Hurtig levering, jeg modtog min vare 2 dage efter bestilling. Dog lidt ærgerlig det ikke var muligt at spore pakken.
Den 22/4 har jeg bestilt og betalt for en vare på Nilens Jords hjemmeside. Nu er det 3 uger siden, og jeg har stadig ikke fået den vare, jeg har betalt for!!! Det hele virker meget rodet. Pengene... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Som Danmarks nr. 1 makeupbrand er vi hos Nilens Jord kendt for vores allergivenlige formler og position inden for clean beauty. Grundlagt for mere end 40 år siden var vi blandt de første til at fjerne parfume, og i dag har vi over 100 blacklistede ingredienser, som vi aldrig bruger i vores formler. Du får allergicertificeret, parfumefri og vegansk makeup, hud-og hårpleje, der er nemt og simpelt at bruge, og som effektivt plejer din hud, mens det fremhæver dine bedste træk – hver dag.
Hvedemarken 12, 3520, Farum, Danemark
- +45 4495 8000
- info@nilensjord.dk
- www.nilensjord.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Hurtig levering
Hurtig levering, jeg modtog min vare 2 dage efter bestilling.
Dog lidt ærgerlig det ikke var muligt at spore pakken.
Vildt glad for blush sticks!
Folk skriver tit anmeldelser, når de er utilfredse, så jeg vil gerne udligne med en positiv kommentar. Jeg har ejet Nilens Jords bluse sticks i to farver i et par år efterhånden. Jeg syntes godt nok de var dyre, selvom jeg købte dem med 20% rabat i Matas. MEN! Hold op hvor er de drøje. Jeg købte den ene for tre år siden og den anden for to. Bruger dem regelmæssigt og alligevel er der stadig meget tilbage. Nu ved jeg godt at eksperterne siger, man ikke skal bruge makeup, der er over dato, men synes kvaliteten har ikke ændret sig. Dejlig påførelse og god pigmentering. Jeg er vild med dem.
Jeg elsker jeres pudder foundation
Jeg elsker jeres pudder foundation
Mild mod huden og godt resultat til en som mig, der ikke ønsker at bruge foundation og andre produkter på huden.
Mangler min vare
Det hele virker meget rodet.
Pengene er gået til Nilens Jord. Pakken er afsendt af Grænn/Matas, men pga en fejl i printet på adresselabelen, sendes den retur som “forkert adresse”. Postnord oplyser at pakken er udleveret til virksomheden, og at de skal efterlyse den, men virksomheden siger, at de afventer og svarer nu ikke på mine henvendelser.
Opdatering: Jeg har nu fået pengene retur. Ærgerligt at man skal bruge trustpilot før det sker.
Nilens jord eyebrow serum uden effekt
Har brugt deres eyebrow serum gennem længere tid uden effekt.
Deres eyeliner bliver hurtig hård og kan ikke påføres. Stiften knækker.
Anbefaler ikke
Jeg havde glædet mig meget til at prøve jeres nye parfumefri produkter, som jeg købte hos Matas. Men det er da virkelig en skuffende oplevelse. Volume-serien gør mit hår ekstremt fedtet, repair-shampooen gør mit hår vildt elektrisk og stringy, og hydrate-masken får mit hår til at klaske fuldstændig sammen. De er selvfølgelig brugt efter anvisningerne og hver for sig. Øv, en dårlig oplevelse og på ingen måde anbefalelsesværdigt.

Réponse de Nilens Jord
Jeg havde virkelig glædet mig til at…
Jeg havde virkelig glædet mig til at bruge jeres lækre baked foundation, som jeg købte i Matas. Jeg valgte netop jeres foundation, fordi jeg har meget sensitiv hud og havde læst, at jeres produkter skulle være allergivenlige.
Efter tre dages brug er jeg desværre nødt til at give op. Hver gang jeg tager foundationen på, bliver min hud helt rød og begynder at brænde. Jeg har derfor været nødt til at tage den af igen næsten med det samme, fordi det simpelthen gør mere og mere ondt.
Det er supertræls både at have spildt penge og ikke kunne bruge et produkt, som ellers burde være egnet til folk med allergi. Jeg må derfor tilbage på jagt efter en ny foundationpudder.

Købte deres sculpting brush
Købte deres sculpting brush, men med det samme jeg brugte den faldt der hvor man holder på den af. Ikke særlig godt limet på, men god børste, bare rigtig træls at give så meget for noget der bliver ødelagt første gang man bruger det.

Jeg bestilte d 22 december
Jeg bestilte d 22 december, og ved godt at det har været jul, men intet har jeg hørt, min ordre er hverken pakket eller noget . Er der lukket, burde de så skrive det i ordrebekræftelsen. Simpelthen for dårligt at man intet hører og det skal tage så lang tid . Har bestilt fra andre, og det kom i løbet af 2 dage .
Blev meget skuffet
Blev meget skuffet, da jeg opdagede at jeres lipgloss indeholder både miljøbelastende og kræftfremkaldende stoffer.
Her er det noe rart!
Jeg kjøpte hydra repair facial day Cream, og ble virkelig skuffet. Den luktet våt klut, og var rett og slett sjenerende å bruke. Skuffende å få noe av så lav kvalitet til en så dyr penge.
Great products!
Great products!
I am using them since 2020.
My makeup and nail polish are only from Nilens Jord.
This summer my favorite nail polish is 'Glowing Hibiscus'!
Neglelak af den ringeste kvalitet.
Neglelak af den ringeste kvalitet.
Neglelak er en tynd omgang. Har lagt den i 2 lag (som med så mange andre) ... efter den har hærdet et par timer har jeg været i bad og nu er den allerede ved at skalle af flere steder ...
Det fås vist ikke I en meget ringere kvalitet ...
Har lige købt en neglelak i Matas nr…
Har lige købt en neglelak i Matas nr 7622, den dækker efter 2 lag overhovedet ikke neglene!!
Farve ikke som den gamle øjenbryns pen
Farve ikke som den gamle øjenbryns pen, nr 216.
Og så klumper den og er virkelig træls at bruge slet ikke som dem jeg har købt før.
Øv.

Réponse de Nilens Jord
Jeg har købt flere produkter fra Nilens…
Jeg har købt flere produkter fra Nilens jord, og har været tilfreds. Men så købte jeg øjenbryns blyant, har brugt den 14 dage, en gang om dagen, nu er den brugt op. Ved ikke om der er en fejl i produktet, eller om jeg har fået en såkaldt tester, men det er ikke ok. Jeg er skuffet, tror den kostede 84 kr. Dvs det kostede mig 6 kroner for hver gang, jeg brugte den. DYRT!

Allergisk reaktion
Jeg købte en mascara i matas, som jeg har fået en allergisk reaktion på. Og kan ik få den byttet. Øv æv mange penge for noget som skulle være allergi venligt.

Dårlig service
Jeg købte en conseler i Matas og havde en allergi reaktion
De ville ikke bytte ,jeg skulle ringe til Nilens jord som de også ejer ,derefter 3 breve senere har jeg besvaret flere spørgsmål
Så mister de min brev siger der er problemer med deres computer så skriv igen
Derefter hører jeg ikke noget og jeg ringer igen og får så tilsendt et spørgeskema på svar jeg allerede har givet dem og så skal jeg nu sende den ind flere månder uden en løsning og alt for tids krævende
Jeg opgiver så må de beholde deres 180 kr
Ja det kan hurtigt blive mange penge når folk opgiver