Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige en supersnelle service! Gisteren besteld en vandaag al in huis. Helaas was het zakje tijdens het transport beschadigd geraakt, maar na één mailtje naar de klantenservice werd er direct (en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij belangrijk dat ingrediënten “echt” zijn.Te veel van dit soort producten te koop met foute ingrediënten. Geen zooi bij Nutribites!Daar ga ik bij hun vanuit , mede door hun duidelijke uitleg v... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het product de B12 vitamine is zeer goed bevallen, nog steeds. Maar een minpuntje was de levering....je kon aangeven welke bezorgdienst te willen, mijn ervaring met DHL is minder goed en dus Postnl m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementenbedrijf dat de nadruk legt op kwaliteit en zuiverheid. Wij zijn van mening dat er vandaag de dag nog te veel wettelijk is toegestaan, zoals de toevoeging van dubieuze ingrediënten of onnodige vulstoffen. In plaats van te starten met welke ingrediënten wij wel in onze producten willen, hebben wij het omgedraaid. Wij zijn gestart met wat wij niet in onze producten willen, zodat er een prachtig, zuiver supplement ontstaat zonder onnodige vulstoffen of chemische zoetstoffen. Wij hebben ontdekt dat er 42 potentieel schadelijke stoffen zijn die niet in een zuiver supplement thuishoren. Bij Nutribites zul je deze 42 potentieel schadelijke ingrediënten niet tegenkomen. Nu niet, morgen niet en ook niet over 10 jaar. Wij willen dat je met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen, wetende dat je de zuiverste capsules, pillen of poeders tot je neemt. Dat is onze belofte naar jou.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

252 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Clean en puur

Snel geleverd, heldere en correcte omschrijving, goede informatie. Vertrouwen dat deze producten "clean en puur" zijn.

28 mai 2026

Hi Vivienne,

Wat een fijn compliment, hartelijk dank voor deze mooie review!

Het is geweldig om te horen dat de snelle levering en onze heldere informatie hebben bijgedragen aan je goede ervaring. Wij doen er achter de schermen alles aan om die belofte elke dag weer waar te maken, zodat je onze supplementen met vol vertrouwen kunt gebruiken.

Ontzettend bedankt voor je vertrouwen en alvast een heel fijn weekend gewenst!

Blij mensje

Ik heb een abbonement op Greenjuice. Dit gebruik ik al jaren trouw iedere ochtend. Ook wel andere soms goedkopere Greenjuices geprobeerd, maar kom toch weer terug bij Nutribites. Daar zit gewoon veel meer in en geen rare toevoegingen. En het smaakt stukken beter. Ook andere producten zoals multivitaminen zijn mooi clean. Ben helemaal tevreden, enig klein puntje zou kunnen zijn dat iedere maand een nieuwe bus greenjuice misschien wat veel is voor 1 persoon. Zou mooier zijn als dat iedere anderhalve of 2 maanden zou kunnen.

28 mai 2026

Hi Arjen,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat je al jaren zo trouw bent aan onze Green Juice en dat de smaak en de pure ingrediënten je zo goed bevallen. Daar doen we het voor!

Je hebt ook een heel goed punt wat betreft de frequentie van het abonnement. Iedere maand een nieuwe bus kan voor één persoon inderdaad net iets te snel gaan.

Gelukkig kunnen we dit heel eenvoudig voor je oplossen! Als je ons even een e-mail stuurt op info@nutribites.nl met je gegevens, dan kunnen wij de levering van je abonnement direct aanpassen naar bijvoorbeeld iedere anderhalve of twee maanden. Zo krijg je het precies geleverd op het tempo dat voor jou prettig is.

Nogmaals ontzettend bedankt voor je review en je vertrouwen in Nutribites. Alvast een heel fijn weekend gewenst!

Gezonde Groet,

Goed

Tja. Geen klachten tot dusver.

Hoi Selmar,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zijn benieuwd naar je ervaring zodra je het product een tijdje hebt gebruikt.

Een fijne dag gewenst!

Altijd zeer tevreden

Ik ben altijd zeer tevreden over Nutribites.

Alleen deze keer heb ik wel een vraag. Ik was niet thuis, dus de probiotica hebben 1.5 dag met zo'n 30 graden in een zwarte metalen pakketbox, die overdag vol in de zon staat, gelegen. Overleven de bacteriën dit wel? Want het zal daar binnen misschien wel 40 graden of meer geweest zijn.

Update: ik krijg een nieuwe zending van Nutribites en ik zorg dat ik thuis ben om de bacteriën te verwelkomen. Heel erg fijn bedankt voor het meedenken! 👍

Hi DvL,

Bedankt voor je review en fijn dat je altijd zeer tevreden bent over ons!

Goed dat je dit aangeeft, want dat inderdaad van invloed zijn op de werking. We gaan je nieuwe probiotica toesturen.

Neem de volgende keer gerust contact met ons op hierover, dan lossen we dit passend voor je op.

Een hele fijne dag gewenst!

Kwalitatief zeer goede vitamines

Kwalitatief zeer goede vitamines voor een redelijke prijs. Komt over als een eerlijk bedrijf.

25 mai 2026

Hi Margriet,

Bedankt voor je mooie en oprechte review! Wat ontzettend fijn om te horen dat onze vitamines zo goed bevallen en dat je de prijs-kwaliteitverhouding als redelijk ervaart.

We doen er alles aan om een eerlijk en transparant merk te zijn, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo op jou overkomt. Daar zijn we heel trots op!

gedaan wat toegezegd was

20 mai 2026

Hi Annemarie,

Bedankt voor je mooie en duidelijke review!
Fijn om te horen dat we onze beloftes hebben waargemaakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vrij van zware metalen en zooi

Prima producten en vrij van zware metalen en ander zooi. Ook nog eens onafhankelijk getest

25 mai 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze producten je bevallen.

We vinden het heel belangrijk dat onze supplementen puur, veilig en van de allerhoogste kwaliteit zijn. Daarom laten we ze inderdaad altijd onafhankelijk testen op onder andere zware metalen en andere onzuiverheden. Super dat je dit zo waardeert!

Prima product

Prima product, snelle levering, goed van smaak

Hi Geert,

Bedankt voor je fijne review! Wat super om te horen dat het product goed in de smaak valt en dat de levering lekker snel was. Daar doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na slechts 2 weken de whey protein…

Na slechts 2 weken de whey protein gebruikt te hebben merkte ik een duidelijk verschil in spierkracht. Heel blij mee!

21 avril 2026

Hi Margreeth,

Bedankt voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat je al zo snel verschil merkt. Super om te horen dat je er zo blij mee bent!

Heel veel succes met je sportieve doelen en een hele fijne dag gewenst!

Heel tevreden!

Duidelijke website, super snelle service!

Hi Anneke,

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat onze website zo duidelijk is en dat de service lekker snel was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed resultaat en snel bezorgd.

Als eerste is de bestelling al de volgende dag bezorgd en het was voor mij om te proberen en te kijken of het wel zou werken, dat viel mij 100% mee zodat ik het weer opnieuw heb besteld en een abonnement heb genomen.

Hi Fred,

Bedankt voor je fijne review! Wat super om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen.

Ontzettend leuk dat je na deze positieve ervaring hebt besloten om opnieuw te bestellen en een abonnement bij ons af te sluiten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten en snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

9 mai 2026

Hi,

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de producten goed bevallen en dat de levering lekker snel was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Product is goed en niet zoet

Product is goed en niet zoet. Prijs kwaliteit erg goed.

Hi Ryan,

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de producten goed bevallen.

Kwaliteit is prima.

22 mai 2026

Hi Andy,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kwaliteit bevalt.

Echte service!

De DHL bezorger had mijn pakje achtergelaten in de centrale hal, helaas was het verdwenen. Na contact te hebben opgenomen met Nutibites hebben ze direct een nieuw pakje gestuurd zonder extra kosten. Dat noem ik echte service! Daarnaast leveren ze ook nog eens goede supplementen.

11 mai 2026

Hi Anjo,

Bedankt voor je fijne review! Wat ontzettend vervelend dat het eerste pakketje was verdwenen uit de centrale hal, maar we zijn heel blij dat we dit zo snel en goed voor je hebben kunnen oplossen.

Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de supplementen! Veel plezier met je producten.

Top product

Top product. Netjes bezorgd en super goed kwaliteit.

22 mai 2026

Hi Faezeh,

Super bedankt voor je mooie complimenten! Ontzettend fijn om te horen dat het product goed bevalt en netjes is bezorgd. Daar doen we het voor.

Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!

Duidelijkheid samenstelling

Duidelijkheid samenstelling, kwaliteit en snelle levering

21 mai 2026

Hi Daniel,

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Kwaliteit, transparantie over de samenstelling en een snelle service zijn voor ons ontzettend belangrijk. Fijn om te horen dat dit precies is hoe je onze dienstverlening hebt ervaren.

Veel plezier met je aankoop en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Fijne dag verder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over dit product

Ik ben zeer tevreden over dit product. Het enige minpunt is dat de pillen behoorlijk groot zijn en ik moeite heb ze doorteslikken.

20 mai 2026

Hi Marie

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over de werking van het product.

We begrijpen je feedback over de grootte van de tabletten heel goed. Vanwege de hoge dosering is er veel basismateriaal nodig, waardoor ze helaas wat forser uitvallen.

Als tip kun je de tabletten eventueel doormidden breken, of verpulveren en door wat yoghurt of een smoothie roeren om het innemen makkelijker te maken.

Een fijne dag verder!

Goede kwaliteit betrouwbaar

Goede kwaliteit
Correct geleverd

19 mai 2026

Hi Peter,

Bedankt voor de goede review!

Het is voor ons erg belangrijk om goede en betrouwbare producten te leveren en deze op correcte wijze bij onze klanten te bezorgen. Het doet ons dan ook goed om te lezen dat je ons product en onze service waardeert.

Veel plezier met je producten en we staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede zuivere producten en snelle…

Goede zuivere producten en snelle levering.

1 mai 2026

Hi Jasper,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de zuiverheid van onze producten en de snelle levering. Kwaliteit en een goede service zijn voor ons het allerbelangrijkst.

Veel plezier met je supplementen en een heel fijne dag gewenst!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus