1. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Écrit par l'entreprise

Netstationen er en ungdomschat med mere end 15.000 brugere spredt udover hele Danmark. På Netstationen kan du oprette din egen 2D-figur, som giver dig mulighed for at undersøge Højhusets mange faciliteter. Du kan blandt andet besøge de mange rum og lejligheder, deltage i spændende online events, tilmelde dig fede konkurrencer - Eller blot deltage i chatten med Højhusets mange andre brugere.

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

2,7

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Netstationen.dk

Netstationen.dk: Et Digitalt Smørhul
Netstationen.dk er, lad os bare være ærlige, den analogi, jeg aldrig vidste, jeg havde brug for: En dampende, varm hotdog i en verden fuld af trendy, glutenfri quinoa-salater. Det er simpelt, det er ukompliceret, og det smager af en bedre tid.
Hvor andre sites praler med avanceret teknologi, der spionerer på dit forbrugsmønster, er Netstationens "Højhus" bygget på solid, 2D-nostalgi. Her sidder man ikke og venter på, at en algoritme skal servere dig indhold; man sidder og skaber det selv. Det er som at flytte ind i et pixeleret, digitalt kollektiv, hvor man kan chatte om alt fra livets store spørgsmål til, hvor man finder det mest bling-bling hotdog-outfit til sin avatar.
De frivillige, der holder liv i denne tidslomme, fortjener en gylden hotdog med det hele. De har formået at bevare en digital legeplads, hvor det eneste, der betyder noget, er fællesskabet og den simple glæde ved at møde nye, skøre mennesker.
Så hvis du savner en tid, hvor online-livet var lidt mindre poleret og lidt mere pølse-agtigt, er Netstationen.dk stedet for dig. Det er en lækker, retro-bid, der bare smager godt.

31 août 2025

Dælme rart der andre alternativer end…

Dælme rart der andre alternativer end ns. Alle andre kommentare herinde matcher. Ejeren er et pattebarn der ik egner sig til denne slags virksomhed han har single handed forvandlet DK’s hyggeligste chat om til verdens største børnhave. Og det en synd og en skam

28 mai 2025

Det var en god chat i 00'erne - men...

Det var en god chat i 00'erne.

Men efter der er kommet nye ejer, er det blevet det rene diktatur. En mand skal bestemme over alle, han er ligeglad med sine kunder. han lytter ikke til konstruktiv kritik. For han ved altid bedst.

Jeg kan ikke anbefale andre og bruge timer og penge på dette.

Waste of time, jeg er ude af det.

25 avril 2025

Bliv bannet for at kigge forkert

Bliv bannet for at kigge forkert
Bliv bannet for at kigge forkert. fantastisk behandling!

Har du lyst til at bruge tusindvis af timer og tusindvis af dine egne penge på en platform, kun for at blive smidt ud uden reelt grundlag?
Så er Netstationen lige stedet for dig!

Jeg blev bannet, fordi jeg, hold nu fast, var medlem af en anden Discord-server.
Jep, det er åbenbart nok.
Jeg er medlem af en anden chats Discord-gruppe, fordi jeg syntes, det er spændende at følge med i deres udvikling.
Jeg har ikke lavet grafikken, ikke udviklet noget, ikke delt noget, ikke brudt nogen regler. Jeg har bare været “til stede”. Men det er selvfølgelig nok til at blive dømt og straffet som kriminel.

Når man spørger ind til hvorfor, så får man den klassiske: “Vi tror du var involveret.” Nå okay, godt med klare beviser der. Du kan altså miste ALT! brugere, tid, penge, bare fordi nogen på Netstationen gætter sig frem til, at du måske har gjort noget.

Det er næsten komisk, hvis ikke det var så respektløst.

Så til alle nye brugere: Hvis du ikke vil vågne op en dag og se dine penge og din tid forsvinde ud i den blå luft pga. mistanker, så tænk dig godt om, før du engagerer dig i Netstationen.

14 mars 2025

Korruption på højeste plan.

Jeg har været inde på NS jeg blev taget for handel af irl hvilket er heeeelt fint jeg bliver bannet for… men hvad der ikke er fint. Ham som stak mig Knoxville. Stak jeg retur med beviser for han er en af dem der sælger mest inde på netstationen plus han kørte et discord kasino som er heeelt forbudt manden har været “bannet” 200 gange for at bryde reglerne men kommer ind igen hvor andre får en eller to chancer… og hvad er årsagen til det?? Ifølge Knoxville selv ifølge hans discord beskeder så er man fredet hvis man kender “bestyrelsen” ivirkeligheden. blev endda fortalt af ledelsen at det var ihvertefald ikke ham da jeg nævnte det. Men komisk nok har han selv indrømmet det kort tid efter. Så hvis du vil ind på en chat hvis der er forskelsbehandling. Eller ledelsen og ejeren sviner dig til / bodyshamer dig eller nogen af de andre 100 ting jeg har oplevet og set med egne øjne for andre brugere. Så meld dig endelig ind i Nazistationen… den her anmeldelse kan blive fjernet når den person der fortjener mest ban får samme behandling som alle os andre som lige har fået turen :).

7 décembre 2024

Både og...

En fantastisk chat, men det ligner at fortidens fejl og mangler følger med relanceringen af chatten.

Folk føler sig uretfærdigt behandlet og man kan have en oplevelse af, at chatten ikke ser dets brugere som kunder, men nærmere som forstyrrelser.

Jeg tror, at der er gode intentioner bag, men ingen reel vilje til at gøre det til en profitabel forretning på længere sigt.

De dalende besøgertal taler et klart sprog herom.
Der er givet gode idéer til at gøre smidning mere fair (luk folk ind fra køen eksempelvis), men superbrugerne har alene haft det fokus at komme snyd til livs. Det er nobelt nok, men det er stadig de der er hurtigst på tasterne der kommer ind. Legitimt eller ej, så udelukker det folk der er knap så hurtige. Der går ikke længe før, at de smutter.

December var pakket med events, det modsatte var gældende for januar og februar, kun afbrudt af enkelte events. Der var dødt og der var stille.
Skal aktiviteten holdes ved lige, kræver det mere end det.

Når så mange brugere påpeger enkelte superbrugeres adfærd som problematisk, uden dette adresseres, så bekræfter det endvidere en manglende interesse i, at søge forbedring.

Det er faktisk ligegyldigt hvem der har ret - folk smutter og det gør de i stor stil.

7 mai 2024

IGEN IGEN IGEN LÆÆS HVIS DU VIL HAVE EN…

IGEN IGEN IGEN LÆÆS HVIS DU VIL HAVE EN GOD OPLEVELSE.
Hold jer væk fra dette produkt, det er utilregnelig ligesom ejeren.

Først og fremmest bliver der sagt alle er velkommen til at være der, hvor efter de så finder ud af hvilken bruger man sidder på hvor efter de frarøver dig alt og dine timer du har brugt så lang tid på.
Jeg er blevet smidt af chatten på den begrundelse at jeg er mig, og de ikke bryder sig om mig.
Vi ender oppe i ejeren's møderum, hvor jeg prøver at føre en dialog om hvad der sker og hvad der foregår.
Hvor efter jeg bliver talt ned til som om jeg på ingen måde er et menneske. Total ubehagelig oplevelse at blive trampet på, på den måde.

Overvej det kunne være dit barn det gik udover på samme måde, med samme dårlig opførsel og behandling.

11 mars 2024

Trustpilot examine cet avis conformément à notre procédure de signalement.

Administrationen er inkompetent

Ja, stadigt er det en chat drevet af inkompetent administration. Virker efterhånden nyttesløs at finde nostalgien. Er efterhånden blevet en joke. Brugerne er fine, men administrationen klodser al form for vækst.

2 novembre 2018

Kom glad og vær' aktiv igen!

Jeg har selv i gennem 15 år, været en,- både aktiv og inaktiv, bruger på Netstationen.
Ejeren (2017) af Netstationen som også er min IRL storebror, præsenteret mig for Netstationen. Og lige siden har chatten hængt i baghovedet efter alle disse år.
Netstationen har både gode og dårlige minder efter alle disse år, men det er helt klart min anbefaling at komme forbi og være aktiv.
Hvis gamle brugere læser denne anmeldelse og mangler det sidste af gnisten til at blive aktiv igen, så vil jeg anbefale disse brugere at komme forbi chatten, få en god samtale igang og evt. find en gammel ven som man havde dengang.

Jeg giver Netstationen 5 stjerner - Fordi netstationen er som da jeg første gang "loggede ind".

10 juillet 2017

God support og hyggelig chat

så mange sure anmeldelser forstår ikke. super god chat hvis man sidder og keder sig en aften.
eller bare har brug for en snak/chat,
da de os har noget der hedder raidcall så man kan snakke med andre brugere, super hygge kom og join :) har før kontaktet deres support og fik svar samme dag :) så i alt en super god support, jeg har ihvertfald brugt en del tid derinde, og er nærmeste afhængig af at besøge netstationen dagligt, giv det en chance du ville ikke fortryde :)

30 août 2015

Nye superbrugere = Bedre NS

NS er oppe igen - nu med supportere, der faktisk gør et godt stykke arbejde, hvilket manglede ved åbningen.

13 mars 2012
Logo de Netstationen

Réponse de Netstationen

Tak for din fine anmeldelse her – Netstationen er stadig live, hvis du skulle få lyst til at kigge ind igen