Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige en supersnelle service! Gisteren besteld en vandaag al in huis. Helaas was het zakje tijdens het transport beschadigd geraakt, maar na één mailtje naar de klantenservice werd er direct (en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een abbonement op Greenjuice. Dit gebruik ik al jaren trouw iedere ochtend. Ook wel andere soms goedkopere Greenjuices geprobeerd, maar kom toch weer terug bij Nutribites. Daar zit gewoon veel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij belangrijk dat ingrediënten “echt” zijn.Te veel van dit soort producten te koop met foute ingrediënten. Geen zooi bij Nutribites!Daar ga ik bij hun vanuit , mede door hun duidelijke uitleg v... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het product de B12 vitamine is zeer goed bevallen, nog steeds. Maar een minpuntje was de levering....je kon aangeven welke bezorgdienst te willen, mijn ervaring met DHL is minder goed en dus Postnl m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementenbedrijf dat de nadruk legt op kwaliteit en zuiverheid. Wij zijn van mening dat er vandaag de dag nog te veel wettelijk is toegestaan, zoals de toevoeging van dubieuze ingrediënten of onnodige vulstoffen. In plaats van te starten met welke ingrediënten wij wel in onze producten willen, hebben wij het omgedraaid. Wij zijn gestart met wat wij niet in onze producten willen, zodat er een prachtig, zuiver supplement ontstaat zonder onnodige vulstoffen of chemische zoetstoffen. Wij hebben ontdekt dat er 42 potentieel schadelijke stoffen zijn die niet in een zuiver supplement thuishoren. Bij Nutribites zul je deze 42 potentieel schadelijke ingrediënten niet tegenkomen. Nu niet, morgen niet en ook niet over 10 jaar. Wij willen dat je met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen, wetende dat je de zuiverste capsules, pillen of poeders tot je neemt. Dat is onze belofte naar jou.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

252 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere omschrijving op de site

Heldere omschrijving op de site, snelle levering en een betrouwbare winkel om de supplementen te kopen.

18 mai 2026

Hi Aad,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat onze website, de snelle levering en onze betrouwbaarheid zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je supplementen en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo snel geleverd niet normaal nog nooit…

Zo snel geleverd niet normaal nog nooit meegemaakt het hoeft niet maar wel fijn, verder of het werkt moet ik nog ervaren daar is nog de tijd te kort voor om dit te ervaren.

3 mai 2026

Hi Henk,

Wat ontzettend leuk om te horen!

We doen er altijd alles aan om je bestelling zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden, dus dit is een mooi compliment voor ons team.

Het is heel begrijpelijk dat je nog even de tijd nodig hebt om de werking te ervaren, geef je lichaam er ook rustig de tijd voor. We hopen dat de producten je net zo goed gaan bevallen als de levering!

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, stel ze gerust. Heel veel plezier met je vitamines!

Noté 5 sur 5 étoiles

I noticed for the second time that the…

I noticed for the second time that the capsule count seems incorrect. The bottle says 120 vitamin C capsules, and the recommended dose is 2 capsules per day, but in the end only 1 capsule was left instead of 2.Nutribites reacted to my feedback very quickly and professionally. Thank you for taking action and resolving the issue.

Hi Zane,

Thank you for your feedback!

We are very sorry to hear that the capsule count was incorrect, this is certainly not the standard we strive for.

Please accept our sincere apologies for this inconvenience. We want to investigate this thoroughly and make things right for you!

To ensure a quick resolution, we will contact you directly via email today. Please keep an eye on your inbox so we can solve this for you as soon as possible.

Thank you again for bringing this to our attention, we will be in touch shortly!

Have a nice day!

Kind regards,

Hi Mohamed,

Bedankt voor je mooie beoordeling.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan staan we altijd voor je klaar!

Fijne dag verder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed spul geen allergische reacties

Goed spul geen allergische reacties. Op andere merken wel.

Hi Nicole,

Bedankt voor je mooie review. We zijn ontzettend blij dat onze producten zo goed bevallen en dat je er geen allergische reacties op krijgt.

Kwaliteit en pure ingrediënten zijn voor ons heel belangrijk, dus dit is een prachtig compliment. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en op naar een goede gezondheid!

Ziet er goed en vertrouwd uit

Ziet er goed en vertrouwd uit

9 mai 2026

Hi,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze website er goed en vertrouwd voor je uitziet. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop, dus dit is erg waardevol om te lezen.

Mocht je vragen hebben over onze producten, stel ze gerust. Een heel fijne dag gewenst!

overzichtelijke website

16 mai 2026

Hi Marion,

Hartelijk dank voor je mooie compliment! Wat fijn om te horen dat je onze website zo overzichtelijk vindt. We doen ons best om het vinden van de juiste producten zo makkelijk mogelijk te maken, dus dit is erg leuk om te lezen.

Veel plezier met je producten en een heel fijne dag gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Felt the positive effects from the…

Felt the positive effects from the first dose! Will definitely be using Nutribites regularly.

7 mai 2026

Hi Lida,

Thank you so much for your wonderful review! We are absolutely thrilled to hear that you felt the positive effects right from your very first dose. That is amazing!

Have a nice evening!

Kind regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede kwaliteit.

Hi Kevin,

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat de levering snel is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Een fijne dag verder.

Kwalitatief goede supplementen

Snelle bezorging, kwalitatief goede supplementen

Hi Doetie,

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit van de supplementen als de snelheid van de bezorging aan je verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Als bariatrisch patiënt, durf ik hierop te vertrouwen

De producten komen op mij betrouwbaar over en lijken waar te maken wat ze beloven. Als bariatrisch patiënt word ik jaarlijks gecontroleerd en mijn bloedwaardes worden perfect genoemd. Ik gebruik de multi- man en de b12 smelttabletjes. Natuurlijk ook actief bezig met voeding, maar de supplementen leveren absoluut hun bijdrage.

Hi Frank,

Bedankt voor je vertrouwen en het delen van deze mooie ervaring!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat ze een waardevolle aanvulling vormen op je gezonde levensstijl. Het is erg mooi om te lezen dat de combinatie van een bewuste voeding en onze supplementen voor jou zo goed uitpakt.

Een fijne dag verder.

Aan te raden!

Ik bestel vaker bij Nutribites. De prijzen zijn goed. De communicatie is prettig, wanneer je iemand moet spreken. Maar vooral de producten zijn fijn en volgens mij erg clean! Ik ben tevreden!

Hi Damla,

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons!

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en dat de kwaliteit en puurheid ervan je opvallen, dit vinden wij erg belangrijk. Ook goed om te horen dat je onze communicatie als prettig ervaart, we staan altijd graag voor je klaar.

Heel tevreden!

Altijd snelle levering
Tevreden over product(visolie)

Hi Ingrid,

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze Visolie en dat de levering zoals gebruikelijk weer vlot is verlopen. We doen ons best om de kwaliteit en service altijd op dit niveau te houden.

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer!

Gezonde Groet,

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

2 mai 2026

Hi,

Bedankt voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je de producten snel in huis had. We doen er alles aan om het proces zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Veel plezier met je aankoop!

Gezond begin van de dag

Heerlijk om de dag gezond mee te beginnen. Ik drink dit ipv koffie, onder werktijd, ik merk dat ik veel meer energie heb. Ook s avonds ben ik niet meer zo uitgeput.

Hi,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je je dag op deze manier gezond begint en dat je onze producten zo prettig vindt in je dagelijkse routine. Het is erg mooi om te lezen dat je je gedurende de dag en ook 's avonds fitter en vitaler voelt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Abonnement is fijn en kan gepauzeerd…

Abonnement is fijn en kan gepauzeerd worden

Hi Anita,

Bedankt voor het achterlaten van je review!

Fijn om te horen dat het abonnement goed bevalt en dat de pauzeerfunctie als prettig wordt ervaren. We vinden het belangrijk dat je zelf de volledige controle houdt over je bestellingen.

Bedankt voor het vertrouwen en nog een hele fijne dag!

Hele goede kwaliteit

Snelle levering, goede zuivere supplementen en hele goede kwaliteit

Hi Karin,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en onze service. We vinden kwaliteit en zuiverheid erg belangrijk, dus het is extra leuk om te lezen dat dit zo wordt ervaren.

Een fijne dag gewenst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering goeie prijzen en goeie…

Snelle levering goeie prijzen en goeie producten

Hi Nicky,

Bedankt voor je goed review!

Wat fijn dat je onze levering, prijzen en producten waardeert. We streven er altijd naar om effectieve producten te bieden tegen een goede prijs en deze snel bij onze kanten te bezorgen.

Veel plezier met de producten!

Trouw!

Klantvriendelijk, snelle service goede uitleg

Hi Marie-jose,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, service en uitleg. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en snelle service te bieden.

Veel plezier met de producten en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Noté 3 sur 5 étoiles

Maatschep

Al eerder een mail gestuurd dat het maarschepje nu groter is! Wat ik vervelend
Vind is dat ik al die vorige potten een te lage dosering hebt gebruikt! Wat de werking beïnvloed!
Krijg daar geen eerlijke feedback over!

Beste Helma,

Bedankt voor je review en het delen van deze ervaring. Wat fijn dat je contact opneemt, want we vinden het belangrijk dat je een goed gevoel bij ons producten.

We kunnen je gelukkig geruststellen. De maatschep van de collageen is inderdaad iets groter. Dit komt doordat de dichtheid van het product is veranderd.

Met één dagdosering krijg je nog steeds dezelfde hoeveelheid collageen binnen en je doet ook nog steeds 30 dagen met een pot. Daar is niets in veranderd.

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende gerustgesteld. Mocht je aanvullende vragen hebben of gebruik willen maken van onze garantie, dan kun je ons altijd mailen via info@nutribites.nl. Je kunt ons ook op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bellen op tel. 085 0605 704. Onze collega zit dan klaar om je vragen te beantwoorden.

We hopen dat ons antwoord je helpt om met vertrouwen gebruik te maken van onze Collageen.

Fijne dag en gezonde groet,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus