Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Folk skriver tit anmeldelser, når de er utilfredse, så jeg vil gerne udligne med en positiv kommentar. Jeg har ejet Nilens Jords bluse sticks i to farver i et par år efterhånden. Jeg syntes godt nok d... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering, jeg modtog min vare 2 dage efter bestilling. Dog lidt ærgerlig det ikke var muligt at spore pakken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Den 22/4 har jeg bestilt og betalt for en vare på Nilens Jords hjemmeside. Nu er det 3 uger siden, og jeg har stadig ikke fået den vare, jeg har betalt for!!! Det hele virker meget rodet. Pengene... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde glædet mig meget til at prøve jeres nye parfumefri produkter, som jeg købte hos Matas. Men det er da virkelig en skuffende oplevelse. Volume-serien gør mit hår ekstremt fedtet, repair-shampo... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Écrit par l'entreprise

Som Danmarks nr. 1 makeupbrand er vi hos Nilens Jord kendt for vores allergivenlige formler og position inden for clean beauty. Grundlagt for mere end 40 år siden var vi blandt de første til at fjerne parfume, og i dag har vi over 100 blacklistede ingredienser, som vi aldrig bruger i vores formler. Du får allergicertificeret, parfumefri og vegansk makeup, hud-og hårpleje, der er nemt og simpelt at bruge, og som effektivt plejer din hud, mens det fremhæver dine bedste træk – hver dag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 37 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

2,5

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse

God oplevelse - hurtig levering og hurtig svar fra kundeservice.
Kan kun anbefales.

29 janvier 2025

Kære Regina
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget for os, og vi er så glade for at have dig som kunde.

Vi håber at se dig igen snart 🤍
Bedste hilsner Tess, Nilens Jord

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, min favoritmærke

4 décembre 2024

Kære Mona ❤️

Det er vi bare så glade for at høre. Tusind tak for dine fine ord. Vi glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

Hav en dejlig jul 🎄🌟

Altid lækre ting

Altid lækre ting, der kommer hurtigt

20 décembre 2024

Kære Marianne

Tusind tak for dine fine ord 🤍 Vi er så glade for at have dig som kunde og håber at se dig snart igen.

Hav en skøn jul 🎄🌟

Noté 2 sur 5 étoiles

gammel foundation nude vs ny nude

Jeg opbrugt Second Skin Serum Foundation Natural, nude, og skulle derfor have en ny. Har nu oplevet at den nye slet ikke er samme farve som den gamle. Den er meget mørkere. Det er skidt at man som køber ikke bliver informeret om den ændring.

20 octobre 2024

Kære J.S.

Tak for din anmeldelse! Vi er kede af, du oplever, at Nude nu har en mørkere nuance. Second Skin Serum Foundation er en foundation, vi har haft i flere år, og der er ikke ændret på formlen/nuancerne i al den tid. Det er derfor den fuldstændig samme nuance Nude, du nu har købt. Du oplever måske, at din foundation nu er mørkere, fordi din hud med efteråret er blevet lysere?

Vi er meget interesserede i at se et billede af din nye foundation, så vi kan hjælpe dig videre og finde ud af, hvorfor du oplever, den er mørkere. Kontakt os meget gerne på info@nilensjord.dk med et billede.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe flot service og mega god stil🙏👍

Kæmpe flot service. Jeg har i dag modtaget den flotteste pakke, med de skønneste produkter, som kompensation for problemer med et produkt, og nogle mails som “forsvandt” og forsinkede proceduren med at få tilsendt en ny. Virkelig god service. Det er mega god stil🙏

9 octobre 2024

Kære Annemette

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er stadig så kede af den fejl, der skete, da vi vil gøre alt for, at vores kunder er glade og har en god oplevelse. Vi vil også gerne takke dig for at tage imod vores undskyldning så pænt.

Vi håber, du bliver rigtig glad for produkterne. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller andet.

Vi ønsker dig en rigtig god dag - trods silende regn 🤍🍂

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har købt en foundation

Jeg har købt en foundation, silky skin, selve produktet er godt,men det er ikke til at få ud af tuben, jeg klage over det i Matas, fik at vide at jeg skulle nudler tuben, jeg bruger lang tid på at nudler tuben, og der kommer næsten ikke noget,det kan da ikke værre rimeligt. Synes ellers Nilens jord har gode produkter.

21 juillet 2024

Hej John.

Vi vil blot sende en lille opfølgning her. Vi vil stadig meget gerne sende dig et nyt produkt. Derfor må du meget gerne sende dine kontaktoplysninger til os på info@nilensjord.dk, så vi kan få sendt en ny afsted til dig asap.

Hav en skøn dag!

Øjenvippebukker

Jeg købte ne øjenvippe bukker og den bukker ikke mine øjenvipper

3 juin 2024

Hej igen Marie

Vi kan endnu ikke se, at du har kontakt os på info@nilensjord.dk. Hvis det ikke er tilfældet, må du meget gerne sende os en mail med dit problem, så vi kan høre nærmere og hjælpe dig.

Rigtig god dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte deres volume hårnousse til 150…

Købte deres volume hårnousse til 150 kr.....de er smidt direkte ud af vinduet.....den er ganske enkelt elendig! Der er ingen forskel om jeg putter den i eller ej øv 🥴

11 avril 2024

Kære Camilla

Lige en lille opfølgning her. Vi vil stadig meget gerne høre mere, og hjælpe dig, så vi kan finde ud af, hvorfor du ikke oplever nogen forskel. Skriv meget gerne til os på info@nilensjord.dk.

Hav en dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Second skin serum foundation er helt…

Second skin serum foundation er helt perfekt, har brugt den i en række år efterhånden, fordi kvaliteten er supergod. Dejlig nem at dosere med pipetten ift. dækkeevne samt naturlig farve (Nude 01) - og i øvrigt helt sikker at rejse med.
Der skal selvfølgelig arbejdes lidt for at få det allersidste ud, men lav endelig ikke om på flasken :-)

14 mai 2024

Réponse de Nilens Jord

Tusind tak for din tilbagemelding. Det er vi meget glade for at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Let at finde det jeg sku bruge undrer…

Let at finde det jeg sku bruge undrer mig over at jeg ikke kan købe Nilens jord produkter i en almindelig butik er der en forklaring på det.

15 avril 2024

Réponse de Nilens Jord

Tak for din tilbagemelding.
Vil du sende en mail til info@nilensjord.dk - så hjælper vi dig med at finde en forhandler tæt på dig.
Mvh. Nilens Jord

Noté 2 sur 5 étoiles

Der er bedre make-up derude

Har prøvet en forskellige produkter fra Nilens Jord, og ift. prisen er deres produkter desværre skuffende. Især deres flydende eyeliner. Børsten er svær at lave detaljer med, da den er meget blød. Sleve eyelineren er SLET ikke fast- den løber og forsvinder efter blot en time eller to (har forsøgt mig med diverse settingspray osv). Har også deres brow auto pen. Farven forsvinder hurtigt og der er ikke meget produkt i tuben. Jeg har brugt den op, efter blot 1 måned. Også deres curl-mascara/lash primer combo har de samme problemer. Mascara formularen er tør, det næsten som om der ikke er nok produkt i Tuben. pigmenteringen forvinder meget hurtigt.
Tilgengæld har de generelt nogen gode highlightere og en meget go øjncreme!
Desværre ville jeg ikke anbefale Nilens jord, da der er så mange andre mærker (i samme prisklasse eller billigere) som har langt højere pay-off, weartime, pigmentering og genrelt en bedre make-up formular.

2 mars 2024

Réponse de Nilens Jord

Tak for din tilbagemelding. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter. Vi vil meget gerne høre mere, og hjælpe dig med at finde de helt rigtig produkter til dig. Vil du kontakte os på info@nilensjord.dk. Mvh. Nilens Jord.

Noté 2 sur 5 étoiles

Har brugt mange produkter jeg har været…

Har brugt mange produkter jeg har været tilfreds med, læbestift , pudder , eyenliner , eye primer mm ,men deres øjenskygge smuldrer fuldstændig efter et par uger.!!
Og ingen respons på tlf eller mail.
Så kundeservice er ikke eksisterende hvis i har problemer med deres produkter.!!

Tak for respons d.d...
Problemet er bare i ikke svarer hverken på mail eller tlf...

1 avril 2024

Kære Jacquelin

Vi kan se, at du har skrevet til os 25. marts, og at vores kundeservicemedarbejder, Karina, har svaret dig samme dag, hvor hun beder dig oplyse varenr., og hvor øjenskyggen er købt. Vi kan ikke se, at du er vendt tilbage på den henvendelse.

Det må du derfor meget gerne, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt. 🤍

Hav en dejlig dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Har bestilt en masse produkter og de er…

Har bestilt en masse produkter og de er alle så lækre. Der var en enkelt fejl på et produkt og havde allerede svar fra dem en times tid efter! Mega god kundeservice og ekstremt lækre produkter!!!

6 février 2024

Hej Mathilde

Tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds, og at du fik hurtig hjælp.

Hav en dejlig dag!

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, med lækre produkter 😊 ♥️

6 février 2024

Hej Mette

Tak for din anmeldelse og for at rose vores produkter. Det sætter vi stor pris på!

Hav en skøn dag

Bruger shampooen

Bruger shampooen, som er god for mit tynde hår.
Trygt sted at handle.

2 février 2024

Réponse de Nilens Jord

Tak for at tage dig tid til en anmeldelse, Kirsten!

Hav en skøn dag

Deres produkter er LEGIT gode

Deres produkter er LEGIT gode. Jeg har næsten alle mine make-up produkter fra nilensjord og nu har jeg købt et par børster, som jeg glæder mig at bruge.
Hvis jeg skulle sige en negativ ting ville det ikke være om selve produkterne men webshoppen. Synes godt i kunne have flere billeder med jeres produkter i brug på modeller. Fortryder aldrig et køb!

21 janvier 2024

Kære Jasmin

Tusind tak for din anmeldelse! Det gør os så glade. Tak for feedback om hjemmesiden, vi har netop lanceret en ny hjemmeside, og vi vil bestemt tage dit forslag med i den videre udvikling af den :-)

Hav en skøn dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er vild med jeres produkter

Jeg er vild med jeres produkter, simpelhen 😊

8 janvier 2024

Réponse de Nilens Jord

Tak, Lone! Det er så skønt at høre! Tak for at give dig tid til at give en anmeldelse.

Hav en dejlig dag.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus