Bestellen ging makkelijk. wij hebben het terplekke opgehaald en die afspraak maken en nakomen ging goed. Wij hebben de abrikozen stenen gekocht. Daar zaten nog wel veel pitten in. Hebben we zelf ve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling snel geleverd. Verpakking duidelijk met waarschuwing dat inhoud door de bodem zakt na doorsnijden van verpakkingsbanden. Materiaal staat fraai in border. Is veilig om op te staan bij het sn... Voir plus
Blij met de perzikpitten - tevreden met de service. Bij aanleg tuin op diverse plaatsen halve en hele perzikpitten gebruikt: op randen plat dak - naast de sedum, langs kozijnen en muren, in zitkuil al... Voir plus
L'entreprise a répondu
We hadden hele perzikpitten besteld. Na bestellen kregen we telefoontje dat hele pitten uit kunnen komen. Dus dan moet je veel "onkruid" weghalen. Na telefonisch overleg halve perzikstenen besteld ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.nocciolo.nl
Demande des avis aux clients
Prima produkt
Ik had bewust een wat dikkere laag voor ogen en ongeveer 8 m2 tuin met een halve kuub gebroken perzikstenen bestrooid en het ziet er prachtig uit. De levering was prima alsmede de communicatie eromheen. Wat mij betreft een aanrader!

waterplaat en hazelnootdoppen
Ik heb waterplaat en hazelnootdoppen gekocht, dit om in bakken te doen zodat de aarde minder snel droog is.
Goed advies gekregen, producten opgehaald, alles stond volgens afspraak klaar.
Men had tijd voor een praatje en koffie.

Réponse de Nocciolo
De perzikstenen liggen er nu een paar…
De perzikstenen liggen er nu een paar weken op het dak van mijn praktijk. Ik merk nu al dat de ruimte de temperatuur langer vasthoud. Ook zijn de stenen blijven liggen in diverse weersomstandigheden. Geen vogel gezien die de perzikstenen oppakt.
Ik ben heel benieuwd naar de winter en hoe het zich dan zal verhouden.

Réponse de Nocciolo
alles goed geregeld en zeer mooi…
alles goed geregeld en zeer mooi product. Veel positieve reacties gehad. Top

Réponse de Nocciolo
Het product (halve perzikpitten) is…
Het product (halve perzikpitten) is superfijn voor de oprit en de service was helemaal fantastisch; in overleg konden we ze zelfs in het weekend komen halen. Er werd zelfs nog geholpen met het in elkaar knutselen van een tijdelijke kentekenplaat voor onze gehuurde aanhangwagen; ongekende service!

Réponse de Nocciolo
Product ok, maar eens nadenken over meerdere betaalbare verdeelpunten in Belgie
Product, aanbod en info zijn zeer goed. Alleen jammer je steeds wordt geconfronteerd met die ontzettend hoge portkosten.
Wij hebben 1 bestelling gedaan en zouden graag nog extra bij bestellen maar zien er van af omwille van te hoge kosten.

Helemaal perfect geregeld
Helemaal perfect geregeld. Geleverd in België waarbij de transporteur je perfect op de hoogte houdt van de tijd van levering.
En een super mooi product, natuurlijk!

Fijn bedrijf
Makkelijk contact met het bedrijf. De levering was vlot en volgens afspraak. De gebroken perzikstenen liggen prima op ons pad door de tuin. Heel mooi en praktisch.

Wat zijn ze mooi....
De site is helder en duidelijk over soorten pitten en stenen, de hoeveelheid die je nodig hebt voor je aantal vierkante meters.
Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen later op de stoep. Informatie over bezorging per mail ontbrak uiteraard niet.
Al met al zeer tevreden, ik hoop dat de perzik stenen wat meer bekendheid krijgen. In mijn omgeving kende helemaal niemand ze. Degenen die ze zijn komen bekijken zijn aangenaam verrast.

Réponse de Nocciolo
De perzikstenen voldoen tot nu toe…
De perzikstenen voldoen tot nu toe beter dan verwacht, ze blijven mooi liggen, de regen gaat direct erdoor heen, geen vieze voeten meer op mijn paden, de kleur is mediteraans en past goed bij mijn terracottapotten

Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, mooi product en snel en correct afgeleverd op de gewenste plek

Réponse de Nocciolo
Heel duurzaam en representatief…
Heel duurzaam en representatief product. Mooie aanvulling voor onze tuin bij het Mediterrane terras

L’expérience Trustpilot