Fine produkter, men meget lang leveringstid! Dette uden info, og svar på fremsendte forespørgsler. En rettidig forklaring vil gøre forskellen for mig. Kan ikke anbefale.
Lisez les avis des autres
Selve mærkerne er så fine meeeeen Tiden der gik fra jeg bestilte dem til jeg modtog dem i min postkasse, tog simpelthen for lang tid ( omkring 1 månede ) Jeg sammenligner også med i forhold til de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte et ark med min drengs navn også kom det ikke de ikke frem da jeg opsagde af jeg havde glemt af skrive vores hus nummer skrev jeg til deres kundeservice og de sendet nogle nye hurtigt syn... Voir plus
Meget glad og tilfreds med name-tags. Mulighed for at lave sine helt egne designs, billigt i forhold til andre og sidst men ikke mindst gratis fragt. Hvis man endelig skal pege på noget mindre godt, e... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Navnemærker af høj kvalitet til lave priser! Få klister- og strygemærker sendt hjem i postkassen. Nemt og smart! Vi ønsker at gøre det nemt og smart for din familie at mærke tøj og ejendele. Vores navnemærker er af god kvalitet og nemme at bestille, uden alt for mange valgmuligheder. Navnemærkerne er nemme at anvende og gør hverdagen nemmere for både store og små.
Coordonnées de contact
Strandsvingen 14, 4032, STAVANGER, Norvège
- kundeservice@sandviks.com
- www.name-tags.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Intet modtaget
Bestilte en ordre d. 4 oktober og vi har nu d. 23 og jeg har stadig intet modtaget.. Så lang en leverings tid er der ikke fra Norge normalt.. Så jeg er meget skuffet og usikker på om jeg kommer til at modtage navnelapperne..

Okay men ikke det værd.
Efter at have lavet min bestilling ventede jeg spændt på en mail men fik intet, så jeg blev lidt nervøs. Dagen efter fik jeg dog en bekræftelse på min ordre.
Jeg synes det er fint at man kan designe sin helt egne labels, med billede osv. Men blev desværre lidt skuffet over både leveringstid og kvalitet. Mærkerne var meget tynde og svære at få af arket. Leveringen tog sin tid, men den kom da trods alt.
Desværre ikke et sted jeg vil bestille fra igen.

Hurtig levering af klistermærker
Hurtig levering af klistermærker
Køber gerne igen👍

Réponse de Name-tags.dk
Meget glade for name klister mærke😊så…
Meget glade for name klister mærke😊så det ikke bytte med andre med tøjet og eller kan ikke finde fordi andre havde komme til at tage dem😊👏

Réponse de Name-tags.dk
Klistermærkerne var meget mindre end…
Klistermærkerne var meget mindre end jeg forventede og trods de klister godt, så er de mega svære at få af arket.

Jeg bestilte mine mærker d9/8
Jeg bestilte mine mærker d. 9 og har stadig ikke modtaget dem, jeg er spænd på om de kommer

Réponse de Name-tags.dk
Pengene er trukket men stadig intet…
Pengene er trukket men stadig intet modtaget efter 14 dage og ingen svar på mail

Réponse de Name-tags.dk
Har bestilt mærker for 198 DKK..
Har bestilt mærker for 198 DKK, men stadig intet modtaget endnu, til trods for at ordren er gennemført. Har skrevet en mail til dem, men intet svar. De skriver heller ikke at ordren bliver forsinket eller at der er længere leveringstid..

Bestillingen ikke modtaget.
Jeg har stadig ikke modtaget min bestilling som jeg bestilte for en uge siden... det kunne være rart hvis de skrev leveringen tager langtid . Nok sidste gang jeg vælger denne side ....

Réponse de Name-tags.dk
Jeg hat bestilt min ordre den 04/08 og…
Jeg hat bestilt min ordre den 04/08 og har stadig ikke modtaget noget.

Endnu ingen vare!
Jeg har bestilt navnemærker for 15 dage siden og har stadig ikke modtaget min bestilling. Har heller ikke fået en mail om at de er forsinket :(

Réponse de Name-tags.dk
Det svært at skrive en anbefaling på et…
Det svært at skrive en anbefaling på et produkt jeg ikke har modtaget - men hjemmesiden er fint opbygget og det nemt at lave mærker m.v
- med produktet er ikke modtaget, derfor 3 stjerner, kommer det frem ændre jeg alt efter oplevelse. Det er over 9 dage nu siden jeg bestilte ..

Réponse de Name-tags.dk
Æv hvor skal jeg snart til at lære at…
Æv hvor skal jeg snart til at lære at læse trustpilot inden jeg handler online.
Har bestilt både klistermærker og strygemærker med navn til min søns grej til hans efterskole ophold.
De er så ikke nået frem på trods af bekræftelse på at behandlingen af ordren er gennemført.
Det er dårlig stil at man ikke bliver oplyst om leveringstid, så man har mulighed for at vide hvornår man senest skal bestille for at det når frem til formålet.

Réponse de Name-tags.dk
Jeg vil ikke anbefale at bestille hos…
Jeg vil ikke anbefale at bestille hos dem. Havde bestilt de name tags til 99. Men de kom aldrig, skrev til dem, de sagde det nok skulle være der i løbet af et par dage. Ventede over en uge mere. Skrev igen til dem hvor de så ville sende nogle nye.
Takkede nej.
L’expérience Trustpilot