Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sågar køb af brugte modeller hos Nordcom. Første gang jeg brugte dem var kort tid eft... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. Når jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den været klar t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader på skærmen var rammen også knækket, så vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gøres - og hvor meget det ville kos... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg må tilslutte mig den positive omtale og give 5 stjerner. Jeg havde tidligere på året et ønske om at opgradere min PC. Gennem en hyggelig dialog nåede vi frem til en løsning, der passe perfekt t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'ordinateurs
  2. Service de récupération de données
  3. Service de réparation de téléphones
  4. Service technique

Écrit par l'entreprise

Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af højeste kvalitet. Fra vores værksted i Aalborg hjælper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support – altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror på at levere en service, der er så god, at vores kunder anbefaler os til andre – det er sådan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gør vi alt for at sikre, at du får den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjælpe – og vi glæder os til at tage hånd om dine behov!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

God oplevelse.

God og "frisk" betjening af indehaver, som har styr på tingene.

Hej Peter 😊

Tusind tak for den fine anmeldelse – og for din tålmodighed undervejs!

Det glæder os, at du er tilfreds med resultatet, og at din Lenovo nu kører som den skal igen 💻⚙️
Du skal være mere end velkommen, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

De var så søde og profesionelle

De var så søde og profesionelle. Det er ikke sidste gang jeg bruger den. Perfekt 👌

Hej Lis 😊

Tusind tak for den søde anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os — og at din bærbar nu er klar igen efter kaffeuheldet ☕💻

Du er altid velkommen forbi, hvis der skulle opstå mere teknikballade!

Super service - super kvaliteter

Jeg har været kunde hos Nordcom i efterhånden mange år med forskellige Mac-computere. Altid bliver man mødt med et smil, og altid er John og hans medarbejdere løsningsorienteret. De ved, hvad de har med at gøre. Man får en fornuftig pris, inden de tager fat på opgaven. Opgaven bliver altid løst hurtigt og effektivt. Den varmeste anbefaling herfra.

Hej Niels 😊

Tusind tak for de flotte ord – og for at du har været kunde hos os gennem årene!

Det betyder meget for os, at du sætter pris på både servicen og kvaliteten af arbejdet. Vi er glade for, at din MacBook Pro nu kører som en drøm med nyt batteri og større SSD 💻⚡
Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ny gamerpc - super forløb !

Kontaktede Nordcom, da behovet for en fed ny gamerpc opstod. Da jeg ikke længere selv går så meget op i hardware, men mere hvad maskinen skal kunne, overlod jeg med få stikord, opgaven. Meget hurtigt fik jeg et super tilbud. Perfekte specs, og en god, yderst konkurrencedygtig pris. God vejledning og dialog, så vi ramte det helt rigtige. Efter aftale, blev maskinen personligt leveret. Flot bygget, lækker kabelføring, og kører som en drøm. Nordcom er altid klar med vejledning og support. Kan klart anbefale dem. Tak til John og resten af holdet for den gode hjælp!

16 août 2025

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Jesper 🙏 Det betyder virkelig meget for os, at du valgte at overlade opgaven til os – og vi er glade for, at vi sammen ramte den helt rigtige gamer-pc til både behov og budget 💻✨

Det var en fornøjelse at kunne levere maskinen personligt, og den 6-pak Hancock sportcola var bestemt værdsat 🥤 En af verdens bedste sodavand, ingen tvivl om det 😉

Vi sætter stor pris på din tillid og står selvfølgelig altid klar, hvis du får brug for sparring, support eller en opgradering i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Service over AL forventning.

Virkelig god service, selv 6 måneder efter køb. Jeg handlede en Dell Workstation laptop som skulle bruges til skole. John var venlig og guidede mig til valg af computer med de rigtig specifikationer. 6 måneder senere har jeg computeren med på ferie, hvor den bliver oversvømmet. Jeg skriver til John og spørger om den kan reddes. Han svarer med det samme og kommer med gode råd, efterfølgende sender jeg den til ham i håb om at redde den. Han kigger alt igennem og desværre er computeren totalskadet. Jeg køber en ny andetsteds, men får hele fejlfindingsarbejdet UB samt de reservedele som var overlevet, retur. Jeg var målløs. Der er ingen tvivl om, hvem jeg ringer til med IT-problemer næste gang.

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Peter 🙏 Det betyder virkelig meget, at du deler din oplevelse. Vi er kede af, at din Dell måtte lade livet efter den ufrivillige “svømmetur” – men glade for, at vi kunne hjælpe med at redde de dele, der kunne genbruges. Og selvfølgelig skulle der lidt kanelgifler med på rejsen tilbage 😉

Vi sætter stor pris på din tillid – både dengang du købte computeren, og da du skrev til os et halvt år senere. Du skal altid være mere end velkommen hos os, uanset om det gælder en ny maskine, et teknisk problem eller bare en pose kanelgifler 🍪

Endnu engang tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når behovet opstår.

God service.

God og effektiv service.

7 août 2025

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Poul Erik 🙏 Og ikke mindst for din enorme tålmodighed undervejs i forløbet med din iPad Pro. Vi måtte desværre kæmpe lidt med skærmene, men vi er glade for, at vi sammen fandt en løsning, der endte godt med din “nye” 12,9” iPad Pro 💻✨

Du har været utroligt forstående gennem hele processen – det sætter vi virkelig stor pris på. Vi håber, du bliver glad for den store model, og du skal altid være hjertelig velkommen hos os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Great company with good knowledge and excellent customer support

This company has helped me twice with putting a gaming pc together for my budget. They asked questions about wich games I play and they were open to suggestions. They were very patient with me and my many, many questions and were always kind enough to give me extended explanations about the parts they picked. Their customer support is top notch and they always responded very quickly. 5/5 would definitely recommend!

6 août 2025

Réponse de Nordcom ApS

Thank you so much for your awesome review 🙏 It has been a real pleasure helping you not just once, but twice, with building your gaming rigs. We know how important it is to get the right setup for simracing and gaming in general – and this new build with all the RGB goodness should definitely give you the upgrade you were looking for 💡🎮

We also want to thank you for all your great questions along the way – it shows how much passion you have for the hobby, and we’re always happy to dive into the details together.

Enjoy your new machine, and we’ll be ready whenever you’re up for the next upgrade 😉

Best regards,

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Martin 🙏 Det er altid en fornøjelse, når du kigger forbi – dit gode humør smitter hver gang 😃 Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang, det er tid til panserglas eller andet udstyr.

Utrolig fin service

Utrolig fin service! Det gik super hurtigt og panserglasset er fantastisk i forhold til prisen🤩 Dejlig oplevelse!

7 août 2025

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Viktoria 🥔 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både panserglasset og oplevelsen hos os. Hurtig hjælp og god kvalitet til prisen er lige præcis det, vi stræber efter 🥔💪

Du skal altid være hjertelig velkommen igen! 🥔

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte min MacBook Air M1 hos…

Jeg købte min MacBook Air M1 hos Nordcom ApS den 24. august 2024.
I sidste uge begyndte min backspace-tast at sidde fast, så jeg indleverede computeren, da der stadig var garanti på den.

Sagen blev oprettet, og jeg modtog en SMS med et link til deres arbejdsproces. Først her – skjult i informationen – fremgår det, at de tager 299 kr. for at håndtere sagen. Dette blev jeg aldrig gjort tydeligt opmærksom på ved indlevering.

At først få kendskab til gebyret ved afhentning, oplever jeg som vildledende og dårlig kundebehandling. For mig fremstår Nordcom ApS som en virksomhed, der prioriterer hurtig profit over gennemsigtighed og kundetillid.

11 août 2025

Hej Christopher,

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse, men vi er uenige i din fremstilling.

Når vi modtager en enhed til undersøgelse, dækker vi naturligvis eventuelle fejl, der er omfattet af reklamationsretten. Hvis undersøgelsen viser, at der er tale om en selvforskyldt skade, som ikke er dækket, afregnes der for den tid, vores teknikere har brugt på fejlsøgning og håndtering. I det her tilfælde 299,00

Denne information fremgår tydeligt:

1) På vores hjemmeside, hvor der på forsiden ligger et let tilgængeligt link til “Sådan arbejder vi”

2) På skiltet ved indlevering i butikken

3) I den SMS du modtager, når sagen oprettes, med direkte link til vores arbejdsproces

I dit tilfælde viste undersøgelsen, at backspace-tasten sad fast på grund af skidt under tastemekanismen – en selvforskyldt skade, som ikke skyldes en fabrikationsfejl og derfor ikke er dækket af garantien.

Af hensyn til gennemsigtigheden vedhæftede vi et billede af skaden i diagnosen og sendte yderligere billeder efterfølgende på din anmodning. Da vi drøftede sagen i butikken, henviste vi også til SMS’en med link til vores arbejdsproces. Du oplyste, at du ikke havde læst den. Vi kan naturligvis ikke tvinge nogen til at læse det materiale, vi fremsender, men vi kan stå på mål for, at vi har leveret informationen tydeligt og rettidigt.

For os er det en del af at opbygge kundetillid — at dokumentere vores arbejde, dele information åbent og sikre, at vores vilkår er tilgængelige fra starten. At vi tager betaling for en undersøgelse af en skade uden for garantien, er ikke et udtryk for manglende tillid, men for en fair forretningspraksis, hvor både vores tid og kundens sag behandles seriøst.

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Mads 🙏 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service og hastighed. Håber det nye batteri giver din iPhone 14 Pro masser af ny energi 🔋📱

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse, Anders 🙏 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på din tillid.

Jeg kan også se, at betalingen er gået igennem to gange – det får vi selvfølgelig rettet op på. Vores bogholderi kontakter dig snarest, så vi kan tilbageføre beløbet 💳

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og professionel betjening gennem…

Venlig og professionel betjening gennem hele processen med batteriskift i iPhone - jeg var yderst tilfreds.

1 août 2025

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Knud 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med hele processen omkring dit batteriskift i iPhone 13 Mini.

Kvaliteten af de reservedele vi bruger – og måden arbejdet udføres på – er noget, vi går rigtig meget op i. Derfor betyder det ekstra meget for os at få din positive feedback 👌

Samsung Galaxy

Hurtig ærlig setvice

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Jens 🙏 Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og ærlig service hos os.

Ved reparationer som din Samsung Galaxy A51 bruger vi altid originale reservedele, så du er sikret den bedste kvalitet og holdbarhed. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet 👍

Super hurtig og professionel hjælp

Super hurtig og professionel hjælp

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Minna 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig og professionel hjælp hos os.

Din iPhone 11 fik en incell-skærm – en skærmtype hvor man virkelig får meget for pengene. Sammen med panserglas og cover er den nu godt klædt på til hverdagen 📱✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service til en god pris

Super service til en god pris. Der var en god kommunikation ift. det der skulle laves og selvom der var lidt leveringstid på de nye højtalere, er jeg rigtig tilfreds med hele oplevelsen.

Réponse de Nordcom ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Johan 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både service, pris og kommunikationen undervejs.

Ved reparationer som din Lenovo benytter vi altid originale reservedele direkte fra Lenovo. Det kan give lidt leveringstid, men til gengæld sikrer det høj kvalitet og en holdbar løsning 🔊💻

Tak for din tålmodighed – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Fremragende service

Fremragende service, uanset hvilken opgave.
Jeg har nu brugt NordCom flere gange, både til levering af PC, reparation, opsætning af netværk/server samt opdatering af website.
Jeg er meget, meget tilfreds!

23 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus