Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige en supersnelle service! Gisteren besteld en vandaag al in huis. Helaas was het zakje tijdens het transport beschadigd geraakt, maar na één mailtje naar de klantenservice werd er direct (en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een abbonement op Greenjuice. Dit gebruik ik al jaren trouw iedere ochtend. Ook wel andere soms goedkopere Greenjuices geprobeerd, maar kom toch weer terug bij Nutribites. Daar zit gewoon veel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij belangrijk dat ingrediënten “echt” zijn.Te veel van dit soort producten te koop met foute ingrediënten. Geen zooi bij Nutribites!Daar ga ik bij hun vanuit , mede door hun duidelijke uitleg v... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het product de B12 vitamine is zeer goed bevallen, nog steeds. Maar een minpuntje was de levering....je kon aangeven welke bezorgdienst te willen, mijn ervaring met DHL is minder goed en dus Postnl m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementenbedrijf dat de nadruk legt op kwaliteit en zuiverheid. Wij zijn van mening dat er vandaag de dag nog te veel wettelijk is toegestaan, zoals de toevoeging van dubieuze ingrediënten of onnodige vulstoffen. In plaats van te starten met welke ingrediënten wij wel in onze producten willen, hebben wij het omgedraaid. Wij zijn gestart met wat wij niet in onze producten willen, zodat er een prachtig, zuiver supplement ontstaat zonder onnodige vulstoffen of chemische zoetstoffen. Wij hebben ontdekt dat er 42 potentieel schadelijke stoffen zijn die niet in een zuiver supplement thuishoren. Bij Nutribites zul je deze 42 potentieel schadelijke ingrediënten niet tegenkomen. Nu niet, morgen niet en ook niet over 10 jaar. Wij willen dat je met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen, wetende dat je de zuiverste capsules, pillen of poeders tot je neemt. Dat is onze belofte naar jou.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

252 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

prima webshop

prima webshop. De capsules hebben wel een sterke geur.

9 juin 2026

Hoi Ruud,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop.

Omdat we onze producten graag zo puur mogelijk houden en zo min mogelijk onnodige toevoegingen gebruiken, kunnen de natuurlijke ingrediënten soms wat sterker ruiken. Dit hoort bij het product en heeft geen invloed op de kwaliteit. We begrijpen wel goed dat je dit als minder prettig kunt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima voeding supplement .

9 juin 2026

Hoi Filip,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons supplement. Daar worden we blij van!

Veel plezier met het verdere gebruik en een fijne dag gewenst.

Heel tevreden over.

Uitgebreide informatie over het product. Snelle levering. En merkbaar effect van het product.

Hoi Marlies,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de uitgebreide productinformatie en de snelle levering. Geweldig ook dat je een merkbaar effect van het product ervaart!

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het verdere gebruik.

Tevreden

Snelle , vlotte levering, tevreden over het aanbod en de kwaliteit van de producten

Hoi Stijn,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, ons aanbod en de kwaliteit van onze producten.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en veel plezier met je producten!

Noté 4 sur 5 étoiles

De tabletten zijn makkelijk door te…

De tabletten zijn makkelijk door te slikken voor mij, maar 2 per dag vind ik veel. Ook zijn ze erg prijzig😉

Hoi Jannah,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de tabletten voor jou makkelijk door te slikken zijn.

Bedankt ook voor je feedback over het aantal tabletten per dag en de prijs. We begrijpen dat dit voor iedereen anders kan worden ervaren en nemen je opmerkingen graag mee.

Kwaliteit

De framboos collageen is super lekker te drinken. De supplementen zijn in een goed opneembare vorm en troepvrij.
Snelle levering was ook fijn

3 juin 2026

Hi Jacqueline,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat de Collageen Framboos zo goed bevalt en dat je de smaak zo lekker vindt. Daarnaast is het geweldig om te lezen dat je onze supplementen waardeert vanwege de goed opneembare vormen en de pure samenstelling zonder onnodige toevoegingen. Daar besteden we veel aandacht aan, dus fijn dat dit wordt opgemerkt.

Veel plezier met je producten en bedankt voor het vertrouwen in Nutribites!

