Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige en supersnelle service! Gisteren besteld en vandaag al in huis. Helaas was het zakje tijdens het transport beschadigd geraakt, maar na één mailtje naar de klantenservice werd er direct (en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een abbonement op Greenjuice. Dit gebruik ik al jaren trouw iedere ochtend. Ook wel andere soms goedkopere Greenjuices geprobeerd, maar kom toch weer terug bij Nutribites. Daar zit gewoon veel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij belangrijk dat ingrediënten “echt” zijn.Te veel van dit soort producten te koop met foute ingrediënten. Geen zooi bij Nutribites!Daar ga ik bij hun vanuit , mede door hun duidelijke uitleg v... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het product de B12 vitamine is zeer goed bevallen, nog steeds. Maar een minpuntje was de levering....je kon aangeven welke bezorgdienst te willen, mijn ervaring met DHL is minder goed en dus Postnl m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementenbedrijf dat de nadruk legt op kwaliteit en zuiverheid. Wij zijn van mening dat er vandaag de dag nog te veel wettelijk is toegestaan, zoals de toevoeging van dubieuze ingrediënten of onnodige vulstoffen. In plaats van te starten met welke ingrediënten wij wel in onze producten willen, hebben wij het omgedraaid. Wij zijn gestart met wat wij niet in onze producten willen, zodat er een prachtig, zuiver supplement ontstaat zonder onnodige vulstoffen of chemische zoetstoffen. Wij hebben ontdekt dat er 42 potentieel schadelijke stoffen zijn die niet in een zuiver supplement thuishoren. Bij Nutribites zul je deze 42 potentieel schadelijke ingrediënten niet tegenkomen. Nu niet, morgen niet en ook niet over 10 jaar. Wij willen dat je met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen, wetende dat je de zuiverste capsules, pillen of poeders tot je neemt. Dat is onze belofte naar jou.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

252 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goede kwaliteit van producten

Eerlijkheid over de kwaliteit.
Snel geleverd, fijne info op de website en nieuwsbrief over de producten.

22 avril 2026

Beste H. Kollenburg,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze service. We streven naar een hoge kwaliteitsstandaard voor onze producten en vinden het belangrijk om onze klanten eerlijk en goed te informeren en producten snel te leveren.

Veel plezier met de producten en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Heb er wel baat bij

Heb er wel baat bij

Hi Remmie,

Bedankt voor de mooie review!

Ontzettend fijn dat je er baat bij hebt, dat zal ongetwijfeld een groot verschil maken in hoe je je voelt.

We blijven je met plezier ondersteunen bij je gezonde leefstijl!

Noté 5 sur 5 étoiles

de verzending gaat heel snel..

de verzending gaat heel snel... soms heb ik het zelfs de volgende dag al binnen. advies vragen gaat heel makkelijk. bij nutribites zijn ze heel goed telefonisch bereikbaar en nemen ruimschoots de tijd voor je.
v.w.b. de ervaring van het product moet ik eerlijk zijn en zeggen dat ik me laat leiden door een externe partij. de reden hiervoor is omdat ik vaak het resultaat niet goed kan voelen behalve met de magnesium. als ik die niet gebruik dan heb ik acuut krampen in de nacht

Beste M. van Hoorn,

Bedankt voor je mooie review.

Ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met onze verzending en klantenservice. We vinden het belangrijk om klanten persoonlijk te woord te staan en van goed advies te voorzien. We zijn blij om te horen dat je deze service waardeert.

Dank ook voor je eerlijkheid. Goed dat je je laat adviseren en mooi dat de magnesium zoveel voor je doet.

Heel veel succes met je gezonde levensstijl en nog een fijne dag verder!

Snelle levering,goede producten

Hi Tonja,

Bedankt voor de mooie review!

We doen ons best om goede producten samen te stellen en snel te leveren. We zijn blij om te horen dat je onze inspanningen zo hoog waardeert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wesite duidelijk en snelle levering.

22 avril 2026

Beste klant,

Bedankt voor de goede review!

Het doet ons goed om te lezen dat je onze snelle levering en uitleg op onze website waardeert.

Veel plezier met je producten en we staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!

Goed product

Goed product, snelle verzending nette prijzen

16 janvier 2026

Hoi Robin,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en onze service. We vinden goede producten, snelle verzending en nette prijzen erg belangrijk, dus zijn we blij om jouw waardering hiervoor te mogen ontvangen.

Goede ervaring .

De bestelling was gemakkelijk te maken.
De verzending gaat ook erg snel.
Je word ook goed geinformeerd over de statusvvan je bestelling.

5 avril 2026

Hoi Dennis,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We vinden gemak, snelle verzending en goede informatie erg belangrijk, dus het is extra leuk om te lezen dat je dit ook ervaart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is lekkerder dan andere green…

Het is lekkerder dan andere green juices en de prijs/ kwaliteit verhouding is ook beter vind ik.

Hi Heleen,

Bedankt voor je mooie review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je de prijs/kwaliteitverhouding van onze Green Juice waardeert en dat de smaak zo goed bevalt. We doen ons best om een product te maken dat niet alleen effectief en goed geprijsd is, maar ook fijn om in te nemen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke informatie op de site, producten lijken tot nu toe goed te werken (ik zit nog niet op de maximale inwerktijd, maar heb het idee dat ik geleidelijk verandering merk). Ook een snelle verzending.

Hoi Koen,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je geleidelijk verandering merkt.

Mooi dat je onze website als informatief en goed leesbaar ervaart, en dat je het waardeert dat we onze producten snel verzenden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede producten hele vlotte levering …

Goede producten hele vlotte levering mogelijkheid tot abbonnementen, ideaal!
Jammer dat een losse bestelling niet tegelijk met mijn abbonnement bezorgd werd( er bij in.)

25 avril 2026

Hi Brennie,

Bedankt voor de review!

Het is voor ons ontzettend fijn om te horen dat onze producten goed bevallen. Fijn ook dat je onze snelle service en het gemak van het abonnement zo waardeert.

We doen ons best om een losse bestelling tegelijk met abonnement te bezorgen. We hopen dat het de volgende keer wel lukt.

Veel plezier met de producten!

Goede producten,snelle bezorging

Beste mevrouw Kramer,

Bedankt voor de mooie review!

Het is fijn om te horen dat onze producten goed bevallen. Fijn ook dat je onze snelle bezorging zo waardeert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten en zeer goed…

Goede producten en zeer goed laagdrempelig advies

1 mai 2026

Hi JJ,

Wat een ontzettend fijn compliment, bedankt voor je review!

Het is onze missie om goede supplementen aan te bieden, dus het is fijn om te lezen dat je dit zo ervaart. We staan altijd klaar om mee te denken en advies te geven, we vinden het belangrijk dat je de juiste keuze kunt maken voor jouw gezondheid.

Een fijne dag verder!

Biotics en Relax

Met mijn biotics heb ik een goede ervaring maar met Relax moest ik na een week stoppen omdat ik er slechter door ben gaan slapen.

1 avril 2026

Hi Sandro,

Bedankt voor je mooie review en het delen van deze ervaring!

Wat fijn dat de Biotica zo goed bevalt. We zijn ook blij om je ervaring met de Relax te horen, want onze ruime garantie biedt de mogelijkheid om je volledige aankoopbedrag terug te ontvangen voor het geval dat producten niet bevallen. We hebben het aankoopbedrag dan ook naar je teruggestort en hopen je hiermee zo goed mogelijk van dienst te zijn geweest.

Veel plezier met de Biotica en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed opneembare vitamines en mineralen

Goed opneembare vitamines en mineralen. Snelle levering en goede klantenservice.

12 mai 2026

Hi Patricia,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat de levering en klantenservice naar wens zijn. Het is voor ons belangrijk om goed opneembare vitamines en mineralen te leveren en we zijn blij om te horen dat je onze inspanningen waardeert.

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

De supplementen zijn van zeer goede…

De supplementen zijn van zeer goede kwaliteit.
Mooie aanbiedingen bij meerdere verpakkingen.
Snelle levering.

11 mai 2026

Hi Marianne,

Bedankt voor de goede review!

Het is voor ons erg belangrijk om echt werkzame producten te leveren tegen een goede prijs en deze snel bij onze klanten te bezorgen. Het doet ons dan ook goed om te lezen dat je onze inspanningen waardeert.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Hi Heidi,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat de levering naar wens was. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en fijn creatine drink makkelijk…

Goede en fijn creatine drink makkelijk weg. Geen klontjes. Ook de vitamines lijken goed bij te dragen.

12 mai 2026

Hi Richie,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze creatine en dat de vitamines ook goed bij lijken te dragen. We doen ons best om een product te maken dat niet alleen effectief is, maar ook fijn om in te nemen.

Noté 5 sur 5 étoiles

top producten tegen goede prijs.

top producten tegen goede prijs.

Hoi Dagmar,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de prijs.

Goede omschrijving website

Goede omschrijving website
Producten zeer goed

Hoi Erica,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Mooi dat je onze website als goed leesbaar ervaart, en dat je onze producten en snelle levering waardeert.

Fijne aanbieding

Fijne aanbieding , goede kwaliteit

Hi Bezoeker,

Bedankt voor je goede review!

Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze aanbieding en dat je de kwaliteit van onze producten waardeert. Daar doen we het voor!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus