Nintendopusheren Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg har forudbestilt spil nogle gange nu. Det er foregået problemfrit. Har der opstået forsinkelser, er der altid blevet oplyst om dette - det i sig selv er kanon service! Denne gang havde jeg f... Voir plus

Jeg havde STOR fornøjelse af med mit 1.gangsbesøg hos Nintendopusheren i Ydunsgsgade 4, 2200 Nørrebro. Havde noget ældre Nintendo mine børn ikke længere ønskede, det ville de gerne købe i butikken... Voir plus

Bought Arcade Spirits PS4 game to be shipped to the Netherlands. Communication by the shop was excellent. They had some issues with the postal office, but after continious email conversation we could... Voir plus

Jeg købte en række retro konsolspil hos Nintendopusheren og var meget positivt overrasket over standen på spillene. Er man i tvivl ud fra billederne på hjemmesiden får man hurtigt svar fra ejeren af f... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget godt

Meget godt. den eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er, at de ting I har på hjemmesiden godt kan beskrives lidt bedre.
Jeg bestilte et spil der blev beskrevet som helt nyt, og man kan godt se at det er brugt. Jeg er tilfreds nok med det, men det er bedre at skrive i beskrivelsen at det ikke er helt nyt/at der er tegn på brug.

Ellers er jeg meget tilfreds. Tak :)

6 avril 2022

Halløj

Kan jeg få dig til at skrive en mail omkring hvad det drejer sig om?

Så kan vi se på om varen er blevet taget fra en forkert hylde eller om den er registreret forkert på hjemmesiden og rette op på det :)

Mvh Mads

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse ! Er du nørd ?! Og har langt til kbh skal det bare Opleves! Jeg fyldte bilen med skønne ting til samlingen! Og brugte så lang tid der inde at jeg næsten ikke forstår fruen gad vente 🤣 og man bliver aldrig færdig kunne bruge to dage der inde 😏😮 ejeren var kanon ! Vi ses helt sikkert igen

4 avril 2022

Dba spammere

Kender jer ikke. Man bare det i har spammet dba med jeres annoncer gør jeg gider logge helt her ind for at give jer en skod anmeldelse. Værsgo.

11 mars 2022

Jeg har handlet tre gange online hos…

Jeg har handlet tre gange online hos Nintendo Pusheren nu, og hver gang har jeg fået god, kompetent, hjælpsom og åndssvagt hurtig service. Jeg handler udelukkende mine spil, konsoller og udstyr her fremover, og glæder mig til at få mulighed for at besøge den fysiske butik.

9 février 2022

Virker fint

Ingen problemer her. Jeg har dog kun købt nye produkter herfra. Så ved ikke, hvordan det er med salg af brugte produkter.

21 janvier 2022

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Hurtig svar på mail da det desværre var en forkert vare der var sendt. Hurtig løsning fundet.
Fuldt tilfredshed både med service og løsning. Handel gerne der igen.

27 décembre 2021

Jeg har netop modtaget et brætspil ved…

Jeg har netop modtaget et brætspil ved Nintendopusheren.
Leveringstiden var hurtig og der er abosulut intet at brokke sig over - derfor får de 2 stjerner i stedet for 1.
Men selve indpakningen på brækspillet, ligner at spillet har været brugt op til flere gange og er købt på DBA. Det stod der umiddelbart absoulut intet op da jeg købte den. Hjørnerne er slidte, der er mærker fra klistermærker der ikke har kunne tages helt af. Der sidder endda et gammelt prismærke fra Bog & Ide på. Der er små ridser i og buler i.

22 décembre 2021

Hej Line

Jeg er ked af at varens stand ikke lever op til din forventning :/

Varerne, som vi sælger er, med mindre at andet er nævnt, brugte og billedet, som er på varen, er af det brætspil, som du har modtaget. Jeg giver dig dog ret i, at der godt kunne have været taget nogle bedre, og flere billederne af detaljerne, for det er kun prismærket, som man kan se på det ene billede. Det tager vi op til efterretning når vi i fremtiden får lignende varer ind.

Vi er ikke interesserede i utilfredse kunder, så vi tager gerne spillet tilbage på vores regning, eller giver pengene retur ned til det beløb, som du vil mene, at spillet er værd i den stand, som det er i.