Snel geleverd

Snel geleverd
Heerlijk product
Gebruik nu ruim een maand en merk al een verschil

6 juin 2026

Hoi Gea,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We doen ons best om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen, dus leuk dat je dit waardeert.

Daarnaast is het geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over het product. Extra fijn dat je na ruim een maand gebruik al verschil merkt. We hopen dat je ook de komende periode positieve resultaten blijft ervaren.

Veel plezier met het verdere gebruik van het product en bedankt voor het vertrouwen in ons!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service. En Pakte voorheen collageen van een merk bij deze merk je direct het verschil van kwaliteit en structuur…

Hoi Marie,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus leuk dat je dit waardeert.

Daarnaast is het geweldig om te lezen dat je direct verschil merkt in de kwaliteit en structuur van onze Collageen. We besteden veel aandacht aan de samenstelling en kwaliteit van onze producten, dus dit is fijn om te horen.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en veel plezier met het gebruik van onze Collageen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had geen track & trace code…

Ik had geen track & trace code ontvangen, maar én het pinksterweekend zat er tussen én had ik eerst de bestelling geplaatst en daarna alsnog een account aangemaakt. Telefonisch was het snel opgelost.

25 mai 2026

Hoi Nitramzs,

Bedankt voor je review!

Wat vervelend dat je geen track & trace code had ontvangen. We begrijpen goed dat dit vragen kan oproepen, zeker wanneer je uitkijkt naar je bestelling.

Fijn dat je contact met ons hebt opgenomen en dat we dit telefonisch snel voor je hebben kunnen oplossen. Ondanks het Pinksterweekend, zijn we blij dat alles uiteindelijk goed terecht is gekomen.

Bedankt voor je begrip en het delen van je ervaring. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Zeer snelle levering

4 juin 2026

Hoi Margrethe,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen, dus leuk dat je dit waardeert.

Veel plezier met je producten en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Hoi Erwin,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze supplementen. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, dus het is leuk om te lezen dat je dit waardeert.

Ook geweldig om te horen dat de levering snel was. Daar doen we iedere dag ons best voor, dus fijn dat je deze service als positief hebt ervaren.

Veel plezier met je producten en bedankt voor het vertrouwen!

Heel snelle levering

Heel snelle levering. Ik heb de collageen framboos besteld en magnesium. De collageen lost wel degelijk goed op als je er een paar minuutjes doorheen roert met een vorkje en smaakt ook lekker. Ik heb geen klonters dus neem er de tijd voor. Over het resultaat kan ik nog niets zeggen want ik neem het nog maar een tweetal weken en je moet het toch minstens 6 a 10 weken nemen als je wil oordelen over het resultaat. Vandaar dat ik voor Nutribites koos want andere verkopers geven zomaar je geld terug als je geen resultaat ziet binnen 30 dagen…😏 dit kan sowieso niet dus vandaar mijn voorkeur voor dit merk. Ik hoop dat het werkt…

20 mai 2026

Hoi Nancy,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de levering heel snel was. Daar doen we ook ons best voor, top dat je deze service waardeert!

Fijn ook om de horen dat je tevreden bent over het gebruik van onze collageen en dat je onze garantietermijn waardeert.

We zijn benieuwd naar je ervaring zodra je de collageen een tijdje hebt gebruikt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelling en levering ging vlot

Bestelling en levering ging vlot , afwachten nu of het product zijn ding doet

3 juin 2026

Beste meneer Willems,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat de bestelling en levering snel was. We zijn benieuwd naar uw ervaring zodra u het product een tijdje heeft gebruikt.

Snelle levering.

21 mai 2026

Hi Natacia,

Ontzettend fijn om te horen dat de levering snel was. Veel plezier met je producten en een heel fijne dag gewenst!

Bewezen goed.

De vitamine D3 doet zijn werk uitstekend volgens de bloeduitslag. En Nutribites heeft snel en zorgvuldig geleverd.

Hi Ria,

Wat een fantastisch nieuws om te horen! Hartelijk dank voor je mooie review.

Wat fijn dat je bloeduitslag laat zien dat onze Vitamine D3 zijn werk uitstekend doet. Dat is precies waar we het voor doen! Fijn ook dat de levering snel en zorgvuldig is verlopen.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen in ons en we wensen je een fijne dag toe!

