Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbegrijpelijk dat nu.nl reacties met kritiek op Israël blijft verwijderen. We hebben te maken met een land dat de meest verschrikkelijke oorlogsmisdaden van de 21ste eeuw begaat. En nu.nl werkt mee a... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nu nieuws staat met DPG zogenaamd voor persvrijheid en vrijheid van spreken alleen uitgerekend deze cluster van mediavergaring ontpopt zich steeds meer als een bedrijf die denkt dat zij de wijshei... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Als je een reactie plaatst wordt deze niet geplaatst omdat het een andere mening is dan nu.nl. Ik heb een mail gestuurd maar krijg gewoon geen antwoord. Zegt genoeg over hun asociale beleid. Ze kunnen... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Veel te links. Wanneer je een kritisch bericht plaatst over hoe er weinig aandacht wordt besteed aan de oorlog in Oekraïne en hoe de mensen daar nu in de kou zitten (terwijl Gaza elke dag benoemd moe... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bang voor de waarheid

Heb je kritiek op links beleid en de linkse partijen en je schrijft op nu.nl hierover, dan wordt mijn verhaal met 100% zekerheid niet geplaatst🤷🏼. Heb dit al dikwijls meegemaakt.

9 septembre 2025

Kritische reviews niet gewenst

Vaak worden kritische reviews, waarbij je duidelijk aangeeft dat het jouw mening is niet geplaatst of weer snel verwijderd. Ondanks dat deze zonder speculaties, beledigingen of scheldwoorden zijn.

Terwijl als je een dubbelzinnige reactie van een ander ziet en er op reageert, jouw reactie wordt verwijderd maar de originele dubbelzinnige reactie blijft staan.

Vooral als het om in mijn ogen gaat om artikelen die op mij overkomen als reclame voor een product zoals bijvoorbeeld een dynamisch contract met een thuis accu.

Als je op een dergelijk artikel een reactie schrijft waarin je de vraag opwerpt of het wel echt voor iedereen van toepassing is wordt de reactie niet geplaatst of verwijderd.

8 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een bolwerk van de overheid

Het is een bolwerk van de overheid . De politiek en de media houden elkaar de hand boven het hoofd .
Nu.nl is inderdaad een duidelijk voorbeeld van dit fenomeen . Dat sommige reacties met scheldwoorden verwijderd of niet gepubliceerd worden , is uiteraard begrijpelijk . Maar daar draait het hier niet om . Op dit site worden er juist inhoudelijk en goed onderbouwde reacties verwijderd . Kortom , je moet het met hun politieke vriendjes eens zijn anders wordt je reactie niet gepubliceerd of verwijderd . Een waardeloos media platform of beter gezegd , een dekmantel neergezet door de politiek
zelf om hun eigen propaganda te verkopen .
Volkomen waardeloos.

7 septembre 2025

Een politieke dekmantel

Nu.nl is inderdaad een schoon voorbeeld van dit fenomeen . Dat sommige reacties met scheldwoorden verwijderd of niet gepubliceerd worden , is uiteraard begrijpelijk . Maar daar draait het hier niet om . op dit site worden er juist inhoudelijk en goed onderbouwde reacties verwijderd . Kortom , je moet met hun politieke vriendjes eens zijn anders wordt je reactie niet gepubliceerd of verwijderd . Een waardeloos media platform of beter gezegd , een dekmantel neergezet door de politiek
zelf om hun eigen propaganda te verkopen .

2 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ieder platform wat rechts dusdanig over…

Ieder platform wat rechts dusdanig over de pis weer te krijgen dat ze massaal gaan oproepen om hierheen te komen en een slechte review te schrijven is wat mij betreft wel vijf sterren waard. Verder blijft het gewoon een mild rechts platform.

31 août 2025

Nu.nl is links

Nu.nl is een linkse nieuwsmedium dat neutraal hoort te zijn. Ze doen alles om rechts in het verkeerde daglicht te zetten.

27 août 2025

Oprecht een walgelijk platform

Oprecht een walgelijk platform, waar iedere journalistieke integriteit lijkt te ontbreken. Voor wat de ¨dagelijkse feitjes" betreft nog enigszins "okay", maar voor wat de grote themas betreft wordt je er als lezer uiterst eenzijdig, en vaak zelfs valselijk, geinformeerd. De redactie zelf lijkt hiervoor ook echt een balk in het eigen oog te hebben. Voor de naive en wereldvreemde idealist in de linkse bubbel wellicht leuk, maar meer dan een simpel headline-scrollertje zal het nooit worden.

26 août 2025

Fascistoïde beleid

Dus als je schrijft dat de femicidecijfers zijn gedaald, wat nota bene in de cbs cijfers staat, word je reactie verwijderd en word je geschorst? Is nu.nl allergisch voor feiten ofzo? Schandalige fascistoïde beleid dit.

25 août 2025

Extreemlinks media platform

Extreemlinks media platform. Reacties worden geblokkeerd of uitgezet als het om controversiële onderwerpen gaat. Berichtgeving rondom de tragische dood van een meisje in Duivendrecht verdween van de voorpagina toen bleek dat het om een migrant ging.

23 août 2025

Ontzettend eenzijdige berichtgeving

Als ik -5 sterren zou kunnen geven dan was mijn keuze snel gemaakt. Ik val m.n. over de ontzettend eenzijdige berichtgeving over het conflict tussen Israël en hamas. Het wordt op zo'n manier geformuleerd dat Israël al-tijd in een kwaad daglicht wordt gezet, en er wordt geen slecht woord gerept over hamas. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat hamas het verdrag van Genève aan hun laars lapt (niemand kan ze ter verantwoording roepen). Daarnaast worden statistieken vanuit palestijnse organisaties klakkeloos overgenomen. Dit is geen objectieve journalistiek meer, dat betreur ik echt ten zeerste!

22 août 2025

Eenzijdige berichtgeving

Eenzijdige berichtgeving, het lijkt een kopie van de Telegraaf. Als je een reactie plaats en die onderbouwd en de regels volgt voor het plaatsen van een reacties maar kritiek uit op de verslaggeving of berichtgeving wordt je bericht niet geplaatst.

21 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Na 20 jaar mijn account opgezegd.

Na ongeveer 20 jaar heb ik mijn account van Nu.nl opgezegd. Reden was de manier van modereren die in mijn beleving in toenemende mate een meer en meer onnavolgbaar karakter krijgt. Ik moet te vaak contact opnemen omdat mijn reactie niet is geplaatst. Vaak (niet altijd) blijkt dat onterecht.

Nu heb ik een aantal maanden geleden met de redactie afgesproken dat mijn reacties voortaan niet meer automatisch, maar door een mens worden gemodereerd. Kans dat het daardoor wat langer duurt eer mijn reactie wordt geplaatst vind ik totaal geen probleem. Er zijn vele moderators, dat kan ook niet anders gezien de vele topics en de dagelijks duizenden gegeven reacties. Maar als je een forumplatform faciliteert, doe het dan goed. Ik weet, het blijft mensenwerk maar er was geen consistentie meer in de wijze waarop de diverse medewerkers modereren. In discussie gaan (in 2e termijn) over een niet geplaatste reactie heeft vanzelfsprekend geen zin; deze medewerkers hebben wel wat beters te doen. Maar het gevoel dat een reactie onterecht is afgekeurd blijft.

Gelijksoortige reacties op hetzelfde topic maar door een andere (of automatische) moderator worden WEL geplaatst. Deze ongelijkheid heeft mij ertoe gebracht dat ik niet meer actief wil zijn op het forum van Nu.nl.

Ik vind dat (na 20 jaar) natuurlijk jammer want ik beschouw Nu.nl als één van de betere nieuwssites. Maar de ergernis neemt toe omdat de kwaliteit van de redactionele ondersteuners al een poosje aan het afnemen is. En dat geldt beslist niet alleen voor dit mediumkanaal; je ziet het over de volle digitale breedte terug.

En niet alleen de kwaliteit loopt terug, ook het te pas en te onpas onderbreken van nieuwsberichten door reclamefilmpjes is mij een doorn in het oog. En ook dit opdringerig verschijnsel zie je overal in het digitale landschap terug. Het is dat ik een groep beheer op Facebook, anders was ik ook hier allang verdwenen.

19 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Altijd een fijne website gevonden en…

Altijd een fijne website gevonden en snap dat er wat reclame moet zijn. Maan nu slaan ze door, hele achtergrond met bewegende reclame en de informatie klein in het midden. Heel irritant en voor mij een rede om naar een andere nieuwes site te zoeken.

17 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Schijtwebsite met heel veel oude…

Schijtwebsite met heel veel oude berichten die er al maanden opstaan alleen voor paginavulling.
Als je een critische nette review schrijft en het past niet in HUN STRAATJE dan wordt het niet geplaatst. Dit heeft totaal niets met onafhankelijke journalistiek te maken. Ze zijn enorm gekleurd dus ik ben afgehaakt zoals zoveel mensen met mij.

17 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Knip en plak werk van rechts…

Knip en plak werk van rechts georiënteerde mensen. Pretentie dat meningen mogen worden gegeven, moet wel in hun beperkt straatje passen.

15 août 2025

Linkse rotzooi

Linkse rotzooi. Eenzijdig nieuws, erg gekleurd, incompleet, te laat en vol met taalfouten. Censuur ten top, niet links georiënteerde berichten worden doorgaans verwijderd.
Deze amateuristische bende heeft geen bestaansrecht en zou per direct offline moeten. Mijn account nu definitief opgezegd.

15 août 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus