Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Am comandat un laptop si un smartphone. Pentru laptop am primit cadou 4GB de RAM pentru care am fost contactat pentru a fi intrebat daca sa ii instaleze ei sau nu. A doua surpriza placuta a fost i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Recomand des aceasta companie si imi place sa lucrez cu ea pentru promptitudinea serviciilor si a raspunsurilor. Preturile sunt foarte bune, aspect foarte important dealtfel. Produsele vin une... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Totul a decurs perfect in ceea ce priveste trimiterea produsului de la firma d-voastra,dar la mine produsul ales- un navigator gps WayteQ -a ajuns dupa trei zile,fireste datorita curierului rapid(num... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Totul a decurs fara probleme. Am comandat un laptop Dell, a sosit la momentul stabilit intr-o stare foarte buna. Intr-o piata dominata de eMag (care insa pierde tot mai mult teren pe zi ce trece, prob... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique
  2. Magasin d'électroménager
  3. Ordinateur et accessoires
  4. Magasin d'électronique

Informations provenant de diverses sources externes

Laptop, notebook, calculatoare, aparate foto, componente IT, accesorii si periferice, electronice si electrocasnice la cele mai bune preturi numai la OKTAL. In magazinul nostru gasiti mereu promotii si reduceri noi!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

4,8

Tous les avis

(869)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Recomand

Produsul, un laptop Lenovo era in stoc si l-am putut ridica in aceeasi zi in care am facut comanda.
Nu a fost nevoie sa astept in magazin, i s-a facut proba, am primit si o geanta cadou la oferta.
Totul era sigilat, factua, chitanta si garantia in regula. Sunt multumit atat de produs cat si de servicii.

15 février 2012

nota 10

sunt foarte multumita de serviciile firmei! Comanda transmisa prin telefon a fost trimisa muuuult mai repede decat ma asteptam, tinad cont de vremea actuala, de drumurile inzapezite si blocate...
Multumesc foarte mult, voi apela si in viitor la serviciile firmei cu mare drag!...

14 février 2012

FOARTE MULTUMIT !

Sunt foarte multumit atat de tableta Eee Pad Transformer Prime TF201, cat si de promptitudinea, rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care a fost onorata comanda mea actuala cat si celelalte comenzi anterioare . Cele mai sincere felicitari .
Toata stima si consideratia pentru firma Oktal . Multumesc !

Noté 4 sur 5 étoiles

multumit

ati primit doar 4 stele din 5 pt ca, la momentul comenzii, aparea pe site-ul dumneavoastra o taxa de transport care in realitate nu exista. un alt lucru pt care v-am dat numai 4 din 5 este faptul ca sunteti reprezentati de 2 site-uri, lucru care de asemenea m-a indus in eroare. totusi, per ansamblu, am fost multumit. consider ca ratingul acordat este unul pozitiv. cat despre firma de curierat, in cazul in care mai multi clienti sesizeaza nereguli, aveti optiunea de a colabora cu alta. repet: feedback pozitiv, site de incredere !

Logo de Oktal.ro

Réponse de Oktal.ro

Stimate client,

Va multumim pentru feedback si apreciem ca v-ati alocat timp pentru a ne transmite parerile Dvs.
Opinia fiecarui client este extrem de importanta pentru noi si ne ofera posibilitatea unei continue imbunatatiri a relatiei cu clientii nostri.

Dorim sa precizam ca Oktal NU face livrari prin angajatii proprii, ci prin companii de curierat specializate.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca Review-urile pe site-ul TrustPilot au rolul de a evalua STRICT serviciile si produsele oferite de magazinul Oktal.ro si nu ne putem face vinovati de eventuale nemultumiri ale Dvs. fata de atitudinea pe care o au angajatii altor companii cu care Oktal are doar contracte de colaborare.

Va asiguram ca echipa Oktal face toate demersurile ca fiecare client sa fie multumit si sa revina cu toata increderea pentru achizitii ulterioare, insa acordarea unui rating care nu reflecta profesionalismul echipei Oktal, ci neajunsurile unei alte companii cu care Oktal are doar o relatie contractuala, ar fi incorecta fata de colegii nostri.
In cazul in care aveti nemultumiri fata de compania de curierat cu care colaboram, aveti posibilitatea de a posta feedback-ul si a acorda rating-ul meritat pe pagina companiei respective.

Parerile Dvs. sunt intotdeauna binevenite si va multumim ca ni le transmiteti.

Cu deosebita consideratie,
Echipa Oktal.ro

nera

O experienta placuta prima relatie cu Oktal.Lucrurile ce functioneaza normal pe la noi ne cam mira.Am comandat pe site, am primit confirmarea, a doua zi mi s-a livrat produsul Ok.Deci nimic de reprosat.
Mare lucru daca reusiti sa pastrati aceasta nota de normalitate.La cat mai multe comenzi!

Noté 3 sur 5 étoiles

Cat pe aproape

Tinand cont ca exista o sumedenie de siteuri gen magazin online IT&C pagina dvs. se poate situ intre cele pe care nu le auzim zi de zi si in general nu prea are reclama. In general aveti o paleta larga de produse, preturi exceptionale. In rest mai trebuie sa aveti grija ce transmiteti cumparatorilor in legatura cu ziua transportului. Putina reclama n-ar strice si toate cele bune. Eu sigur mai revin.

10 février 2012
Logo de Oktal.ro

Réponse de Oktal.ro

Stimate client,

Livrarile intarziate se datoreaza vremii care nu este deloc favorabila in aceasta perioada in care este comunicat cod portocaliu in sudul tarii si nenumarate drumuri nationale sunt inchise, iar masinile companiilor de curierat nu au acces pentru a livra la timp fiecare produs comandat. Avem convingerea ca ne putem baza pe intelegerea fiecarui client fata de o situatie in care nici un alt magazin sau alta companie de curierat nu ar fi avut alte posibilitati de livrare.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca Review-urile pe site-ul TrustPilot au rolul de a evalua strict serviciile si produsele oferite de magazinul Oktal.

Parerile Dvs. sunt intotdeauna binevenite si va multumim ca ni le transmiteti.
Va asteptam cu placere la urmatoarele comenzi!

Cu deosebita consideratie,
Echipa Oktal.ro

sunt f multumit

Am achizitionat de cateva zile un laptop HP ProBook 4530s core i5, sandy bridge, 4GB+4 cadou de la octal.ro,Radeon 6490, HDD 650Gb, 5400 (din oferta), geanta... clasica oferta de peste tot, la 2499 RON. Trebuie sa recunosc, ca orice roman care "se respecta" daca doream info sau sa iau electronice, consultam repede cel.ro sau emag sau evomag, ca mi-e plin emailul de ofertele lor obositoare. Acum voiam sa iau ceva de genul si noroc ca am mai cautat. Acesti domni de la Octal au avut pretul la care gaseam doar acelasi model dar cu proc. i3 la altii.
Comanda facuta "azi" pe la pranz," maine" curierul m-a si gasit cu coletul, sigilat, ca la carte, nu in Bucuresti ci in Timisoara.
M-au intrebat daca vreau memoria cadou instalata in laptop sau separat, am ales varianta a 2-a caci doream sa primesc comp-ul sigilat. Asa l-am si primit!
Tipii sunt seriosi, corecti, sunt multumit de serviciile lor si ii recomand cu toata caldura.

6 février 2012

Foarte Foarte profesional

Comanda a fost facuta la ora 15.30 vineri........sambata la ora 10.00 a sosit coletul la Deva.
Va-ti miscat ca niste adevarati profesionisti....BRAVO!

5 février 2012
Noté 4 sur 5 étoiles

servicii foarte bune

am cumparat recent un laptop ASUS la un pret de 1499, cu 51 de lei mai ieftin decat pe alt site [exact aceleasi specificatii, exact acelasi laptop], si desi ningea in toata tara, ba chiar unele drumuri erau chiar inchise in jurul bucurestiului, laptopul meu a ajuns a doua zi la cluj fara nici un fel de problema. in ciuda faptului ca pe site scria ca in afara bucurestiului transportul costa 20 de lei, nu a trebuit sa platesc pentru acesta. in viitor voi mai comanda de la ei cu siguranta :) recomand.

5 février 2012

Foarte bun

Coletul a ajuns intr-o zi, in stare perfecta. In plus, aici am gasit cel mai ieftin produs si nu m-a dezamagit

4 février 2012

promptitudine

Ma bucur ca am cumparat de la Oktal. Am fost contactata imediat dupa comanda, mi s-a livrat achizitia exact in ziua promisa si ceea ce am comandat am si primit. Cu stima!

1 février 2012

Servicii OK

Gama de produse bogata, preturi bune, filtre suficiente, trebuie doar rabdare si atentie pentru gasirea a ceea ce se cauta.Deservire prompta, nimic de reprosat.
Recomand.

21 janvier 2012

Un client foarte multumit

Inainte de comanda asta nu auzisem de Oktal.
Am cumparat un laptop de vreo 2500 de lei. Am facut comanda vineri dimineata si in mai putin de 24 de ore aveam produsul plus toate bonusurile incluse. Am primit o geanta si 4 GB RAM cadou. Cand m-au sunat pentru confirmarea comenzii m-au intrebat si daca vreau sa-mi monteze ei ramii sau nu. I-au montat ei si merg perfect.
Ca un minus, laptopul a venit doar in cutia lui, fara niciun fel de sigiliu (a fost desigilat ca sa monteze ramii). M-as fi asteptat sa fie ambalat mai bine.
In rest, nota 10!

p.s.Sper sa nu fie vorba de garantie prea curand dar am incredere ca eventualele probleme se vor rezolva corect si in timp util.

21 janvier 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

Promptitudine si preturi incredibil de mici

De fapt, prima experienta cu OKTAL nu a inceput chiar fericit: comandasem doua perechi de ochelari 3D, insa, dintr-o eroare a fost livrata o singura pereche.
Chiar in ziua livrarii, am primit scuze, iar in ziua imediat urmatoare am primit si a doua pereche de ochelari. Pentru promptitudine si pentru viteza cu care a fost remediata eroarea, nota 10.
Era sa uit. La inceput am crezut ca eroarea s-a datorat faptului ca pretul la ochelari era cam la jumatate fata de oricare alt magazin si am crezut ca de fapt eroarea era la afisarea pretului pe site. Nici vorba. La cateva zile, pretul chiar a mai scazut cu vreo cativa lei.

20 janvier 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

mai buni decat majoritatea concurentei

calitatea serviciilor este foarte ok pentru preturile practicate. comanda a fost preluata aproape imediat insa a fost livrata 3 zile mai tarziu pentru ca serviciul de curierat de lucreaza in weekend. am achizitionat un hdd extern a-data nh92 de 500gb la promotie si nu am avut probleme cu el pana acum. garantie 3 ani. ramane de vazut daca este onorata cand voi avea nevoie (sper sa nu am nevoie). Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 500lei. Pt comenzi mai mici costa 15lei iar rambursul nu se plateste spre deosebire de pcfun si altele.Emag include costul de livrare in pretul produselor si sustine ca este gratuita. Recomand acest magazin si voi mai reveni

20 janvier 2012

Foarte multumit!!

Multumesc firmei Oktal, am achizitionat recent un laptop Dell Inspiron N7110 si sunt foarte multumit. Sunt foarte multumit si de pretul cu care l-am achizitionat in raport cu calitatea produsului. Felicitari firmei Oktal si pentru livrarea produsului intr-un timp scurt, in cazul meu de pe o zi pe alta mai putin de 24 de ore. MULTUMESC!!

19 janvier 2012
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus