Bestellen ging makkelijk. wij hebben het terplekke opgehaald en die afspraak maken en nakomen ging goed. Wij hebben de abrikozen stenen gekocht. Daar zaten nog wel veel pitten in. Hebben we zelf ve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling snel geleverd. Verpakking duidelijk met waarschuwing dat inhoud door de bodem zakt na doorsnijden van verpakkingsbanden. Materiaal staat fraai in border. Is veilig om op te staan bij het sn... Voir plus
Blij met de perzikpitten - tevreden met de service. Bij aanleg tuin op diverse plaatsen halve en hele perzikpitten gebruikt: op randen plat dak - naast de sedum, langs kozijnen en muren, in zitkuil al... Voir plus
L'entreprise a répondu
We hadden hele perzikpitten besteld. Na bestellen kregen we telefoontje dat hele pitten uit kunnen komen. Dus dan moet je veel "onkruid" weghalen. Na telefonisch overleg halve perzikstenen besteld ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.nocciolo.nl
Demande des avis aux clients

Blijft een super product
Blijft een super product. Ik gebruik ze als isolatie op mijn plat dak en als wandelpad in de tuin en nu als gedeeltelijke opvulling van onze grastegels. Daarnaast een super snelle levering.

Réponse de Nocciolo
Pallet met halve perzik doppen zelfs…
Pallet met halve perzik doppen zelfs tot in de garage gebracht. Top service👍

Super goed geholpen
Super goed geholpen, geen vraag was teveel. Netjes op de afgesproken dag geleverd, keurig verpakt en afgedekt. Erg goede ervaring met het bedrijf. En het product ziet er top uit.

Uniek product, prima service
Nocciolo heeft een uniek product dat zij in diverse verpakkingsgroottes aanbieden. Afhalen gaat supermakkelijk en over retouren (ik had wat teveel gekocht) doen ze niet moeilijk.

Réponse de Nocciolo
Vanaf het 1e contact goed geholpen en…
Vanaf het 1e contact goed geholpen en meegedacht.

Levering
Had gevraagd voor levering op een dag die voor ons uitkomt. En dat hebben ze geregeld. Super. Communicatie is ook zeer goed.

Verrassend effect!
Duidelijke website waardoor bestelling snel en eenvoudig te plaatsen was.
Met 2 dagen werden de hazelnootdoppen, verpakt in stevige dozen, geleverd. Geadviseerde hoeveelheid blijkt genoeg te zijn om ons tuinperk te bedekken. Nu afwachten of de doppen de groei van ongewenste kruiden goed tegen gaat. Bijkomstigheid is wel dat de duiven, eksters en gaaien helemaal geobsedeerd lijken op de doppen waardoor we iedere morgen de doppen weer terug in het perk moesten vegen. Voorlopig dus maar een net erover gespannen.

Mooi product
Mooi product, duidelijke informatie, tijdige levering, goede kennis van zaken en vriendelijk.

Réponse de Nocciolo
Wat goed die perzikpitten.
Snel geleverde perzikpitten. Wat is onze tuin hierdoor opgeknapt. Alle borders nu voorzien van deze pitten. PRACHTIG......

Tevreden
Ik werd snel en duidelijk geholpen met mijn vragen. Ook de levering ging supersnel en de perzikdoppen zijn heel makkelijk en snel te verwerken, zonder zwaar tilwerk.
Mijn tuinpad heeft nu een levendige, warme en natuurlijke uitstraling, heel mooi.
Alleen niet fijn om met blote voeten over te lopen.

Réponse de Nocciolo
prettig contact goede service fijn…
prettig contact goede service fijn meegedacht
Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Goede communicatie, een gebruiksvriendelijke website, snelle en duidelijke levering en vriendelijke mensen. De producten zijn goed en betrouwbaar. Wij raden hen dan ook graag aan bij onze klanten.

Réponse de Nocciolo
Super vriendelijk en meedenkend!
Super vriendelijk en meedenkend bedrijf! Je voelt je als klant echt gehoord en ze nemen de tijd om mee te denken. Onze hazelnoodbodembedekkers zijn prachtig geworden en we zijn er heel tevreden over. We hebben ondertussen al meerdere mensen gehad die interesse hebben getoond om hetzelfde te doen.
Er komen wel wat vogels op af, maar op de website staat dat dit normaal gezien zal verminderen zodra de vogels merken dat er niet veel meer te rapen valt, omdat de noten zo goed als leeg zijn. We hopen dus dat ze binnenkort ook weer verder trekken. 😊
Wij zijn in ieder geval heel tevreden met het product en de service! Een echte aanrader.

Blijvend tevreden
Wij waren en blijven erg content met de perzikpitten. Prima ondergrond voor de parkeerplaats. De banden van de auto’s nemen maar heel beperkt de pitten mee. Mooie uitstraling en goede afwatering.

Réponse de Nocciolo
Alles is volgens afspraak gegaan en…
Alles is volgens afspraak gegaan en zeer te vreden over het geleverde product.

Réponse de Nocciolo
Va nocciolo heb ik 2 grote bloembakken…
Va nocciolo heb ik 2 grote bloembakken gekocht om een stuk tuin gedeeltelijk af te scheiden. Deze heb ik beplant met lavendel en diverse kruiden. ze staan er prachtig bij. Bakken zijn mooi strak. Echt een aanwinst.

L’expérience Trustpilot