omniawonen.nlAvis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Heel veel overlast van omina wonen…

Heel veel overlast van omina wonen triest geen hulp bij zware overlast en woongenot pas op voor deze omina wonen huur of koop er niks asociaal gedrag van omina wonen triest volk pas op met deze omina wonen

24 juin 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Wij hebben een koophuis en toch last van Omnia Wonen

Wij hebben een koophuis, maar wel enorm last van omnia wonen als buren.
Plotseling vreemde mensen in de tuin die geen Nederlands spraken die de regenpijp van de gevel af haalden, bleken mensen via Omnia wonen te zijn.
Huurhuizen kregen nieuwe regenpijpen dus ons huis ook?! Zonder overleg en zonder ons in te lichten?
Huurhuis naast ons kreeg nieuwe dakgoot, onze uitbouw vol met soldeertin, echt grote klodders.
De mannen die via Omnia wonen op het huurhuis de nieuwe goten en daken maakten vonden het leuk om een beker yoghurt over drie tuinen te gooien, alles zat er onder.
Samen met omnia hebben wij een gezamenlijk riool welke op mijn grond ligt, er ligt een erfdienstbaarheid op en bij onderhoud of verstopping moeten de kosten gedeeld worden.
Dit is al jaren een ramp bij Omnia wonen, zij trekken alles in twijfel en zijn er al jaren mee bezig en betalen de gedeelde kosten niet.
Ik heb te doen met de huurders.

AANVULLING:
Toch nog drie sterren.
Binnen drie weken na 5 telefoontjes, en veel emails eindelijk de factuur betaald.
Telkens weer een drama maar ze beloven beterschap.
Je zal maar huurder zijn zeg...

6 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Onderhoud tuin / terras afgenomen.

Onderhoud tuin / terras afgenomen.

Jarenlang heb ik als vrijwilliger, de tuin en terras van onze wooncomplex onderhoud gedaan.
Ik moest er een jaartje tussen uit in verband met de ziekte van Ménière.
In de tussentijd is er een nieuw bestuur gekomen en de nieuwe voorzitter heeft op persoonlijke gronden besloten dat hij, mij niet mag en het tuin onderhoud heeft weggehaald bij de tuinman en ondergebracht bij de groenvoorziening van OmniaWonen.
De voorzitter heeft de tuinman 10 maanden dwars gezeten om maar het tuinonderhoud van de tuinman af te nemen.

Uiteindelijk is het de voorzitter gelukt via OmniaWonen, zij zijn ermee akkoord gegaan omdat de voorzitter gecommuniceerd heeft naar OmniaWonen dat er in overleg met de bewoners dat de tuinman onderhoud tuin niet mag doen, het vervelende hiervan is dat de bewoners nergens vanaf weten en is er geen overleg is geweest.

Zowel de woonadviseur en teammanager zijn hier in mee gegaan.

De verhoudingen zijn in het wooncomplex volledig verstoord en de tuinman heeft zoals hij dat voelt verloren en de bewoners ook.

⭐ Review over Omnia Wonen – Aanvulling.

Na eerdere meldingen moet ik helaas opnieuw vaststellen dat de communicatie en ondersteuning vanuit Omnia Wonen ernstig tekortschieten. De recente e-mail die wij ontvingen was opnieuw hard en afstandelijk, zonder oog voor onze inzet of de werkelijkheid van de situatie.

Daarbovenop hebben wij onlangs een uiterst kwetsende brief ontvangen van een medebewoner, met negatieve en persoonlijke wensen richting ons. In plaats van deze brief kritisch te beoordelen of ons hierover te benaderen, lijkt Omnia Wonen de inhoud zonder hoor en wederhoor over te nemen. Dat voelt niet alleen onrechtvaardig, maar ook zeer pijnlijk.

Wij zetten ons al jaren vrijwillig in voor de leefbaarheid in het gebouw, maar worden inmiddels twee jaar genegeerd, verkeerd beoordeeld en zelfs tegengewerkt. De verwijzing naar buurtbemiddeling is onterecht en voelt als het afschuiven van verantwoordelijkheid. Ook eerdere uitnodigingen voor een gesprek blijven onbeantwoord.

Ik hoop dat Omnia Wonen deze feedback eindelijk serieus neemt en bereid is om op een respectvolle en transparante manier met bewoners in gesprek te gaan.

4 février 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus