Kyllingen smagte præcis, som kylling lugter, hvis I ved, hvad jeg mener… 😬 Den havde en meget ubehagelig smag og var simpelthen uspiselig. Vi gik derfra stadig sultne, fordi vi ikke kunne spise maden... Voir plus
Lisez les avis des autres
Efter denne sommer er jeg stoppet med Nadias salatbar. De seneste fire gange er jeg kommet til en tom salatbar. Fair at det er mere begrænset udvalg grundet varmen selvom det bør reguleres hvis vejret... Voir plus
Har endnu en gang handlet aftensmad hos Nadias Sandwich med en god oplevelse. Servicen fra det travle men smilende personale var super og den lækre salat fra den altid spændende salatbar var lækker fr... Voir plus
Var sammen med familien inde og spise ved Nadias Aalborg Storcenter, og jeg synes ikke oplevelsen var positiv. Mine pigers salat var gode og der var en ok udvalg, men selv fik jeg en ribbensandwich... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Nadias tilbyder vi et bredt sortiment af lækre sandwiches, og en kæmpe bland-selv salatbar til skarpe priser. Vores produkter er alle fremstillet med fokus på velsmag og sundhed.
Coordonnées de contact
Østerågade 8, 9000, Aalborg, Danemark
- kundeservice@nadias.dk
- www.nadias.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
God kvalitet og smag som altid
Virkelig dårlig salat bar
Virkelig dårlig salat bar, den smagte rigtig godt, men vi er 2 der har fået dårlig mave af den. Så vil anbefalede ikke at spise derfra, virkligt uhygiejnisk🤢
Slavefirma
Alle drikkevarer manglede, alt dyppelsen og 2 timers god leveringstid
Forfærdelig oplevelse
Bestilte 2 sandwich online
Bestilte 2 sandwich online. Da jeg hentede dem var en pige i gang med at lave en sandwich mens en anden havde meget travlt med en affaldssæk. Ingen af pigerne kiggede på mig og ingen sagde “lige et øjeblik” men fortsatte med det de var i gang med. Det er i min optik mangel på kundepleje.
Jeg vil handle et andet sted næste gang.
God mad men dårlig service
God mad, men dårlig betjening af halv super teenagere der virkelig ikke virker til at gide deres job trækker voldsomt ned. Nadias i Nørresundby
For lidt tun
God surbrød men kunne ikke smage tunsalaten da der var meget lidt af den. Smagte af agurk og dressing. Det er en ommer😲😲Kan se der er flere der kommentere på for lidt fyld, så I må måske overveje om dette skal ændres😉
Der var ikke nok tun i
Der var ikke nok tun i, meget mindre end der er plejer og være
Dejlig smag og gode priser
Dejlig smag, godt fyld og lækkert surdejsbrød. Gode priser og maden var klar til tiden.
kyllingekebab
Hvis, kassedamen siger hun ikke har mere oksekebab og hun så spørger om hun ikke bare kan ligge kyllingekebab i, din sandwich, så sig nej, det er uspiseligt deres kyllingekebab, det helt vildt. ikke engang sikker på det er kylling, havde konsistens som en champignon.
Manglende fyld
Jeg har klaget over fyldet i min sandwich lavet i Nadias Nørresundby og får for det første ingen svar fra dem men må selv tage kontakt. Jeg får bare den besked at der er nok fyld deri på trods af at det ingen gang er over hele brødet
Nu er det absolut sidstegang jeg bestiller sandwich der godt der findes mange andre gode steder

Ærgelig kundeoplevelse
Bestiller online en sandwich og en kyllingewrap I nadias nørresundby idag lørdag 02.03.24. Da jeg så afhenter i butikken, spørger jeg ekspedienten om ikke sådan en skal være lidt mere rund end at ligne næste en flad konvolut. Men får så bare af vide at det kommer an på hvem der laver den ?? Jeg ved ikke helt hvad det skal betyde" En wrap er vel en wrap", så må det jo selvfølgelig være et spørgsmål om der ikke er nok fyld I wrappen. Men går så hjem med den flade konvolut uden at ekspedienten løser denne her for mig. Og til næsten 60 kr stykket, synes jeg man skulle lave hurtigt en ny for kunden, så man får en god oplevelse. Arbejder selv i butik og det er ikke svært med kundeservice :) Det er ikke første gang det er sket desværre, men jeg vil så fremadrettet ligge mine order ved bogø

Kedelig oplevelse.
Kedelig oplevelse.
Sløj betjening og lang ventetid. Jeg havde kl 18.19 bestilt 1 sandwich og 3 wraps til hurtigst muligt, som i dette tilfælde var kl 18.56. Jeg ankom til butikken kl 18.35 og stod i kø i 5 min inden jeg diskret henvendte mig til personalet for at spørge om jeg kunne få udleveret den bestilte mad tidligere jf. skiltning i butikken. Jeg blev oplyst at der ville gå to minutter. Super fint. Men efter 10 minutter altså omkring kl 18.50 fik jeg at vide at nu gik der blot et øjeblik. I mellemtiden var kunder fra gaden blevet betjent. Jeg fik derfor en oplevelse af, at jeg blev behandlet dårligere, fordi jeg havde ulejliget mig med at bestille i forvejen end de kunder, der ikke havde gjort sig den ulejlighed.
Det ville jeg naturligvis have noteret mig og undgået, hvis jeg havde i sinde at komme igen. Men de middelmådige kolde wraps er ærlig talt ikke værd at komme igen efter.
Alt i alt en oplevelse under hvad man kunne have forventet.

Nadias Sandwich i Nørresundby
Nadias Sandwich er altid
en hyggelig oplevelse

Réponse de Nadias
Se hvad der står på bestilling.
Synes de unge mennesker skal tag og se hvad man bestiller online når de laver sandwich. Har bestilt to gange nu hvor jeg ville ha chili mayo i stedet for karry dressing. Men nej det er ikke lykkes endnu. Så går man bare ikke nok op i sit job.. Nørresundby afdeling.

Réponse de Nadias
Prisforskel på menu i butik og online
Bestiller 3 sandwich med 1/2 ltr. sodavand til i Kennedyarkaden. Går ud fra prisen er en menupris, men får oplyst det kun er muligt online at få sandwich og sodavand til en menupris. Spørger medarbejderen hvorfor det ikke er muligt og får svaret, at det er et godt spørgsmål??? Undrer mig over hvorfor der er forskelsbehandling på bestilling online og i butik og savner et fornuftig svar fra Nadias?

Réponse de Nadias
Gode sandwichs samt pomfritter hos…
Gode sandwichs samt pomfritter hos Nadias Aalborg Storcenter :-)

Réponse de Nadias
Altid Gode Sandwich Nadia’s Nørresundby…
Altid Gode Sandwich Nadia’s Nørresundby
Helt igennem En god Service og Altid Søde og Smilene medarbejder 😍🙂👍

Réponse de Nadias
Ligner jeg en der ikke vil have laks?!?
Gode sandwich når jeg er sulten og det skal være nemt. Jeg synes dog det er træls når de ikke putter nok laks i selvom jeg stirrer meget insisterende på dem. Det er træls når man er vild med laks og så man får for lidt!!!!! ???
JEG SYNES VIRKELKG DET TRÆLS
VIRKELIIIIIIIG
SPECIELT PÅ EN LAAANG DAG
undskyld for råben men det skulle ud, for det er altsp bare træls og jeg har sagt det. Kan man ikke se jeg kan li laks eller hvad

Réponse de Nadias
Tilak Nagar wali Priyanka Chopra ki…
Tilak Nagar wali Priyanka Chopra ki mummy makes best sandwiches. Thank you aunty for free sandwich.

L’expérience Trustpilot