Jeg lejede en fin lille Skoda CitiGo på Østerbro. Det gik super nemt med afhentning af bilen. Det kørte fint. Afleverede den som aftalt. Ingen problemer. Venlig og kompetent betjening.
L'entreprise a répondu
Kommer til en møgbeskidt bil både indvendigt og udvendigt. Blinklys på spejle knust/ smadret. Melder fejl på lys. En positiv ting er den har gode dæk. Efter vores første oplevelse fik vi et opka... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har altid fået super god service hos one2move, og ligeså med deres forskellige afdelinger. Biler til fair priser og kundeservice udover det sædvanlige! - jeg er helt sikkert en blivende kunde h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har fået en hurtig tid, som er ekstremt vigtig, når man er afhængig af bilen. Min bil e også blevet repareret hurtigt. Jeg har fået information om fejlen og jeg har fået prisen, som jeg kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
One2move Biludlejning tilbyder en billig billeje, der nemt kan tilpasses til dit behov. Vi er en landsdækkende kæde af selvstændige udlejningsforretninger med næsten 100 afdelinger. Vi udlejer alt fra små personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere. Vores erfarne udlejere er alle dygtige fagfolk, der sætter store ære i at levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Hos os starter dagsprisen ved 249kr. inkl. 100 km. Man kan også minilease en bil i 30 dage fra kun 2.500 inkl. et fast antal km. Leje af bil er en god og fleksibel oplevelse hos One2Move Biludlejning Lejer du bil hos os er du dækket af en basis kaskoforsikring.
Østerhåbsvej 77, 8700, Horsens , Danemark
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Fin lille bil aircondition virkede bare ikke og måtte tilbage så de kunne fylde væske på så det kunne virke. Lidt spildtid at jeg skulle tilbage om bruge tid på det ? Samt underlig lyd fra bilen i 1 og andet gear. Det skal siges at One2move har kontaktet mig og sagde det er selvfølgelig ikke i orden og kontaktede forhandler og det gav 10 procent rabat på min bil leje hos dem. Super god service fra One2move. Vil bestemt benytte dem til leje af bil igen 😊
Mvh. Finn

Réponse : One2move
Rigtig fin betjening , lejer gerne igen igennem jeres firma.
Mvh
P.B.Andersen

Réponse : One2move
Det fungerer fantastisk, bookning på hjemmeside, afhentning hos venligt personale, (Schultz biler) pæn og ren minibus, kørte fantastisk, bare en god oplevelse.

Réponse : One2move
Vi lejede en minibus ved One2move, og det virkede bare super godt.
God kundeservice.
Ikke sidste gang jeg benytter dem.

Réponse : One2move
Jeg var meget tilfreds over hans behandling. Han behandlede mig godt. Jeg havde ingen problemer. Jeg er meget taknemmelig

Réponse : One2move
Da vi skulle afhente den minibus vi havde bestilt - fik vi tilbudt en anden - da den oprindelige var blevet afleveret i en forkert afdeling. Den "nye" var en lidt ældre model - så vi fik tilbudt en pæn reduktion i prisen. Bilen var heldigvis velkørende og alt i alt fungerede den fint - bortset fra at selessystemet bagved var lidt bøvlet og adgang til det bageste sæde ikke var optimalt.
Endelig var aircondition en del støjende selv ved på det laveste niveau.

Réponse : One2move
En god opplevelse når vi endte opp i Sæby med motorproblemer på båten. Ved hjelp av en servicevennlig og smilende utleier ble våre dager i og rundt Sæby en flott opplevelse i stedet for en kjip feriekrasj!
Tusen takk for super service!

Réponse : One2move
Superhurtig og venlig betjening. Jeg havde brug for en "nødbil" (da min egen brød sammen) for at køre min datter til og fra Roskilde Festival. Hentede den samme morgen og afleverede 2 dage efter uden problemer. Havde overkørt med nogle få km, men det var helt fair ifølge kontrakten. Vil til enhver tid anbefale One2Move i Ballerup, de er til at stole på :-)

Réponse : One2move
En ældre brugt bil, (stor flyttebli) til en fornuftig pris, og alt fungerede som det skulle, god instruktion og venlig betjening.

Réponse : One2move
Vi havde lejet en stor varebil, hvor centrallåsene ikke virkede, men manuelt m nøgler.
Men grunden til jeg ikke kan give 5 stjerner er, at frontpanelet ikke lyste, så man kunne ikke se om aftenen, hvor stærkt/ langsomt man kørte, tankstand og hvad ellers lyser i hele panelen. Det var ret træls.
Generelt er min erfaring dog, at One2move er et godt sted at leje biler, da jeg efterhånden har lejet en del biler.

Réponse : One2move
Det er både billigt, gode biler samt god og effektiv service!!

Réponse : One2move
Har lejet en del gange hos afdelingen i Kolding, forskellige biler. Har altid fået god service, og bilerne har været pæne og gode at køre i.
Kan varmt anbefales herfra.
Eneste minus er, at depositum på 2000 kr først udbetales 14 dage efter endt booking, det er lige lovlig lang tid at vente på sine penge synes jeg.

Réponse : One2move
Jeg lejede en skoda fabia i en 14 dage. Det var en rigtig god oplevelse.
Bilen var som ny og servicen var i top.
Jeg kan klart anbefale nbc biler og one2move

Réponse : One2move
Fin kommunikation med udlejer. Velkørende varevogn. Alt godt.

Réponse : One2move
Perfekt og hurtig udlejning god bil pæn og ren og en rigtig god service
Det er ikke sidste gang jeg lejer en bil igennem dette firma

Godt tilfreds med bilen
Men kunne ikke hente bilen før hen på eftermiddagen og skulle aflevere den tidligere på formiddagen og skulle stadigvæk betale fuld pris

Réponse : One2move
de er flinke nok men efterfølgende trækker de lige 1700 kr ekstra for dissel selvom den ene flyttebil ikke var fyldt op samt for rengøring på trods af bilerne ikke var rene og der lå tomme dåser og katte hår ikke godt da min niece skulle være med i den ene bil og hun er allergisk over for bl.a. kat og hund, vi fandt dog en løsning på det med pengene der blev trukket og fik de penge tilbage fra diesel og rengøren

Réponse : One2move
Nemt og bestille god service når man henter bil plus god forklaring, kan kun varmt anbefale

Réponse : One2move
Bilforhandleren leverede top klasse oplevelse.
One2move kundeservice og oplevelse er desværre en helt anden sag. Vejledning om antal ekstra km og refundering af depositum lyver de decideret om. “Op til 14 dage” blev til “Vi refundere på 14 dagen” - som falder en lørdag, så derfor kan du først se pengene mandag…
* Opdatering 20/05-2025*
One2Move har ringet og beklaget oplevelsen med en god forklaring - det hjalp på min oplevelse og jeg tænker at jeg vil benytte dem en anden gang… det er god stil!

Réponse : One2move
En savoir plus sur les différents types d'avis.