Skriv endelig en mail og så ser vi på mulighederne der. Det haster ikke med at få spillet tilbage, så det kan godt vente til juleræset har lagt sig :)

Glædelig jul på trods af din oplevelse ;)

Godt udvalg af spil, men ikke så god oplevelse med webshop

Nintendopusheren har et rigtig godt udvalg af Retrospil. Men det er ikke en så god oplevelse at købe fra webshoppen. Billederne viser næsten altid spil der er i meget flot stand, men man får tit et spil der er meget slidt i stedet. Købte Star Wars racer til Nintendo 64 som var meget afbleget og gult mens det så perfekt ud på billedet. Jeg købte også et Wii spil med en meget ridset disc der gav en fejl meddelse fra konsollen. Andre Retrospilbutikker er ærlige omkring deres vare og skriver hvis der er fejl. Jeg ville stadig gerne købe der fra da der mange gode ting ,men det er stadig lidt irriterende. Det er bedre at købe fra steder som Nes bozz, Vintagegames og andre retrospil butikker, end Nintendopusheren der snyder folk.

8 décembre 2021

Hej

Tak for din opdaterede anmeldelse.

Det er ærgerligt, at du har den opfattelse, at vi snyder, for det er ikke vore hensigt.

Hvis noget ikke lever op til hvad du forventer, så skal du endelig henvende dig til os med den enkelte sag i stedet for at vente med at skrive en anmeldelse flere måneder senere. Vi er selvfølgelig interesseret i at løse sagen så du er tilfreds.

Vi er jo kun mennesker og flere ansatte, og det kan smutte at der kommer noget ikke-tilfredsstillende afsted i farten, men det er altså ikke for at snyde ;)

Mvh Mads

Super hurtig ekspedition og levering 🥳

Skulle købe et PS4 spil til min søn, udsolgt alle steder. Men så søgte jeg, også kom Nintendopucheren frem. Først tænkte noget lidt mystisk, men prøvede alligevel at bestille.. og har lige modtaget PS4 spillet efter super hurtig ekspedition og levering 👍🏻 Så det er da ikke sidste gang at jeg går derind og kigger hvis vi mangler noget specielt ☺️ Og tak til jer for SUPER SERVICE 🎄🤩

29 novembre 2021

Den bedste retrospils butik i København

Jeg har benyttet mig af nintendopusheren i omtrent et halvt år, og det er hurtigt ved at blive det eneste sted jeg køber spil. God service, rare mennesker og fantastiske priser er hvad man kan forvente. Jeg har endnu ikke haft, og forventer heller ikke at få, dårlige oplevelser. Man kan trygt handle her, især hvis man bor i området og kan møde de fantastiske mennesker der driver forretningen.

26 novembre 2021

Igen en 5 stjernet oplevelse

Igen en 5 stjernet oplevelse. Havde forudbestilt et spil til i dag. Mads får en opdateret pris og skriver til mig at det ligger klar, men at jeg får rabat fordi indkøbsprisen blev lavere end forventet. Det virkelig god service og viser at butikken bliver drevet af passionen for gaming.

5 novembre 2021

Venlig og hurtig respons på både min…

Venlig og hurtig respons på både min ordre, og den efterfølgende snak om et defekt spil. Uden videre og uden ekstra omkostninger sendte Nintendopusheren en anden udgave af spillet. Jeg kan varmt anbefale stedet, hvis du er på udkik efter brugte spil til din konsol.

22 octobre 2021

Super god kundeservice

Jeg havde en oplevelse hvor jeg havde fået et forkert produkt, fordi det de selv modtog fra leverandøren var forkert. Mads var super god og klar i sin kommunikation efterfølgende. Vil anbefale Nintendopusheren fordi de har et fedt setup, gode produkter og lige så god kundeservice.

20 juillet 2021

Kanon service

Kanon service. Jeg har flere gange købt noget fra nintendopusheren, på vegne af mit arbejde. Mads har været sød til at hjælpe med betaling for virksomheder, og har sendt fejlfrie produkter med hurtig levering😀

Kæmpe anbefaling herfra

10 juin 2021

Et stort udvalg til fornuftige priser

Jeg har nu bestilt fra Nintendopusheren en del gange efterhånden, og har været yderst tilfreds hver gang!

De har et kæmpe stort udvalg af spil til ældre konsoller, som ligger i et fornuftigt prisleje.

Næste gang jeg tager til det sjællandske, skal jeg helt sikkert besøge den fysiske butik

3 juin 2021

Guldmedalje til videospilspusheren

Jeg har handlet hos vores allesammens Nintendopusher, Mads utallige gange - også længe inden han fik hans enormt fede butik. Jeg har altid fået god behandling, fair priser, korte svartider, varer der er i orden og ikke mindst enorm viden om spiluniverset og dets mange facetter.

Mine varmeste anbefalinger går til Nintendopusheren, hvis du skal handle spil, konsoller eller alt derimellem. Og har du tid, så kig forbi hans seje videospilbutik på Nørrebro.

28 avril 2021