Onlinebestrating.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fysiek langsgeweest in de showroom en toen heb ik 98 m² aan tuintegels (60x60x4 cm, Terrazza beige) online besteld en Carrara rond 16-25mm 250KG grind. De bestelling is geleverd door Excluton en van... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima bedrijf, zou er zo weer zaken mee doen. Tegels besteld en die waren opeens op de dag van levering niet meer beschikbaar, heb andere tegels uitgezocht en onlinebestrating.nl heeft ervoor gezorgd,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Plus punten: mailen worden snel beantwoord, snelle levering. Verder kan ik niks goeds over de firma zeggen. Ik heb onjuiste kleur van tegels ontvangen. Op de website was verkeerde kleur geplaatst. P... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn heel erg tevreden met de producten. Ik heb in het weekend besteld, en de spullen waren na een paar dagen al in huis (terwijl we eerst een mail kregen dat het mogelijk wat langer kon duren i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie

Informations provenant de diverses sources externes

Bestrating - Alles over Bestrating! Sier Bestrating, Siergrind, Natuursteen, Siertegels, Terras Klinkers, Stenen tuintegels, en Betontegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Onlinebestrating.nl NÓÓIT meer! Zeer slechte service!

Stenen besteld mooie excluton beton tegels 60X60. Tegels zagen er op eerste gezicht goed uit totdat de dag dat we ze gingen leggen. Hierbij braken er ruim 30 tegels. Dit gebeurde tijdens het pakken van de pallets, tijdens het kleine stukje vervoeren met een stenenwagen of tijdens het leggen. Hierbij na de eerste 5 tegels die bij het aanslaan uiteraard met een rubberen hamer braken gestopt met aanslaan. Tegels zijn zeer zacht en nog niet uitgehard. Hadden nog niet uitgeleverd mogen worden of een productiefout.
Stratenmakers gaven aan dat dit meer weg heeft van een slechte B keus of afgekeurde tegels!
Eerstvolgende werkdag contact opgenomen met onlinebestrating.nl. Die zeggen doodleuk kan niet, hebben we nog nooit gehoord. Willen een foto hebben op moment dat een tegel breekt,en dat dan van meerdere.
Tevens willen ze ook zien dat het hun tegel is die breekt.
Heb nu een tuin die niet af is maar oplossings gericht, klantvriendelijkheid is zeer ver te zoeken.
Nemen nergens hun verplichtingen en verantwoordelijkheid.
Kortom bestel niet bij Onlinebestrating.nl of een andere bv van B&B handelsonderneming

Update! 25-5 vanuit onlinebestrating.nl

Ik wil u ook vragen uw review op Trustpilot te verwijderen als u wilt dat wij uw klacht serieus nemen, maar dan uitsluitend met foto's op de pallet en niet van deze puinbak.
Voor nu wens ik u een prettige dag en zonder dat de review verwijderd is en zonder foto's zoals gevraagd zult u van ons niets meer vernemen.

Wij zullen het nu uit handen geven en naar een advocaat doorzetten. Maar wees gewaarschuwd bestel geen stenen bij hen want service dat kennen ze niet!

11 mai 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Betontegels.

Betontegels.
Begin Maart besteld en levering zou tussen 9-30April zijn. Kwamen week of 2 later al aan. Gebarsten tegels op pallet, foto gemaakt en gestuurd via mail.
Nu worden ze gelegd en zijn verschillende diktes, sommige knappen kapot bij een tikje. Vakmannen noemen t b keus of afgekeurde tegels. Heb A keus besteld. Tel contact kom je niks verder want praten zich er mooi uit. Ja dat is beton, ja maar ..... Wij zijn niet tevreden en voor ons nooit weer

29 avril 2021

Onwijs goede service

Onwijs goede service, zeer snel leverbaar en op het laatste moment nog een toevoeging bij de bestelling en dat was geen enkel probleem!

8 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Excluton tegels besteld en netjes…

Excluton tegels besteld en netjes ontvangen, iets later als verwacht maar dat lag aan de leverancier (1 week later)

Bestelling binnen twee weken geleverd. Verder vriendelijke medewerkers, wegens drukte soms beetje lastig om te achterhalen waarom een levering later is.

Netjes orderbevestiging gekregen van excluton en ruim 200 euro goedkoper als concurrentie.

Bedankt orderbestrating

24 mars 2021

Tevreden

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering en bij vragen snel antwoord!

30 janvier 2021

Tuintegels snel geleverd

Zaterdag tuintegels besteld, vooraf ff gebeld of het vrijdag geleverd kon worden. Tegels zijn zelfs 1 dag eerder geleverd op donderdag. Alles is soepel verlopen, de communicatie was goed. Jongens bedankt! En de groeten uit Rotterdam

27 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn heel erg tevreden met de…

Wij zijn heel erg tevreden met de producten.
Ik heb in het weekend besteld, en de spullen waren na een paar dagen al in huis (terwijl we eerst een mail kregen dat het mogelijk wat langer kon duren ivm de drukte rondom corona).
Alle communicatie verliep heel netjes, en de chauffeur overlegde netjes met ons waar we de pallets wilden hebben.

16 novembre 2020

Helemaal top

Erg snel geleverd en aflever tijdvak zou zijn tussen 7 uur en 14:00. De chauffeur stond om 10 voor 7 al in de straat. Helemaal top.

22 octobre 2020

fantastisch

alles werd op de afgesproken tijd geleverd en de chauffeur was zeer behulpzaam om de materialen op de aangewezen plek te lossen. perfect.

22 octobre 2020

Makkelijke manier van bestellen

Makkelijke manier van bestellen. Prima communicatie ivm de levering en zelfs de chauffeur was bereid mee te helpen tijdens het afleveren van de zware pallets met tegels. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede tegel voor in de tuin en de klantvriendelijkheid is super.

16 octobre 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus