Am comandat un laptop si un smartphone. Pentru laptop am primit cadou 4GB de RAM pentru care am fost contactat pentru a fi intrebat daca sa ii instaleze ei sau nu. A doua surpriza placuta a fost i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Recomand des aceasta companie si imi place sa lucrez cu ea pentru promptitudinea serviciilor si a raspunsurilor. Preturile sunt foarte bune, aspect foarte important dealtfel. Produsele vin une... Voir plus
Totul a decurs perfect in ceea ce priveste trimiterea produsului de la firma d-voastra,dar la mine produsul ales- un navigator gps WayteQ -a ajuns dupa trei zile,fireste datorita curierului rapid(num... Voir plus
Totul a decurs fara probleme. Am comandat un laptop Dell, a sosit la momentul stabilit intr-o stare foarte buna. Intr-o piata dominata de eMag (care insa pierde tot mai mult teren pe zi ce trece, prob... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Laptop, notebook, calculatoare, aparate foto, componente IT, accesorii si periferice, electronice si electrocasnice la cele mai bune preturi numai la OKTAL. In magazinul nostru gasiti mereu promotii si reduceri noi!
Coordonnées de contact
Str. Popa Nan nr. 30, 024077, Bucuresti, Sector 2, Roumanie
- 021-222.1999
- office@oktal.ro
- www.oktal.ro
Aucune trace de demande d’avis
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Amabili si seriosi.
Am facut comanda on-line pt un laptop HP ProBook 4730s, am fost contactat si mi-au confirmat ca-l au pe stoc, iar cand l-am ridicat mi-au adaugat bonus inca 4 Gb RAM; de apreciat. Altii il livrau standard cu 4 Gb RAM pe un singur slot si nu avea cum sa functioneze dual channel. Ii recomand.
Nagyon gyors kiszolgálás
Elég hamar elfogynak az akciós termékek, így gyorsan ajánlatos/érdemes rendelni.
OCOLITI OKTAL !!!
Am avut proasta inspiratie de a comanda un produs la Oktal. Copilul meu implinea 10 ani si am comandat o tableta la ei. Ar fi trebuit sa ajunga la mine ieri. Azi i-am sunat eu, s-a balbait tipul de la call center, a revenit cu telefon si mi-a comunicat ca tableta nu mai e in stoc la furnizor desi PE SITE-UL OKTAL APAREA DAR LA UN PRET MAI MARE...In plus, m-au MINTIT, au pretins ca au sunat ieri dar telefonul era ocupat. Nu mi-au trimis macar un mail.
Dupa ce m-am declarat nemultumit m-au cautat ei de vreo 2 ori si mi-au propus sa-mi trimita o tableta care a stat in vitrina...
Deci va sugerez sa nu apelati NICIODATA la Oktal.
Comentariu
Am comandat un Samsung Galaxy Nexus I9250. Singurul lucru care m-a deranjat, a fost greseala celor de la oktal pentru ca au incurcat si amestecat datele de facturare cu cele de livrare. Transportul, comanda si intelegerea de care au dat dovada, au fost ok.
Livrare promptă și produse conform așteptărilor.
Am comandat un Boxee Box, au preluat repede comanda și mi-au livrat produsul în cele mai bune condiții. Recomand.
Pana acum multumit de toate compartimentele
Daca ar fi ceva de imbunatatit: cand astepti la garantii stai intre cutii de marfa de nu are loc o persoana sa treaca pe langa tine. Personalul este amabil.
foarte bine
eu nu am asteptat sa-mi aduca ,si m-am deplasat la sediu ca sa-mi iau produsele comandate.Acolo in 5 min. am iesit cu obiectele comandate.
Livrare
Timpul de livrare e jalnic,deja am o saptamana de cand astept,si nu 2 zile cum am fost anuntat,apoi am tot fost amanat ca nu a gasit unele lucruri pe care le-am comandat.ba ca nu au gasit acele cadouri la obiectele promotionale si livrarea nu sa facut atunci cand am fost anuntat.de fapt inca mai astept asta,probabil inca o saptamana.Nu pot da din pacate o nota mai mica de atata,janic nu recomand nimanui,cea mai proasta organizare din cate am vazut pana acuma la un magazin online,sper ca pe viitor sa nu mai apelez vreodata la serviciile Oktal.
Nici macar Sambata nu a fost livrat produsul,pe deasupra am fost si mintit ca a ajuns la sediul cargus pe o adresa iar cand am ajuns acolo mi sa spus ca de fapt e la cargus dar pe alta adresa..fiind ora 13 au inchis,multumesc OKTAL pentru bataia de joc si cei de la cargus,sub orice critica.Produsul se livreaza in 48 de ore de cand te scoate din sarite asteptatul probabil,pentru magaria de azi nici nu vreau sa mai aud nici de oktal nici de cargus,ce-a mai dezamagitoare experienta,nu mai am nevoie de nici un produs,sa pastrati toate produsele,oameni fara cuvant,mincinosi la revedere!!!

Réponse de Oktal.ro
Procesul de livrare a fost OK.
Din momentul cînd am dat comanda și pana la livrare totul
a decurs foarte bine și rapid.
Sunt mulțumit de serviciile OKTAL.
Flawless Services
Excelent. 3 cuvinte: Profesionalism, seriozitate si onestitate.
Sunteti Number one pentru mine
Orice produs electronic caut, prima data intru pe site-ul vostru. deja si prietenii mei stiu de voi.
Ar trebui sa invete cate ceva.
Service-ul celor de la Oktal a fost OK. Singura mea problema e ca, probabil persoana care a trebuit sa ma contacteze pentru a-mi confirma comanda, a ratat clasa de matematica, in care te invatau sa citesti numere. In rest a fost totul bine.
Amabilitate, promptitudine, calitate
Comanda rapida preluata, telefon prompt de la agentul de vanzari, livrare 12-48 ore fara cusur din partea firmei de curierat, preturi competitive pentru produsele de pe site. Multumit pentru servicii. Recomand Oktal
Magazin de încredere. Recomand.
Livrare rapidă (24-48h), produsele exact cele de pe site.
Am comandat, am primit , foarte multumit. .BRAVO
Foarte multumit , felicitari.Recomand
Sunt multumita de tranzactie.
Am primit ce am comandat, in cel mai scurt timp promis. Multumesc Oktal.ro
Write a catchy header to make your review stand out.
very nice store on line.....
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.