Bezorging ging fout door DHL

Bezorging ging fout door DHL, mijn bestelling was en is nog steeds spoorloos. Contact opgenomen met Nutribites, snel reactie terug ontvangen en ze stuurden mij opnieuw dezelfde bestelling via post nl en dat ging wel goed.

1 mai 2026

Hi Clair,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring!

Wat onwijs vervelend dat de eerste bezorging via DHL misging en dat je bestelling spoorloos is geraakt. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten gunnen.

Tegelijkertijd vinden we het echt super om te horen dat we dit zo snel en netjes voor je hebben kunnen oplossen met de nieuwe zending via PostNL. Fijn dat de producten nu wel in goede orde zijn aangekomen!

Heel veel plezier met je bestelling en mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Je hebt veel collageen, maar minpunt

Je hebt veel collageen, voor een normaal bedrag en daar ben ik zeer tevreden over.
Een minpunt is de deksel, die
zit niet stevig op de bus. Mijn bus viel om en ik ben gelijk heel veel collageen kwijt, omdat de deksel er veel te los opzit. Het zou fijn zijn als dit zou veranderen.
Ik kreeg al snel een bericht terug en er wordt gekeken naar het probleem en ik krijg een nieuwe pot opgestuurd, kijk dat is nu echte service, heel erg bedankt!

31 mai 2026

Hi Tjakie,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de hoeveelheid en de prijs van ons Collageen!

Tegelijkertijd is het natuurlijk enorm balen dat de bus is omgevallen en dat er hierdoor veel poeder verloren is gegaan. Dat is absoluut niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit erg zonde is.

Ontzettend bedankt voor deze waardevolle feedback over de deksel. We nemen dit direct mee om te kijken hoe we in de toekomst te kunnen verbeteren.

Wat fijn dat je onze service waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Top dat je in je review aangeeft hoe blij je hiermee bent.

Veel plezier met de collageen en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Het kwam op tijd

Het kwam op tijd. Het is niet vies. Er zit geen suiker in. Ik kan nog niet zeggen of het goed voor me is. Dat zal op termijn blijken.

15 avril 2026

Hi Wendela,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je bestelling netjes op tijd is aangekomen en dat het product goed in de smaak valt.

Het is inderdaad heel logisch dat je het effect nog niet direct merkt. Je lichaam heeft bij supplementen vaak even de tijd nodig om de voorraden goed aan te vullen. We hopen natuurlijk dat het je op de langere termijn heel goed zal doen!

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten. Een fijne dag verder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Verder geen op- of aanmerkingen

Verder geen op- of aanmerkingen. Producten zijn goed ( hier gekocht omdat de reviews goed waren). Nu al meerdere keren besteld, en blijf dit waarschijnlijk ook doen👍🏻

30 mai 2026

Hi Harald,

Wat ontzettend leuk om te horen! Super bedankt voor je review en je complimenten. Wat fijn dat de goede beoordelingen van anderen je destijds hebben overtuigd en dat de producten nog steeds zo goed bevallen.

We zijn ontzettend blij met jou als vaste klant en we blijven natuurlijk onze uiterste best doen om je ook bij je volgende bestellingen de beste kwaliteit te leveren.

Nogmaals hartelijk dank voor het delen van je ervaring en heel graag tot de volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Uitstekende kwaliteit creatine en…

Uitstekende kwaliteit creatine en magnesium. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Nadelen: verpakking (zak) creatine beetje onhandig bij gebruik .
Pillen magnesium zijn (te) groot .
En het zou mooi zijn als ik Nutribites gewoon in een winkel kan kopen, scheelt bezorgkosten .

Hi Robert,

Bedankt voor je mooie review en je complimenten over de kwaliteit van onze Creatine en Magnesium!

Het is jammer dat je de zak van de Creatine wat onhandig vindt en dat de Magnesiumtabletten voor jou aan de grote kant zijn.

We nemen je feedback hierover direct mee om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

We verkopen onze producten momenteel inderdaad alleen online. Als tip willen we meegeven dat de verzending vanaf €40,- altijd helemaal gratis is; zo kun je alsnog profiteren van gratis verzending!

Nogmaals hartelijk dank voor je waardevolle feedback.

Team Nutribites

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus