Onbegrijpelijk dat nu.nl reacties met kritiek op Israël blijft verwijderen. We hebben te maken met een land dat de meest verschrikkelijke oorlogsmisdaden van de 21ste eeuw begaat. En nu.nl werkt mee a... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nu nieuws staat met DPG zogenaamd voor persvrijheid en vrijheid van spreken alleen uitgerekend deze cluster van mediavergaring ontpopt zich steeds meer als een bedrijf die denkt dat zij de wijshei... Voir plus
Als je een reactie plaatst wordt deze niet geplaatst omdat het een andere mening is dan nu.nl. Ik heb een mail gestuurd maar krijg gewoon geen antwoord. Zegt genoeg over hun asociale beleid. Ze kunnen... Voir plus
Veel te links. Wanneer je een kritisch bericht plaatst over hoe er weinig aandacht wordt besteed aan de oorlog in Oekraïne en hoe de mensen daar nu in de kou zitten (terwijl Gaza elke dag benoemd moe... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Veel te grote advertenties....
Hoe kun je het maken om de advertenties zo groot te maken dat je het nieuws niet meer kunt lezen @ DPG? Alles behalve gebruiksvriendelijk maar het straalt ook uit dat voor jullie commercie belangrijker is dan het tevreden houden van je achterban. Ik kijk vanaf nu alleen nog op AD of NOS. Ik ben hier niet van gecharmeerd.
Heeft niets maar ook helemaal niets…
Heeft niets maar ook helemaal niets meer met journalistiek te maken nu.nl Zeer selectieve eenzijdige journalistiek die zeer gekleurd is. Reacties en likes die niet in hun straatje passen worden verwijderd.
Door de NPO gefinancierde "nieuws"site.
Een door de NPO gefinancierde "nieuws" site. Say no more.
Je mag op deze site alleen maar…
Je mag op deze site alleen maar reacties plaatsen die in hun lijn liggen. De waarheid mag niet gezegd worden. Want de waarheid is tegen de regels. Waardeloos.
Onthutsende stemmingmakerij
Ik word niet goed van de stemmingmakerij op dit platform. Dat noemt zich verslaggevers. Te triest allemaal wat ze schrijven. Ze kunnen zich scharen onder al die hulpeloze toetsenbord ridders die reacties plaatsen op hun flutartikelen. Ben er nu wel echt klaar mee.
Nu.nl is niet onpartijdig en onafhankelijk
Ik had een mening over de vermoedelijk vanuit Rusland georganiseerde trollaccounts, aangemaakt net voor of net na de Russische invasie in Oekraïne. Ik sprak de redactie van nu.nl diverse malen aan op het feit dat als ík de trollaccounts kan herkennen (aan slechte vertalingen, manier van schrijven, de betreffende moraal die werd uitgedragen in de berichten), dat zij dat dan ook moeten kunnen.
Nooit een reactie op gehad, noch zijn de berichten geplaatst. Wel heb ik nu niet meer de mogelijkheid om te zien vanaf wanneer een account actief is. En da's best triest.
Chinees achtige taferelen
Chinees achtige taferelen, totale censuur. Reactie worden vaker niet dan wel geplaatst, zelfs als je alle gedragsregels in het oog houdt. Het gaat er bij Nu.nl om om een bepaalde kant van de samenleving en politiek spectrum meer gehoor te geven dan de andere kant. Ik raad iedereen aan om zijn reacties op te slaan zodat er later een keer verantwoording kan komen waarom ze niet werden geplaatst. Over polarisatie gesproken, Nu.nl is daar eigenhandig schuldig aan en draagt mijn inziens bij aan een zeer eenzijdige berichtgeving / reacties. Soms heb ik in korte tijd honderden likes op een bericht en dan na een korte tijd is het bericht ineens foetsie. Je wordt gewoon je mond gesnoerd, zeer kwalijk dat dit kan bestaan.
Wat me bovendien ook opvalt is dat ik in het recente verleden veel meer reacties kreeg op mijn reacties, nu letterlijk nooit meer. Ik zie dan een paar likes komen (maar veel minder dan in het verleden) waarbij ik het gevoel krijg dat dit automatisch gebeurt, alsof ik op een lijstje sta met 'vervelende leden' die een paar likes krijgen zodat ze verder stil blijven, maar verder worden mijn reacties niet echt getoond en dus kan ook niemand erop reageren, en ik dus monddood wordt gemaakt. Heb dit al van meerderen vernomen...
Nu.nl eenzijdig links
Nu.nl is duidelijk een sterk links georiënteerde site. Ze doen m.i. aan profiling van reageerders: plaats je te vaak onwelgevallige reacties dan wordt er steeds meer geweerd. Ik heb het steeds netjes gehouden en met feiten maar tav het Gaza conflict werd er niets meer geplaatst. Ik lees soms ook de Volkskrant, idem dito, ook dit is een club met elkaar bevestigende meningen. Men zal waarschijnlijk nooit expliciet liegen, maar andere meningen en feiten worden weggelaten.
Het is toch een vorm van censuur.
Ik wilde gewoon wat feiten in een…
Ik wilde gewoon wat feiten in een discussie gooien met een mening, blijkbaar niet dus. Waarom ik deze review schrijf? Zodat andere mensen weten dat dit gewoon een site is waar je niet terecht kunt met jouw kant van het verhaal.
NUjij? Gewoon censuur.
Als een review niet bevalt, omdat je bijvoorbeeld Trump scherp bekritiseert, wordt hij gewoon niet geplaatst.
Censuur, gewoon stoppen met die rubriek.
Een sterk afwijkende mening wordt niet geplaatst
Een sterk afwijkende mening over het artikel is niet mogelijk en wordt vrijwel nooit geplaatst. Gevolg is dat je een overweldigende meerderheid hebt van reacties die alleen over het algemeen bevestigend op het artikel reageren.
Censuur ten top dus.
Een duidelijk discussieplatform
Een duidelijk discussieplatform met sterke moderatie die onzin en haatdragende berichten vakkundig de wereld uit helpt. Goede moderatie die duidelijke richtlijnen hanteert en daar ook regelmatig over communiceert.
Selectieve berichtgeving en moderatie
Het loopt weer volledig de spuigaten uit met plaatsing van artikelen en de moderatie bij Nu.nl in aanloop naar de verkiezingen. Wilders wordt in artikelen aan een stuk door met de grond gelijk gemaakt.
Aan de andere kant wordt een bericht dat Extension Rebellion een spoor van vernielingen achterliet in Hilversum als nieuws volledig genegeerd.
Reacties die pro-Wilders zijn, worden door de moderatoren geweigerd. Maar persoonlijke beledigingen over het uiterlijk van Wilders worden wel toegelaten.
Gekker kan het niet worden.
Kan ik -100 geven wat een links…
Kan ik -100 geven wat een links politiek bolwerk waar alle reacties niet worden gepost als het niet klopt met hun eigen programma… kots misselijk linkse elite
Goedpraten van moord
Men mag de moord op Charlie Kirk goed praten, men mag er de meest bizarre complotten op loslaten zoals dat Trump erachter zat, men mag de meest wanstaltige labels en leugens plaatsen als het tegen rechts gericht is.
Kom je met feiten, bewijzen, of simpelweg een mening die niet strookt met het narratief, dan wordt je reactie niet doorgelaten of binnen enkele minuten verwijderd.
Nieuwssite, ok, reactie platform, nee.
Het is een nieuwssite. Zo lang je de site bezoekt om het nieuws te lezen is er niets aan de hand. Wil je echter gaan reageren op nieuws, en is je mening kritisch, ga er dan maar van uit dat je mening niet geplaatst wordt. Ook niet als deze aan de huisregels voldoet (onderbouwd met feiten, bronnen, beleefd, etc). Er wordt zeer streng gemodereerd op wat 'wenselijk' is. Hetzelfde geldt voor de artikels van de "experts". Zij geven hun mening over gebeurtenissen en halen daarbij onderzoeken etc aan. Soms maken ze een vergissing, interpreteren iets anders, verwijzen naar achterhaalde informatie, etc. Gaat iets in jouw reactie in de richting van een op- of aanmerking op de informatie van de expert, dan wordt deze vrijwel standaard niet geplaatst. Jammer.
Waardeloze progressieve berichtgeving
Overduidelijk een medium met zeer linkse redacteuren die niet van objectieve berichtgeving houden, maar de voorkeur geven aan het verwerken van hun eigen politieke agenda in hun artikelen. Strijders voor het progressieve narratief. Als je ook maar enigszins een kritische noot plaatst als reactie, dan wordt je bericht niet gepubliceerd of snel weer verwijderd. Blijf ver weg van NU.nl als je objectieve berichtgeving hoog in het vaandel hebt staan.
formule 1 coverage is echt prima
formule 1 coverage is echt prima, maar verder een zeer linkse kneusjes verzameling die vaak laten blijken ver buiten de werkelijke maatschappij te staan.
Op Nu.nl wordt moord goed gepraat deze…
Op Nu.nl wordt moord goed gepraat deze reacties mogen gewoon geplaatst worden heb je kritiek op het polariserende gedrag van bepaalde politici dan plaatsen ze je reactie niet te bizar voor woorden.
links palliewappiecentrum
Redactie zit vol met linkse palliewappies. Elke comment die niet in hun politieke richting geschreven is, word gewoon niet geplaatst. Helemaal klaar met dat soort zgn. onafhankelijke natte windjes.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.