Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg lejede en fin lille Skoda CitiGo på Østerbro. Det gik super nemt med afhentning af bilen. Det kørte fint. Afleverede den som aftalt. Ingen problemer. Venlig og kompetent betjening.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på Lad dem ikke få kortoplysninger. Gentagne gange bliver der bare hævet uden forudgående aftale og i en del tilfælde efter min udtrykkelige afvisning. Senest er her lige hævet 100 kr uden vide... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har altid fået super god service hos one2move, og ligeså med deres forskellige afdelinger. Biler til fair priser og kundeservice udover det sædvanlige! - jeg er helt sikkert en blivende kunde h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en hurtig tid, som er ekstremt vigtig, når man er afhængig af bilen. Min bil e også blevet repareret hurtigt. Jeg har fået information om fejlen og jeg har fået prisen, som jeg kan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de voitures
  2. Service de leasing automobile
  3. Agence de location de fourgonnettes

Écrit par l'entreprise

One2move Biludlejning tilbyder en billig billeje, der nemt kan tilpasses til dit behov. Vi er en landsdækkende kæde af selvstændige udlejningsforretninger med næsten 100 afdelinger. Vi udlejer alt fra små personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere. Vores erfarne udlejere er alle dygtige fagfolk, der sætter store ære i at levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Hos os starter dagsprisen ved 249kr. inkl. 100 km. Man kan også minilease en bil i 30 dage fra kun 2.500 inkl. et fast antal km. Leje af bil er en god og fleksibel oplevelse hos One2Move Biludlejning Lejer du bil hos os er du dækket af en basis kaskoforsikring.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

God service hos One2move i Albertslund

God service hos One2move i Albertslund. Niklas har været behjælpelig da jeg hentede og afleverede bilen. Prisniveauet er rimeligt.
Tusind tak Niklas.

11 octobre 2025

Hej Sinh.

Mange tak for dine ord og stjerner! Vi lader det også gå videre til afdelingen i Albertslund.

Lejet flere gange

Lejet flere gange, har aldrig været problemer, samt super service.

27 octobre 2025

Hej Carsten.

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Glæder os til at betjene dig, når du igen skulle have et behov.

Excellent service from One2Move Vejle

We rented two cars from One2Move Vejle for our family holiday with 10 people. Both the cars and the service were great! We had some specific requests and Kennet and Henrik were very kind and helpful. The cars were spacious, clean and comfortabel, complete with child seats. The delivery service was excellent. Definitely recommended!

25 octobre 2025

Hi Geertje

Thank you so much. we are glad to hear that everything went smoothly, and you had a good trip to Denmark!

Yours best Kennet One2move

Lejede gennem One2Move, en bil hos
AMC BILUDLEJNING APS
Snedkervej 10
2630 Taastrup
TLF: 91919132
og alt klappede.
Det var en god og ren bil at køre i.
Lejer 100% bil hos dem igen..
Tak til Amir for al hjælpen med at finde en bil der dækkede vores behov.

10 octobre 2025

Hej Rosa.

Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er utrolig glade for at høre du har haft en god oplevelse, og vi glæder os til at betjene dig når du igen har et behov.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lejer aldrig en bil der igen!

Lejer aldrig en bil der igen!
Da jeg henter bilen får jeg at vide, at bilen er tanket fuldt op, men der er noget galt med tankmåleren, så den viser noget andet. Jeg tænker, det virker lidt mystisk, men vælger at stole på medarbejderen.
Da jeg så skal tanke bilen efter endt leje, så fejler tankmåleren intet. Så jeg tvivler på, at den historie jeg fik er sand.
Da jeg får min kvittering kan jeg se, at jeg har betalt for 35 ekstra kilometer, fordi de åbenbart mener, jeg har kørt mere end de 200 km, jeg har købt, da jeg bookede bilen. Jeg ved, at jeg på ingen måde har været i nærheden af at køre de 200 km, så også her har firmaet snydt i forhold til min leje af bilen!

Efter samtale med kundeservice d. 20/10, er der nu fulgt op på sagen. One2Move har indrømmet, at jeg fejlagtigt er blevet opkrævet for ekstra kilometer og har derfor refunderet det beløb, jeg er blevet opkrævet ekstra. Derudover har de yderligere tilbagebetalt 10% i kompensation for sagens forløb.

3 octobre 2025

Hej Jeppe.

Vi er selvfølgelig kede af den oplevelse du har haft. Derfor tog vi også kontakten og fik rettet op på tingene.

Det er kombination af en mekanisk og menneskelig fejl, og dem har vi selvfølgelig i sinde at udbedre.

Føler dog ikke at antallet af stjerner, helt afspejler forløbet, da vi hurtigt får taget kontakten og ordnet sagerne. Men du må vi jo tage til efterretning.

Om ikke andet, tak for anmeldelse, da vi er glade for alt den feedback vi kan få, så vi også kan blive bedre.

Alt godt

Alt godt, men bilens tilstand var ikke helt godt. F.eks, forruden er revnet.

13 octobre 2025

Hej F.R

Vi er kede af at høre at bilen ikke har været 100% i orden. Kan du evt. give os dit booking nr. så vi kan kigge ind i sagen?

Alt var OK - og nemt!

God service - god bil - alt fungerede perfekt!

7 octobre 2025

Hej Sven-Erik.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre du havde en god oplevelse, og glæder os til at betjene dig, når du igen skulle have et behov.

Noté 5 sur 5 étoiles

2 gang jeg lejer bil hos One2move i…

2 gang jeg lejer bil hos One2move i Skive, ualmindelig gode biler og god service, kan varmt anbefales.

10 octobre 2025

Hej Carsten.

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi meget glade for at høre du havde en god oplevelse!

Vi ser frem til at betjene dig, når du igen skulle have et behov.

Noté 5 sur 5 étoiles

God bil og alt var som aftalt + rigtig…

God bil og alt var som aftalt + rigtig venlig betjening hos Automester i Kirke Såby,

19 septembre 2025

Hej Lina.

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi glæder os til at betjene dig, når du igen skulle have et behov.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og effektiv udlejning af varevogn

God og effektiv udlejning af varevogn i en tidspresset situation. Bilen fungerede perfekt.

4 septembre 2025

Hej Yngvar

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på, og er meget glade for at høre alt gik som det skulle!

Noté 5 sur 5 étoiles

Så nemt at leje en bus som vores…

Så nemt at leje en bus som vores forening skulle bruge til en 2 dages udflugt.
Bussen var bare i orden og behagelig at køre:)

3 septembre 2025

Hej Irene

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre I havde en god tur!
Vi glæder os til at betjene jer, når I igen skulle have et behov!

Alt efter bogen.

Let at booke, nemt at få kontakt, hurtig ekspedition, god varebil, fin pris.

30 août 2025

Hej Bent.

Super nemt.

Super nemt.
Jeg lejede en lille Fiat Tipo og det var en ganske fin bil der levede op til alle forventninger.
Personalet var venlige, troværdige og imødekommende.

8 août 2025

Hej Patrick

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!

Vi glæder os til at betjene dig når du igen skulle have et behov!

Imponerende kundeservice

Jeg hadde en litt uheldig opplevelse ved innlevering av bil. Men jeg er veldig imponert av kundeserviceteamet og ikke minst kundeservicechef som tok kontakt med meg i etterkant og løste problemet på en strålende måte. Dette viser at de bryr seg om at kundene har en god opplevelse, og jeg kan absolutt anbefale andre å bruke One2move.

21 juillet 2025

Hej Jon.

Er glad for vi fandt en løsning, så alle kunne være tilfredse!

Tak for god dialog.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ringet flere gange, mangler stadig mit depositum.

Efter aflevering af lejebil d. 02/07/25 har jeg første gang d. 06/08 og derefter 15/08 ringet for at spørge ind til, hvorfor mit depositum endnu ikke er refunderet. Her den 15. får jeg at vide fra kundeservice at de vil diskutere med en kollega og ringe tilbage, det opkald tilbage kommer ikke.

Indtil videre er der gået godt 43 dage fra aflevering af bil, hvor depositum endnu ikke er refunderet, det drejer sig om 2500kr.
One2Move kundeservice mener, at pengene burde være refunderet, men på trods af korrekt kortnummer, er de ikke at se.

Opdatering pr. 16.08
Min anmeldelse herinde fik opmærksomheden hos firmaet, en kundeservicechef tog kontakt i dag og fik udbedret problemet. Tak for det.

15 août 2025

Hej Jonas.

Tak for din anmeldelse, og snakken på telefon. Som forklaret, så var det en menneskelig fejl som gav problemer i den automatiske proces omkring refundering af depositum. Vi beklager meget, og er glade for det nu er løst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt, god betjening og det var en fin flyttebil

Virkelig nem og let leje, både selve bookningen og i butikken. Fedt at man også får tilbudt ekstra ting ved bookningen, jeg havde fx aldrig selv tænkt på, at det var en god idé at leje surringsstropper og sækkevogn med, og fedt at man kan og ikke koster ret meget.

Sød og venlig betjening ved afhentning, jeg blev vist alt hvad jeg skulle vide. Ved aflevering lagde jeg blot nøglen i en nøgleboks og stillede flyttebilen, super nemt. Fik afslutningsmail dagen efter, og alt var helt som det skulle være.

9 août 2025

Hej Jeanette

Noté 4 sur 5 étoiles

Nem lejen af varevogn til flytning af møbler.

Nem lejen af vogn via telefonen.
Venlig og tiltalende betjening.
Kvittering på lejen viser mig ikke opslag på de to betalinger jeg overførte forud for lejen.
Jeg er taknemlig for den givne rabat.
Vognen bærer tydelig spor af at blive brugt til læsning af div. mekanik indvendig. Hvilket krævede en vask af bunden i lastrummet før læsning af møbler.
Jeg havde håbet på en rem of some sort, til fastgørelse af løse genstande, medfulgte i vognen, dette var ikke tilfældet.
En elastisk strop med krog i begge ender hang løs og viste sig at være ubrugelig.
Førerrummet giver tydelig spor af let til ingen rengøring. Ikke videre indbydende, så afleveret i samme stand som modtaget.
Dejlig med aircon. Længere siden jeg har ført manuel gear.

*Tak til Kenneth One2move for reaktion. Vil jeg anbefale, sure. Vil jeg vende tilbage, gerne. 5 stjerner for mundtlig service - kontakt.

31 juillet 2025

Hej Tove.

Tak for din anmeldelse!

Vi håber at se dig når du igen skulle have et behov!

Super service!

Lejede en bil til min sommerferie og alt fungerede perfekt. Super service og en velkørende bil. Kan varmt anbefales.

16 juillet 2025

Hej Walther.

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre I havde en god ferie!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus