilket jag påtalar är orimligt med tanke på att jag först meddelat problemet bara några dagar efter att jag hämtat ut paketet och är väl inom skälig tid att rapportera problemet. Jag avråder alla att handla från denna oseriösa sida och kommer självklart även ta ärendet vidare.
Toppklass
Toppklass! Beställde 3 små produkter och fick paket dagen därpå. Inslaget i fint silkespapper, kändes lyxigt och välarbetat!
Huvuddelen av min beställning saknades
Huvuddelen av min beställning saknades vid leverans. Fick bara några småsaker jag beställt för att få fri frakt. Ingen info om att det jag beställt var slut. Varorna saknades helt enkelt i leveransen men fanns med på följesedeln. Fick veta att de var slut först när jag kontaktade företaget via mail. Fick då en rabattkod att använda för fri frakt vid ett annat tillfälle, kommer dock inte beställa härifrån igen.
Fick fel vara
Fick fel vara. Svarar ej på mail eller telefon. Vill ju byta till det jag beställt. Så dåligt att inte kunna få någon kontakt alls.
Grejerna jag köpte var bra
Grejerna jag köpte var bra. Men det saknades en liten flaska eftersom brevet gått sönder uppe i kanten. Jag tänker ändå betala för den saknade eftersom det inte rör sig om nån stor summa. Men det jag blir retad på att de har inte ens bekräftat att jag skickade ett mejl. Därför det lägre betyget och sista gången jag handlar här.
Beställde varor vars färg inte alls…
Beställde varor vars färg inte alls stämde överens med bilderna på hemsidan. Har mailat och ringt flera gånger men får inga svar. Så besviken!
Beställde dekorationer till min systers…
Beställde dekorationer till min systers babyshower, leveransen gick snabbt och jag fick allt dagen före showern. När jag öppnade lådan noterade jag att ett paket med normalstora ballonger var öppnat och ersatt med miniballonger.
Beställde även klossar som jag skulle fylla med miniballonger, dessa var helt trasiga och jag var tvungen att tejpa ihop dem för att de skulle hålla.
Merparten av miniballongerna jag beställde var det hål i så de gick inte att blåsa upp.
Jag har skickat mejl till my perfect day och det har nu gått 8 arbetsdagar utan svar. Jag har även skickat ett till mejl där jag frågat när jag kan förvänta mig ett svar. När jag försöker ringa till dem så kommer jag till en auto röst som säger: "vi har stängt". Är besviken på kvalitén och servicen! Kommer inte handla här igen!
My perfekt day! Seriöst??
Gjorde stor beställning , fick helt fel storlek på ALLA! 8 bandrullar!Försökte ringa , aldrig kom fram, skrev till de, de hade lovat att skicka retursedel.Den kom aldrig.Jag är väldigt besviken, sitter med fel varor, vågar inte skicka de tillbaka, eftersom inte säker att jag få pengarna tillbaka.Jag rekommenderar Temashopp som har liknande varor.Aldrig mera inköp från My perfekt day! Skulle läsa andras omdömen innan!
Icke-existerande kommunikation!
Sämsta stället någonsin att handla från! Absolut noll kommunikation så det slutade med att jag har betalat för saker jag inte har fått.
Aldrig mer!
Tog över en vecka att få det jag…
Tog över en vecka att få det jag beställde. Stod att leveransen var 2-3 arbetsdagar. Beställde söndag och lördagen veckan efter hade vi dop. Grejerna kom måndagen efter dopet så vi hann aldrig få grejerna till dopet.