4,1

Bien

Første gangs lejlighedskøber

Birgit og hele hendes team var utrolig hjælpsomme og professionelle da hun hjalp mig med mit første lejligheds køb. Det var en fornøjelse og en virkelig tryg proces, specielt for en som mig, virkelig ikke vidste hvilke ben jeg skulle stå på.

21 août 2023

Meget effective og professionelle. God solid service og støtte.

Jeg benyttede advokat firma'et til en hus handel og til et par personlige dokumenters udførelse.

Jeg har været igennem en del advokater i de sidste mange år mht til hushandler, kontrakter o.lign. og til sammenligning må jeg rose den service som Partner Advokater udførte. Den var meget effektiv, meget professionel og meget præcis og korrekt.

Jeg havde ikke behov for mange lange samtaler, fordi de ganske enkelt udførte de helt almindelige og nødvendige opgaver uden tids spilde. Effektivt og Professionelt

6 septembre 2022

De er så grådige og lytter ikke dig

De er så grådige og lytter ikke dig.
Hun vil have 2500 kr fra mig selv om jeg har haft friprocess. Hun vil have det fordi hun kører til retsmøde!! Mens venter vi vores møde i retssalen spørger jeg henne et spørgsmål. Hun svarer men ikke på den juridisk måde men hun sender fakturar pga dette spørgsmål. Hendes faglighed var heller ikke god og begge kvindlige advokater var ikke engageret sagen. Jeg anbefaler ikke partner advokater i køge

23 décembre 2021

Partner advokater i Køge:

Partner advokater i Køge:
jeg har 4 gange ringet til dem for få advokat hjælp, de er med i advokatvagten, det var i den forbindelse jeg skulle snakke med dem, det har åbenbart ikke interesse, snakkede med sød sekretær, som ville ligge besked til advokat om at ringe, dette skete bare ALDRIG, så de må have nok at lave, det er bare ikke iorden at holde folk for nar, man sidder og venter på opringning.

12 avril 2021

Partneradvokater i køge vil jeg ikke…

Partneradvokater i køge vil jeg ikke anbefale tros fri proces skulle jeg betale over 2000kr fordi advokaten skulle køre til og fra ratten vi snakker en tur fra køge til Roskilde udover det havde jeg nogle spøgsmål til sagen advokatens sekræter sendte mig så en regning oven i for ca 400~500 kr pr gang udover det nægtede hun og sætte personen i rki der skyldte mig penge for det havde de ikke hun har dog sendt mig en rykker hvor hun truer mig med rki det goe er jo hun vandt min sag men det kostede mig dyrt

6 juillet 2020