Kyllingen smagte præcis, som kylling lugter, hvis I ved, hvad jeg mener… 😬 Den havde en meget ubehagelig smag og var simpelthen uspiselig. Vi gik derfra stadig sultne, fordi vi ikke kunne spise maden... Voir plus
Lisez les avis des autres
Efter denne sommer er jeg stoppet med Nadias salatbar. De seneste fire gange er jeg kommet til en tom salatbar. Fair at det er mere begrænset udvalg grundet varmen selvom det bør reguleres hvis vejret... Voir plus
Har endnu en gang handlet aftensmad hos Nadias Sandwich med en god oplevelse. Servicen fra det travle men smilende personale var super og den lækre salat fra den altid spændende salatbar var lækker fr... Voir plus
Var sammen med familien inde og spise ved Nadias Aalborg Storcenter, og jeg synes ikke oplevelsen var positiv. Mine pigers salat var gode og der var en ok udvalg, men selv fik jeg en ribbensandwich... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Nadias tilbyder vi et bredt sortiment af lækre sandwiches, og en kæmpe bland-selv salatbar til skarpe priser. Vores produkter er alle fremstillet med fokus på velsmag og sundhed.
Coordonnées de contact
Østerågade 8, 9000, Aalborg, Danemark
- kundeservice@nadias.dk
- www.nadias.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Bestilte online og ordren var ikke…
Bestilte online og ordren var ikke klar, da jeg skulle afhente den - da den så blev færdig, var der forkert indhold i min sandwich...omg

Et must visit
Et must visit, når jeg kommer til Aalborg. Ingen tur uden et besøg hos Nadia’s. Altid gode sandwich :)

Kedelig salat
Salat m. falafel. Den kedeligste salat jeg endnu har set. Kvaliteten af råvarerne var fin, men indholdet trist.
Salat, tomat, agurk osv. (absolut intet spændende) og 3 falafler på størrelse med æggene fra en pose Haribo mix.
Havde størrre forventninger.

Øvøv
Øv, hvor er det blevet dårligt og dyrt! Prisen på en sandwich er dobbelt så meget som i 2014.
Sidder og spiser en panini med kylling til 62kr og hvor er den trist! Helt blød og våd.. tidligere var den lækker sprød!
På ingen måde pengene værd!!

Nej tak til Nadias Sandwich
Købte kylling bacon sandwich kylling smagte som om den var for gammel og bacon var der intet af salat og mayonnaise var direkte ulækkert
Alt smagte som om det var for gammelt og med en dårlig bismag af noget jeg ikke kan finde ud af hvad var og aldrig ville finde ud af det da jeg aldrig vil handle ved dem igen

Réponse de Nadias
Virkelig ringe kvalitet og service
Virkelig ringe kvalitet af maden og meget dårlig service. Smagte gammelt. Desuden stod personalet og ytrede sig om politiske sager, som efterlod en dårlig stemning i lokalet. Her kommer jeg ikke igen - ikke før de undskylder for deres måde at agere på!

FØJ en klam omgang.
FØJ en klam omgang.
Købte mad her og ad hvor var det ulækkert. Køber ALDRIG mad her mere..
Dårlige råvarer og bare ulækkert...🤢🤢

Réponse de Nadias
Kvaliteten af råvarerne er blevet…
Kvaliteten af råvarerne er blevet dårlige med tiden og dertil er mængden af fyld blevet forringet. Jeg bestilte en stor kylling bacon sandwich, tomaterne var slatten og bløde, mængden af kylling var mindre end en lille sandwich. Skuffende oplevelse

Dårlig service
Det er klart utilfredsstillende, når man bestiller mad en søndag aften kl. 19.30, at man ikke bliver ringet op når Nadias ikke kan levere det man bestiller. Jeg bestilte en menu, men ved afhentning kunne de ikke levere pommes frites. Deres forklaring var, at de siden kl. 18 kun havde haft 2 poser pommes frites. Det mindste de kunne have gjort var at ringe mig op og have sagt, at de ikke kunne levere min fulde ordre. Rigtig dårlig service.

Hurtigt mad
Hurtigt mad, det har altid været ganske fint. Jeg er godt tilfreds.

Elsker jeres sandwiches
Elsker jeres sandwiches! Køber altid sandwich hos jer, dog idag manglede der bacon i min “kylling og bacon sandwich” - købte hos Nadias i Nørresundby.
Håber på at det kommer i næste gang.

Réponse de Nadias
Fik god service og ham der lavede…
Fik god service og ham der lavede sandwichen var nice og han lavede en god varmrøget lakse sandwich til mig:)

UHØFLIG BETJENING
NADIAS I AALBORG STORCENTER
Jeg havde bestil online til 11.45. Jeg stiller mig i "online køen" men bliver overset flere gange af den samme pige (høj pige + 180). Så kommer hun over til mig og siger at jeg skal stille mig i online køen, hvor jeg forklare at det gjorde jeg, men at hver gang jeg fik øjenkontakt med hende, kiggede hun den anden vej og ekspederes dem der var bag mig... Det konfronterede jeg hende med, og hun kigge helt nedladende på mig og ruller øjne på mig og svarede nedladende, " så kan du bare stille dig i den rigtige kø."
Det skal lige siges at der hverken var skiltning eller andet mht. hvor online køen var, dog har jeg handlet der MANGE gange, så jeg ved den var for enden, men da de blev ved og springe mig over, så hoppede jeg over i den anden kø.
Alt i alt, ubehagelig tone ekspedienten.!!

Tør og kedelig
Nadias sandwich har de sidste 15-18 år, haft mig som kunde. Men den seneste oplevelse, hvor typen af kylling er skiftet til tørre kedelige skiver, der sparet på mayo og pesto, som gjorde sandwichen mere eller mindre smagsløs. En grillet sandwich som heller ikke engang var sprød.
Øv øv, kan ikke længere anbefale Nadias. 👎
Svar: Havde ikke tilvalgt Happy Chicken, det var mere som om man var løbet tør og havde hentet en kedelig skive kylling i Føtex.
Der plejer at være rigeligt fint med mayo og pesto i, men her havde brødet desværre knap nok rørt det.

Oppet sig gevaldigt
Jeg har for et par år siden skrevet en meget kritisk anmeldelse af Nadias Sandwich med dyre sandwich og meget lidt fyld, som heller ikke virkede frisk.
Jeg sadler nu om, og giver 5 stjerner. De seneste mdr er det blevet til en del sandwich og salater fra afdelingen i Reberbansgade. Og jeg er super positiv over mængden af fyld og pålægget (kylling) virker lækkert friskt. De fleste medarbejdere er travle, men ønsker dog pænt god dag. Et par gange savner jeg måske et smil og "hej", så medarbejderen tilkendegiver, at de har set, man er der. Og så kan det virke underligt, at der tilsyneladende er mange på arbejde, men kun èn til at betjene kunder, når køen er lang - men det ikke hver gang og nok en mindre detalje. Alt i alt har Nadias virkelig oppet sig, så det skal de have ros for. Priserne kunne dog godt trænge til er nyk nedad igen.

Shrinkflation, HALVE størrelser
Hold jer langt væk fra NAdjas, medmindre du vil betale det dobbelte af hvad du har betalt tidligere, for det samme som du kan få bedre andetsteds. De har virkelig for alvor taget begrebet shrinkflation til sig. Jeg har været kunde i mange år, men sidst jeg var der og bestilte en tun sandwich, så var den HALVERET i størrelse, SAMTIDIG med at prisen var steget. Forbandet svineri, jeg håber kunderne giver dem så stor en læresteg at de ryger på historiens mødding, hvor de hører til.
Vel også på tide at deres elendige uengagerede medarbejdere finder sig nogle avisruter at gå i stedet.

Frisklavede fastfood. Lækkert
Lækre frisklavede burgere og sandwich, hyggelig stemning.
Subway lookalike.👍
Sørgelig udvikling
Det er sørgeligt, hvordan kvaliteten af sandwich på Nadia's er forringet i løbet af årene. Nu er det tørre brød, som primært består af sjasket icebergsalat med en yderst sparsom mængde dressing og en minimal mængde kylling eller andet fyld. Mine seneste besøg på Nadia's har resulteret i en dyr, skuffende og super utilfredsstillende oplevelse.
Læg dertil at personalet ved mine besøg har virket uengageret og ikke helt har forstået betydningen af god kundeservice. Det er trist at se, hvordan kvaliteten er faldet gennem årene, men heldigvis er der mange alternativer i byen, som man kan vælge i stedet for.
L’expérience Trustpilot