Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sågar køb af brugte modeller hos Nordcom. Første gang jeg brugte dem var kort tid eft... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. Når jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den været klar t... Voir plus
Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader på skærmen var rammen også knækket, så vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gøres - og hvor meget det ville kos... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg må tilslutte mig den positive omtale og give 5 stjerner. Jeg havde tidligere på året et ønske om at opgradere min PC. Gennem en hyggelig dialog nåede vi frem til en løsning, der passe perfekt t... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de réparation d'ordinateurs
- Service de récupération de données
- Service de réparation de téléphones
- Service technique
Écrit par l'entreprise
Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af højeste kvalitet. Fra vores værksted i Aalborg hjælper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support – altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror på at levere en service, der er så god, at vores kunder anbefaler os til andre – det er sådan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gør vi alt for at sikre, at du får den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjælpe – og vi glæder os til at tage hånd om dine behov!
Coordonnées de contact
Østerbro 39A, 9000, Aalborg, Danemark
- kontakt@nordcom.dk
- www.nordcom.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Perfekt til min alder 😉
Tusind tak for hjælpen med alle mine udfordringer på mobil, iPad og pc.
Dejligt at blive “mødt” i øjenhøjde når mit eget stelnummer er ældre end alle elektroniske apparater tilsammen 😂
Alle mine “dumme” spørgsmål blev besvaret uden jeg følte mig dum.
Det er helt sikkert ikke sidste gang I ser mig.
Fremragende service
Fremragende service og yderst kompetent rådgivning – jeg afleverede min MacBook Air om morgenen og kunne hente den allerede over middag. Kan varmt anbefales!
Aftalt ydelse til aftalt pris på aftalt…
Aftalt ydelse til aftalt pris på aftalt tidspunkt.
Super god service kan varmt anbefales
Det naturlige valg 2 år efter første køb!
For snart 2 år siden købte jeg en Macbook via NordCom. Nu skal jeg bruge en iPad, og med det samme går jeg ind i mine mails og søger efter stedet der gav mig den perfekte købsoplevelse, sidst jeg handlede elektronik! (Nordcom)
Jeg husker oplevelsen som let, ubesværet og yderst behagelig og tryg! - Normalt ville jeg nok have krævet at afprøve varen først, og købe den i en butik hvor jeg kunne se og holde varen, men da jeg bor i en anden landsdel, var det ikke muligt, og på ingen måde nødvendigt!
Nordcom er nok blevet mit foretrukne sted at handle brugt elektronik! - I hvert fald så er jeg tilbage efter 2 år for at finde min næset varer !
Tak for en god, tryg og ubesværet service - Jeg glæder mig til at handle med jer igen!
Super god service
Venlig og hjælpsom betjening og med…
Venlig og hjælpsom betjening og med absolut rimelige priser.
Meget venlig betjening
Meget venlig betjening
Meget kompitent medarbejdere
Kommer ivertfald igen
Stedet for dig og dit elektronik
Det er altid en stor fornøjelse at få repareret sin telefon eller computer hos Nordcom. De er utroligt dygtige til det de laver, og er en klar anbefaling herfra.
kanon oplevelse 👍
Jeg kommer 5 min i lukketid med en telefon der ikke vil lade da der er kommet skit i stikket dette er en firmatelefon der ikke kan undværes den bliver klaret på ingen tid ikke noget med at den er klar i morgen fremragende kunde service 😊
Professionel og god service.
Professionelle og servicemindede !!
Venlig og servicemindede tilgang
Venlig og servicemindede tilgang både ved afleveringen og afhentningen.
Erling Kragh-Pedersen
Kompetent tekniker og en fair pris
God service. Hjælpsomme medarbejdere, som giver sig tid til en.
Computeren jeg har købt er super top i orden. Vil bestemt anbefale Nordcom Aps til hver en tid.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.