2,9

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2,9

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Omoda laat je als klant keihard in de…

Omoda laat je als klant keihard in de kou staan zodra er problemen zijn.

Dit allemaal in nog geen twee maanden tijd!
◦ ​Meteen een storing in het dashboard. De dealer kreeg het niet opgelost.
◦ ​Na een schade staat mijn Omoda 9 nu al 7 weken stil omdat er simpelweg geen onderdelen leverbaar zijn.
◦ ​Omoda Nederland reageert op geen enkele e-mail.

Telefonisch weigeren zowel de dealer als de importeur uitspraken te doen of inzicht te geven in de levertijden.

Ik heb herhaaldelijk aangegeven dat ik dringend een auto nodig heb, mede vanwege mijn zwangere vrouw. Ondanks dat Omoda hier zwaar in gebreke blijft, weigeren ze categorisch om een leenauto te faciliteren.
​De klantvriendelijkheid is nul.

De auto's zitten vol storingen en als er onderdelen stuk zijn kunnen ze niet leveren. Via de mail reagereb ze niet en laten je verder volledig in de kou staan.

Koop hier absoluut geen auto. Doe geen zaken met Omoda!

5 juillet 2026

Omoda jeacoo Chinese rommel

Kijk uit met het kopen van een Chinese auto. Heb vanaf dag 1 al problemen met een Omoda 5 shs staat meer bij de dealer dan dat ik er mee rijdt. Uitvallend dashboard en alle andere storingen en er kan niets gevonden worden. de storingen zijn er teveel om op te noemen. Lijkt wel of ik een auto van Temu of aliexpress heb gekocht. Ze kunnen de storingen niet uitlezen terwijl ze wel geconstateerd zijn. Dan ga je naar de firma bochane almere en dan zeggen ze ja maar we zien geen problemen met de auto. De verkoper heb ik het laten zien van alle fouten want ben regel recht naar de dealer gereden. Bezint eer hij begint aan een Omoda of jaecoo. Chinese ellende is het. O ja de dealer in almere heeft niet heel veel verstand met deze merken dan moet je bij bochane Apeldoorn zijn. Job de gene wie ik gesproken heb moet nou nog terug bellen. Dus wil je wel zo een auto aanschaffen ga dan zeker niet naar bochane. Die stuurt je van het kastje naar de muur. De 1 zegt ik vind dat er een nieuwe moet komen en de ander zegt maar ik zie geen fouten geweldig personeel. Die garantie slaat ook nergens op want je moet goed de voorwaarden lezen. Omoda kopen wees voorbereid op ellende

29 avril 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit