Am comandat un laptop si un smartphone. Pentru laptop am primit cadou 4GB de RAM pentru care am fost contactat pentru a fi intrebat daca sa ii instaleze ei sau nu. A doua surpriza placuta a fost i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Recomand des aceasta companie si imi place sa lucrez cu ea pentru promptitudinea serviciilor si a raspunsurilor. Preturile sunt foarte bune, aspect foarte important dealtfel. Produsele vin une... Voir plus
Totul a decurs fara probleme. Am comandat un laptop Dell, a sosit la momentul stabilit intr-o stare foarte buna. Intr-o piata dominata de eMag (care insa pierde tot mai mult teren pe zi ce trece, prob... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Laptop, notebook, calculatoare, aparate foto, componente IT, accesorii si periferice, electronice si electrocasnice la cele mai bune preturi numai la OKTAL. In magazinul nostru gasiti mereu promotii si reduceri noi!
Coordonnées de contact
Str. Popa Nan nr. 30, 024077, Bucuresti, Sector 2, Roumanie
- 021-222.1999
- office@oktal.ro
- www.oktal.ro
Aucune trace de demande d’avis
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Magazin serios
Am comandat un laptop si totul a decurs cum mi s-a zis de la inceput (voi primi produsul in 48h-era doar pe stoc furnizor).Recomand!
Firma serioasa,shoping promt,la standarde europene!
momentan nu sunt probleme referitoare la produsele si serviciile acestei firme!Au venit rapid la usa,au raspuns promt la comenzi,sa vedem in viitor cum vor reactiona la eventualele depanari! Eu am comandat un laptop de la ei si e ok! RECOMAND firma deoarece e promta si are preturi bune! Sa speram ca veti pastra stacheta sus si in viitor! Va multumesc!

Recidivist
E a doua oara cand colaborez cu aceasta echipa,din intamplare pentru acelasi tip de produs:HDD extern WD;am fost prompt contactat pe mobil,imediat dupa lansarea comenzii.Mi-a placut ca am putut sa urmaresc in timp real "drumul" dispozitivului pana la domiciliul meu.Am apreciat si grija cu care a fost ambalat (fiind foarte fragil)chiar daca pe ambalajul mare(care continea cutia HDD-ului)scria LG,lucru care l-a derutat si pe curier.Am apreciat si politica gratuitatii transportului:am luat si un stick de 4GB,impreuna costand mai putin decat daca as fi cumparat doar HDD-ul(locuiesc in provincie).Iar pretul in sine al HDD-ului a fost cel mai mic de pe piata!

Servicii
Nu inteleg diferenta la leptopuri pt persoane fizice garantia de 24 luni si la persoane juridice 12 . De data aceasta am cumparat leptopul de la dumneavoastra dar aceate probleme ca nu pot baga factura pe firma fiind o suma destul de mariasoara, pe viitor ma fac sa ma indrept spre alte firme pt a cumpara alte produse . Cu respect va doresc o zi frumoasa!

Foarte multumita!
Foarte buna colaborarea cu Oktal, servicii de calitate, seriozitate, preturi bune, recomand cu incredere celor interesati de achizitionarea produselor electronice online.
Multumesc!
Cu respect,
Elena

multumit
Sunt multumit de servicii . Aici am gasit cel mai mic pret pentru laptopu pe care il cautam si tot aici am gasit si cea mai buna garantie. Sper sa ramana tot asa lucrurile si pe viitor
Conform asteptarilor.
Comanda a fost onorata cand au spus, la pretul de pe site(cel mai mic pret gasit de mine).
Ca si nota as recomanda sa ceara amanunte furnizorilor, pe site nu scria nimic de alte accesorii fata de cele standard si era card microsd de 8 GB in pachet.
Era in avantajul magazinului sa treaca si acest lucru, un card microsd de 8gb costa si el cateva zeci de lei.
rapiditate, calitate si profesionalism
Comanda a fost onorata extrem de rapid (ca si prima, de altfel), iar piesele au fost exact cele comandate, fara schimbari de ultim moment ale preturilor, fara taxe ascunse, exact cum era stipulat in comanda. Felicitari!
Profesionisti...
Am achizitionat un laptop. Servicii super rapide. Relatii cu clientii excelentente! Va recomand cu incredere si sinceritate! Felicitari!
Recomand
A doua surpriza placuta a fost in cazul telefonului, care nu mai era pe stoc si mi-au oferit un telefon cu 30 de lei mai scump la pretul celui comandat initial.
Daca sunt la fel de seriosi si in cazul garantiei, atunci jos palaria.
Foarte seriosi
Am comandat un monitor Dell impreuna cu un accesoriu (boxa audio AX510 ). Desi accesoriul nu era pe stoc, aproape pe nicaieri, cei de la oktal au facut tot posibilul sa-l aduca, indiferent ca acesta avea o valoare derizorie pe langa pretul monitorului. Pretul monitorului a fost cel mai mic de pe piata, si nu au existat cheltuieli suplimentare de transport ( Bucuresti) .
Excelent
Am cumparat un laptop si o geanta de la aceasta firma si sunt extrem de multumit de pret si de calitatea serviciilor. Angajatii au fost foarte draguti si mi-au raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut si cand am sunat la ei pentru suport tehnic pentru ca nu imi era recunoscuta placa video dedicata(pusesem din greseala un windows pe 32 in loc de 64 de biti) m-au ajutat sa gasesc problema in timp record. Cred ca asta spune tot!
Recomand
Sunt client nou si multumit, experienta mea cu oktal este pozitiva, preturi mici(comparativ cu concurenta), detalii despre livrare detaliate, termen de livrare rapid.
Recomand tuturor sa cumpere de aici!
Totul a decurs perfect in ceea ce priveste trimiterea produsului de la firma d-voastra,dar la mine produsul ales- un navigator gps WayteQ -a ajuns dupa trei zile,fireste datorita curierului rapid(numai rapid nu este).
In rest cuvintele mele sunt la superlativ,este al doilea produs care de-a lungul vremii l-am cumparat de la voi si in viitorul apropiat ma gandesc sa mai cumpar!Multumesc!
Preturi bune si livrare rapida
Sunt multumit ca am gasit la Oktal cel mai bun pret la articolele Oregon Scientific si livrarea a fost rapida si fara probleme.
Recomand!
Am fost multumit de serviciile companiei si de termenul de livrare
Nu pot sa reprosez nimic, am ales un laptop de pe acest site, deoarece era cu cel mai mic pret, initial aveam niste dubii, deoarce nu-l cunosteam anterior, si ca sa nu fac reclama altor situri nu le spun pe nume, ce tine de acest site, sunt multumit. Produsul comandat a sosit relativ repede, fara deteriorari (exista un mic defect- o clapa e putin inclinata, dar dupa cum intelegeti e infim defectul si sigur nu tine de aceasta companie ci de producator, caci in rest e totul perfect).
Deci ca concluzie servicii la nivel inalt, si livrare la timp.
Sunt foarte multumit de servicilel firmei
Am comandat Un laptop iar comanda a ajuns in mai putin de 48 d ore,apreciez acest lucru. Laptopul a fost sigilat .Iar preturile sunt foarte bune.
Firma serioasa
Preturi bune, am cumparat un sistem desktop. Nu l-au sigilat, poti umbla in el. Am colaborat mai multi ani cu ei, nu si-au schimbat politica fata de clienti.
servicii bune si prompte
servicii bune dar ar putea fi excelente daca atunci cand se face comanda s-ar trimite pe mail o confirmare a comenzii pt a fi sigur ca nu s-a strecurat vreo greseala . in rest totul a fost OK. multumesc.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.